האלן, ת'געגעתי אליכם , חזרתי

האלן, ת'געגעתי אליכם , חזרתי

אליכם , עייפה אך מרוצה.
פנינה

היה נהדר הילדה הרגישה מלכת העולם

ואנחנו היינו מאושרים ... ועייפים.... אבל זהו חזרה לשגרה. קרו 2 ארועים מעצבנים מאוד בשבוע האחרון ביום שישי שעבר גנבו לבן שלי את המכונית ובתוכה כל ציוד ההגברה שהיה לו, וביום שישי האחרון פרצו לטל שלי באילת את הבית ורוקנו אותו, אבל כמו שאמרתי לילדים זה רק רכוש אפשר לקנות שוב.... בכל מקרה שמחה להיות כאן אתכם. פנינה

ששק

New member
קודם כל המון המון מזל טוב ../images/Emo24.gif

ולגבי הפריצות...באמת מאוד מאוד מרגיז!!!!!!! נכון זה רק רכוש....אבל עדיין מעצבן! שולחת חיבוק דב

אוי פנינית, איזה יופי שאת פה !

בשבת הכנתי את עוגת הבכורה שלי ויצא פשוט מטמטם ! האמת שהסתבכתי ובכיתי נורא תוך כדי ההכנה... רידדתי 3 פעמים וה-RFM נדבק לי לשולחן... חחחחח הציור לא ממש עבר ונאלצתי לצייר בעצמי. אבל התוצאה יצאה מדהימה. השתמשתי בהמון צבעים, הוספתי ברקע פרחים ולבבות והילדה היתה כל כך מאושרת.... (בת אחותי). היה הכי כיף לקבל את המחמאות. נראה לי שאפתח עסק.... המון המון תודה. דרך אגב, אני צריכה צבעים. צ'אווווווווווווווווווו

הי חמודה הבצק נדבק לשולחן רק בגלל

דבר אחד לא קמחת את השולחן בקורנפלור או לא קמחת מספיק אבל אין יותר טובה מדרך התהייה והנסיון. וכמו שאמרתי בסדנא כל עוגה תהיה יפה יותר ומוצלחת יותר מקודמתה. לגבי צבעים מסר אישי בבקשה. פנינה

אולי

השתמשתי בדיי הרבה קורנפלור, וחששתי שבסוף ישאר רק קורנפלור בבצק. אבל באמת כמו שאת אומרת, מנסים, מתקנים, (בוכים), ובסוף מצליחים. וכמובן, משתפרים מעוגה לעוגה. העיקר שבסוף יצא מדליק והילדה היתה כל כך מאושרת. תודה.

מקווה שבזה תמו כל "ההרפתקאות" שלכם

עם גנבים לפחות לשנה הקרובה.... שמחה שחזרת אלינו זוכרת ששאלתי על עוגת "בית"ר ירושלים"? בעזרתם של אנשי הפורום הגעתי לסמל שלהם, עשיתי עוגה מרובעת באמצע ריבוע ירוק עם הסמל בצהוב וחום (לא היה לי שחור אז השוקולד המומס תפקד במקום...), עשיתי ממרציפן ילד עם כדור (יצא מקסים אבל בכל זאת מתי הסדנאת המשך ?) שהונח אחר כבוד באחת הפינות של המגרש, יצא מקסים והילד היה המום (וכל ההורים שמסביב) אז תודה על הלימוד. המשימה הבאה שלי זה עוגת בריכה לכבוד החופש הגדול, הבת שלי "נידבה" אותי לעשות עוגה למסיבת סוף שנה בגן והדרישה שלה זה עוגה של בריכה עם ילדה בגלגל ים... תחזיקי לי אצבעות

תודה, לעניין עוגת הבריכה

אז אני מציעה שאת המים תכיני מג'ל כחול שאחרי שנקרש תחתכי לקוביות, פנינה

יש כזה דבר ג'ל כחול ?

חשבתי לעשות עוגה עגולה עם ציפוי RFM לבן, לערבב צבע מאכל כחול עם RFM לרדד ולחתוך בצורת עגול ולשים במרכז העוגה. ואת הילדה והגלגל לעשות ממרציפן או מRFM. בפעם הקודמת עשיתי את הילד ממרציפן היה לי יותר קל לעבוד איתו הפעם נראה לי שאני אנסה להתחיל עם RFM ומקסימום אני אקנה מרציפן כגיבוי.

למה לא לצבוע RFM בתכלת

אני צבעתי אותו בורוד בהיר ויצא נהדר,אפשר אולי לשחק עם גוונים.

חשבתי להגיע לאפקט של בריכה

בכך שהדפנות יהיו בלבן והאמצע בכחול/תכלת, אפשר להוסיף גם מקפצה או ילד עם גלשן... הכל תלוי בכמה זמן יהיה לי.

אז מה הבעיה ?

קחי RFM, גלגלי לנקניק דק ועשי ממנו שפת בריכה. בקיצור, פיסול עם החומר הזה. הוא יוצא נהדר בצביעה.

אין בעיה, בעיקר בגלל שהכל עדיין

בגדר תיכנו, מן הסתם הבעיות יגיעו עם הביצוע.... בגדול זו לא הפעם הראשונה שלי עם בצק סוכר ןמפעם לפעם אני מגיע עם יותר בטחון עצמי... כך שאני מניחה שיהיה בסדר. העיקר שהילדה תזהה שזה בריכה ותיהיה מאושרת...

למעלה