../images/Emo18.gif תגובה אחרונה לטרול שמעליי
אין בי כל כוונה להיכנס לעימותים עם אף אחד בתפוז או בשום מקום אחר. אם נוכחותי כל כך מפריעה לך, יש בפניך כמה ברירות: * להסתלק מהמקומות בהם אני גולשת (אגב, כולם מחכים למוצא פיך לגלות סוף סוף באילו פורומים או קומונות חוץ מאכלנים כפייתיים אני גולשת!!!) * להתלונן עלי להנהלה, שתעיף אותי לכל הרוחות מתפוז... * ללכת לטיפול נפשי כדי לברר עם עצמך מדוע אתה חש צורך שאין לכבשו לעקוב אחר אנשים שלא עשו לך (או לאף אחד אחר) רע מימיהם, להשמיץ אותם וללכלך עליהם בפומבי, וכדי לגלות עם המטפל אילו אירועים בילדות שלך השפיעו על התנהגותך המשולחת וחסרת הרסן. אני בטוחה שזה עשוי להיות מסע מרתק לתוך עצמך... * אם פגעתי בך בעבר (כלומר לפני השרשור הזה) - אני אישית לא זוכרת שנתקלתי בניק שלך (בטח משום שאתה לא כותב בו, או משתמש בו רק למקרים כגון אלו) - אני מתנצלת, אך יכולת לפתור את זה במסר אישי ולומר לי שפגעתי בך, והיינו מלבנים את הנושא ביננו כמו אנשים בוגרים, וכך היית נמנע מגרימת בושה לעצמך - כי מה שבאת ועשית פה עכשיו ראוי לגינוי ופשוט גועל נפש. * להתחיל לחפש לעצמך חיים, כי העובדה שאדם (או טרול, לא משנה) שבא על סיפוקו ממעקב אחר גולש בכל מקום בו הוא נמצא, מצביעה בבירור, שאותו טרול (או אדם, לא משנה) הוא הוא חסר החיים, וגם לוקה בהפרעה נפשית אובססיבית. אני שבה וחוזרת על המלצה מס' 3, לפני שיהיה מאוחר מדי, לטובתך. לטובתך, כדאי לך להרגיע, לפני שתמצא את עצמך חסום ולא תדע מאיפה זה בא לך. שתהיה לך שבת שלום ושלווה.