האלן חבורה !!!!

eliela

New member
האלן חבורה !!!!

האלן חבורה נהדרת! מה שלומכם? מה שלומך שרי ואפרת ושש וOR ו.. ו.. ו.. ו.. ??? אני עוקבת אחריכם לא עזבתי אותכם שלא תחשבו בכלל על הכיוון רק ש אני עובדת 12 שעות ביום וכל ערב יש לי המרדים הלאומי מוכן...חחחחחחחחחח הצ`אט של תפוז חחחחחח אני נרדמת כל ערב מול המחשב ומדי פעם אני מתעוררת לקרוא מה שכתוב... אז לא להעלב אם אני לא עונה לכם שם.................. הכתיבה נעצרה בשלב זה למעשה אני חייבת להעביר את הכל לוורד ואל דאגה תהיו הראשונים שתראו נשיקות חמות לכולם מתגעגעת אליכם... גלית

שש

New member
אנחנו על הכיפק ואת (-:

ואם תבואי בערב נעשה כאן מסיבה נפיל את אפרת על הרצפואגב שמעתי שחנוכה מתקרב אז לא תזיק לי איזו סופגניה על החשבון חחח שש

שש רעבתן שכמוך.

חחחחחחחחחחח. סופגניה מה? אבוא גם אבוא למסיבה. תדאג בבקשה למנגינה. אפרת לקפה ולכיבוד. ומימי לתרבות. הכל יכולה שהוזמנה, נא להכין את השמלה. ואליאלה לא להרדם, את מוזמנת גם כן.

אוכלים ???

היום על האש אני מציעה כי מהאף כבר יצאה לי העוגה.. ואויש אני ממש רעבה מי יש לו ראש לארגון מסיבה אז על הרשת מילים מילים אני פורשת מתבלת במרחאות מרככת בנקודות ממליחה בפסיקים פלפל- אתם אוהבים ?? איפה הפיתה אפרת עד שהאוכל יהיה מוכן אגווע ברעב... אז תגישו כבר סלט, נו...

שש

New member
סלט ??

סלט של מילים יש מבחר שירים סיפורים מכתבים כתבות תמונות חלומות... רק תבחרי

eliela

New member
למה לדבר על אוכל? אמרנו דיאטה - לא?

דיברנו על דיאטה ודווקא סלט די מתאים... כיף לדעת שכל פעם שאני כותבת איזה `` היי! עברתי השארתי ד``ש`` יש אחר-כך שיחה של כולם ממש מענג לי לדעת ... ולא נורא שזה על אוכל...

שש

New member
דיאטה איזו מילה

כל מקום דיאטה אצל החברה-שש אתה שמן נורא תעשה דיאטה אצל הרופא- וכן אדוני דיאטה חריפה(אפילו רופא העיניים שלי ??? בצבא (מתי זה היה) שהמיקסר יעשה דיאטה אחרת לא יהיה אוכל במוצב בעבודה- שומעים את הצעדים שלך במדרגות כל הבנין זז תעשה דיאטה אצל האישה-זו לפחות מפנקת.. איזה בטן רכה ממממ אצל האחות בקופ``ח -לא פלא שיש לך לחץ דם, חשבת על דיאטה אצל הדיאטנית-אז תקח את זה ברצינות הפעם שבוע הבא דיאטת המרק -כסאח

נאן

New member
הפתעה נעימה

לא ידעתי שהפורום הזה קיים ואם לא היה מדליף לי את זה ידיד יקר ספק עם מרובעת כמוני היתה מוצאת אותו אז אני שמחה

למעלה