האם אדם שסבל או סובל ..

אייל ד 30

New member
האם אדם שסבל או סובל ..

מחרדות יכול לגשת ללמוד פסיכולוגיה ולעסוק במקצוע?

אתה בטח מתבדח?? ../images/Emo163.gif

רק אדם שסבל או סובל מחרדות יכול לגשת ללמוד פסיכולוגיה ולעסוק במקצוע... מה חשבת??

בוזיקית

New member
ועל אותו משקל... ../images/Emo8.gif

לא. בשום אופן לא. אדם שסבל או סובל מחרדות אסור לו ללמוד ולעסוק בפסיכולוגיה. אסור לו גם לקרוא ספרים בכריכה קשה. עליו להימנע לנצח מאכילת אטריות מסוג כלשהו, וממלפפונים עגולים. ישנו חוק נוסף, האוסר על הלוקה בחרדות השואף לעסוק בפסיכולוגיה לצפות בטלויזיה אחרי השעה 22:00 בערב תוך כדי אכילת חביתה. יכולתי להמשיך כיד הדמיון הטובה, אבל אני בטוחה שתפסת את הפרינציפ. במסגרת לימודי פסיכולוגיה, למיטב ידיעתי, מתנסה הסטודנט בטיפול פסיכולוגי על בשרו. הוא חייב לעבור את התהליך הזה כדי להיות מסוגל אחר כך להבין את הצד השני יותר טוב, וכמובן גם את עצמו. נכון, גילה?

roni2005

New member
בוזיקית היקרה

אני רואה אותך כמעט בכל פורום/קומונה אפשרית בתפוז?מה הולך פה?יש לך חיים
או שאת כל היום בפורומים,קומונות

בוזיקית

New member
רוני היקר...

האמת שלא, אין לי חיים. אני כותבת הישר מהעולם הבא, משום שכבר ממזמן אני
. אני ממש ממש מקווה שאין לך בעייה עם זה שאתה רואה אותי "בכל מקום". אם יש, אנא פנה להנהלת הפורומים והקומונות ובקש שיעשו משהו עם הזוועה... נ.ב. מעניין מה זה אומר עליך - האם אתה עוקב אחרי?? האם זה שאתה משוטט בקומונות ובפורומים בהם אתה רואה אותי מצביע על כך שאולי חוסר החיים הוא נחלתך שלך??? מקווה שעזרתי, שמחה תמיד לעזור...

roni2005

New member
המלצה חמה../images/Emo132.gif

תחזרי לקומונת אכלנים כפיתיים

בוזיקית

New member
המלצה חמה...

תחזור לרחם של אמא שלך. נ.ב. כולם מחכים לשמוע באילו עוד מקומות אני גולשת... אז יאללה למה אתה מחכה??

roni2005

New member
רק אלוהים יודע לאיזה חור

בתפוז
טרם נכנסת.אם היו נותנים לך 1 ש"ח עבור כל כניסה שלך לפורום היית היום מיליארדרית,לא?

בוזיקית

New member
../images/Emo18.gif תגובה אחרונה לטרול שמעליי

אין בי כל כוונה להיכנס לעימותים עם אף אחד בתפוז או בשום מקום אחר. אם נוכחותי כל כך מפריעה לך, יש בפניך כמה ברירות: * להסתלק מהמקומות בהם אני גולשת (אגב, כולם מחכים למוצא פיך לגלות סוף סוף באילו פורומים או קומונות חוץ מאכלנים כפייתיים אני גולשת!!!) * להתלונן עלי להנהלה, שתעיף אותי לכל הרוחות מתפוז... * ללכת לטיפול נפשי כדי לברר עם עצמך מדוע אתה חש צורך שאין לכבשו לעקוב אחר אנשים שלא עשו לך (או לאף אחד אחר) רע מימיהם, להשמיץ אותם וללכלך עליהם בפומבי, וכדי לגלות עם המטפל אילו אירועים בילדות שלך השפיעו על התנהגותך המשולחת וחסרת הרסן. אני בטוחה שזה עשוי להיות מסע מרתק לתוך עצמך... * אם פגעתי בך בעבר (כלומר לפני השרשור הזה) - אני אישית לא זוכרת שנתקלתי בניק שלך (בטח משום שאתה לא כותב בו, או משתמש בו רק למקרים כגון אלו) - אני מתנצלת, אך יכולת לפתור את זה במסר אישי ולומר לי שפגעתי בך, והיינו מלבנים את הנושא ביננו כמו אנשים בוגרים, וכך היית נמנע מגרימת בושה לעצמך - כי מה שבאת ועשית פה עכשיו ראוי לגינוי ופשוט גועל נפש. * להתחיל לחפש לעצמך חיים, כי העובדה שאדם (או טרול, לא משנה) שבא על סיפוקו ממעקב אחר גולש בכל מקום בו הוא נמצא, מצביעה בבירור, שאותו טרול (או אדם, לא משנה) הוא הוא חסר החיים, וגם לוקה בהפרעה נפשית אובססיבית. אני שבה וחוזרת על המלצה מס' 3, לפני שיהיה מאוחר מדי, לטובתך. לטובתך, כדאי לך להרגיע, לפני שתמצא את עצמך חסום ולא תדע מאיפה זה בא לך. שתהיה לך שבת שלום ושלווה.

roni2005

New member
טוב,צודקת,מצטער לא היית לי כל

כוונה לפגוע אך פשוט באמת נתקלתי בך בכל כך הרבה מקומות שזה פשוט היה מחייב תגובה

../images/Emo142.gif

קצת ניבהלתי מהשתלשלות העניינים בין בוזיקית לרוני ואיזה כיף שכך זה נגמר. שבוזיקית ענתה בחוש הומור ושרוני התנצל וממש ממש אחללה.
שבת שלום!

בוזיקית

New member
אבל למה תגובה זועמת, חמוד? ../images/Emo141.gif

מה עשיתי לך רע? או למישהו אחר? בבקשה תחשוב על זה לפני שתעשה זאת שוב למישהו אחר... אתה עלול לגרום נזק בלתי הפיך לגולשים אם תמשיך בדרך הזו... אני אישית בחרתי שלא לפרסם בכרטיס האישי שלי באילו פורומים אני גולשת, בדיוק בגלל הסיבה הזאת. לא שיש לי במה להתבייש, אך רציתי לשמור על פרטיות מסוימת. אני מודה לאלוהים שיש אינטרנט, שבו אני ורבים כמוני יכולים להעזר ולמצוא חברים חדשים ותחומי עניין חדשים. לרגע לא חשבתי שאני עלולה לרכוש לי גם אויבים וחבל שכך אתה רואה אותי. באמת שלא ברור לי מדוע החלטת לעקוב אחרי, ועוד להגיב על זה בראש חוצות, אבל מילא. כמו שאמרתי, לא עשיתי שום דבר רע, ואין מקום להתנהגות כמו שלך, שאגב, הוציאה אותך מה - זה - קטן... אני מקווה שלא תגרום כאן נזק לשום אדם, ושתחפש לך תחומי עניין שלא נוגעים לחיטוט בחייהם הפרטיים של גולשים אחרים. ושוב, מכל הלב אני מאחלת לך שבת שלום ושלווה, ושתמצא רוגע וסיפוק בזכות עצמך (אני בטוחה שגם בך יש תכונות טובות) ולא בזכות חדירה לפרטיות שלי ושל אחרים. כל טוב שיהיה לך.

roni2005

New member
../images/Emo7.gif

סליחה !!!!!!!!!הייתי מרושע(
).אני מקווה שתסלחי לי ואני מבטיח לא לעשות לך אאוטינג יותר ,על אף שאני נתקל בך לא מעט.

בוזיתי יקרה../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

לא יאומן איזה כוחות יש בך, איזו יכולת הבנה וראייה נכונה ובריאה, גם אל מול זבובי השוק היכולת שלך אינה מוגבלת, הלוואי וזה מדבק והלוואי ואדבק ואיזה כיף לי שזכיתי להכיר אותך

למעלה