האם אבקת חלבון תעזור לי ? (קצת חפרתי, סורי)

IndigoChild1

New member
האם אבקת חלבון תעזור לי ? (קצת חפרתי, סורי)

היום עשיתי עדכון פרופיל מאחר ועבר כבר חודש מאז שהתחלתי להתאמן והתברר שבקושי העלתי מסת שריר אבל כן העלתי במשקל ובאחוז שומן <_< לפני : משקל : 64.9 אחוז שומן : 10% , אני לא יודע מה האחוז של השריר אחרי (חודש) :משקל : 67.2 , אחוז שומן: 11.3 וגם כן לא זוכר את השריר אבל לא העלתי עכשיו אומנם המדריך אמר שמה שעשיתי עד עכשיו היה כאילו להכשיר את הגוף לפעילות גופנית כי לפני זה לא התאמנתי אף פעם בחדר כושר אז אומנם לא הייתי אמור לעלות הרבה במסת שריר אבל היה צריך לראות תוצאה כלשהי וזה לא קרה כי סביר להניח שאני לא אוכל נכון המדריך אמר לי שאני צריך להכניס בערך 100 גר' של חלבונים לגוף מדי יום (או בכל יום שאני מתאמן? לא בטוח בקשר לזה) ובתכלס אם אני מצליח להכניס 50 אז זה יום טוב והנה השאלה האם אבקת חלבון תעזור לי להכניס 100גר' של חלבון לגוף ? האם זה אפקטיבי באותה המדיה שבה נכנס חלבון דרך מזון לגוף ? ד'א גם בפחממות אני די כושל יש אבקה גם לזה?

oridoron77

New member
יעוץ תזונתי דרך הפורום

אינו מקצועי, לשם כך יש אנשי מקצוע. אורי

oridoron77

New member
כן ביקשת, ואני יסביר

ראשית לקחת כהנחת יסוד את מה שהמדריך חדר כושר אמר לך כעובדה בשטח, ואם אני מנחש נכון הוא אינו תזונאי בהכשרתו נכון? שנית, אין דרך לדעת דרך פורום וירטואלי האם תוספת האבקה הזאת היא מה שתעשה את ההבדל מבחינתך, ועל כן לא נמליץ לך על כך (יושרה מקצועית). על מה שכן אפשר להמליץ, הוא לקחת יעוץ מתזונאי (אם אפשר תזונאי ספורט זה עדיף) שיתן לך "מרשם" לגבי מה אתה צריך לאכול בהתאם למטרות שלך. תאמין לי שליישם את הרעיון הנ"ל (ואני יודע שלקחת עצה ממישהו בפורום זה הרבה יותר קל) יהיה הדבר הנכון מבחינתך, אם רצונך הוא להתקדם ולהגיע אל המטרות שלך יום אחד, ולא לגלות עוד שנה שנתיים "גילויים" חדשים שיגרמו לך להבין שבזבזת זמן יקר, ולעשות U TURN מהדרך שאימצת. אורי

למעלה