האלן חברה אני חדש פה ומהוד השרון ומת להשיג 1100 שקל חח
א אור כ New member 7/7/06 #3 רווית מי את בכלל?? את אמרת שראית אותי בכיכר רבין ביום שני אבל בכלל לא היו שם בנות חוץ מאחת מבוגרת שהתראיינה ועוד שתי בנות שבאו בסוף כשהכל נגמר כבר. אז איך את אומרת שראית אותי??? אני לא מבין את זה!
רווית מי את בכלל?? את אמרת שראית אותי בכיכר רבין ביום שני אבל בכלל לא היו שם בנות חוץ מאחת מבוגרת שהתראיינה ועוד שתי בנות שבאו בסוף כשהכל נגמר כבר. אז איך את אומרת שראית אותי??? אני לא מבין את זה!
ר רווית30 New member 7/7/06 #4 אור.....נשבעת לך שאני ראיתי..... בכיכר רבין שהייה שם היו שם הרבה אנשים לפחות 20 איש הבחורה שהתראיינה אני הייתי.......! ומזה מבוגרת בשבילך? אני בת 31.........
אור.....נשבעת לך שאני ראיתי..... בכיכר רבין שהייה שם היו שם הרבה אנשים לפחות 20 איש הבחורה שהתראיינה אני הייתי.......! ומזה מבוגרת בשבילך? אני בת 31.........
א אור כ New member 7/7/06 #5 כן התכוונתי לטווח גילאים כזה ולא היו 20 אנשים שבאו במיוחד באו פחות מ-10 במיוחד וכל השאר סתם נדחפו כי הם היו באזור.
כן התכוונתי לטווח גילאים כזה ולא היו 20 אנשים שבאו במיוחד באו פחות מ-10 במיוחד וכל השאר סתם נדחפו כי הם היו באזור.