רק אם בחוזה כתבו שיש ממ"ד, והוא גילה שאין.סוגייה מסובכת.
סוגייה מסובכת.
זה מקרה שונה, כי זה בא בהפתעה, כאן המצב שונה כי זה למעלה משנה וחוזה הוא רק לשנה, היינו השוכר היה מודע למצב בשעת החתימה בדיוק כפי שכתבתי מטה בתגובתי ללמנר.לסוגיה "המסובכת" יש פתרון . צריך רק לרצות לחפש אותו.
![]()
סיכול חוזה בעקבות המלחמה | עו"ד דורון טיקוצקי קנטור גוטמן גרוס ושות'
מהי ההשפעה של מבצע "חרבות ברזל" על הזכויות והחובות החוזיות של צדדים בהתקשרות חוזית ומה דין הפרת חובות חוזיות אלו בעקבות המלחמה? קראו על פס"ד בנושא הפרת חוזה בעקבות המלחמה.www.dt-law.co.il
הכוונה היא לגבי הפרת חוזה השכירות במהלך המלחמה (מסיבות שונות כמו הגנה מירי טילים)זה מקרה שונה, כי זה בא בהפתעה, כאן המצב שונה כי זה למעלה משנה וחוזה הוא רק לשנה, היינו השוכר היה מודע למצב בשעת החתימה בדיוק כפי שכתבתי מטה בתגובתי ללמנר.
תודה על הקישור .לסוגיה "המסובכת" יש פתרון . צריך רק לרצות לחפש אותו.
![]()
מהי ההשפעה של מבצע "חרבות ברזל" על הזכויות והחובות החוזיות של צדדים בהתקשרות חוזית ומה דין הפרת חובות חוזיות אלו בעקבות המלחמה? קראו על פס"ד בנושא הפרת חוזה בעקבות המלחמה.www.dt-law.co.il
מענייןלסוגיה "המסובכת" יש פתרון . צריך רק לרצות לחפש אותו.
![]()
מקריאת הכתבה לא נראה לי שהטיעון הזה תופס.מעניין
אם מישהו שכר דירה בתל אביב
אמנם בישראל מצב בטחוני אינו דבר חדש אבל
מה אם מישהו היה טוען שהניח על פי נסיון העבר שלא יירו על תל אביב ?
ובמיוחד שהוא חתם את החוזה לאחר ה-7.10.23, היינו כבר ידע את המצב הביטחוני ששורר בארץ.מבחינה חוקית - לא
מאד פשוט
זה לא שונה מדירה בלי חניה.
כל חוזה הוא אחר.ובמיוחד שהוא חתם את החוזה לאחר ה-7.10.23, היינו כבר ידע את המצב הביטחוני ששורר בארץ.
חוזה דירה הוא לשנה, לכן גם אם חתם לפני ורק הפעיל את האופציה להארכה, זאת בעיה שלו.
בתנאי שאתה מוצא מחליף במקומך עד לגמר שנת החוזה.כל חוזה הוא אחר.
אני תמיד הוספתי לכל חוזה.
שכל צד יכול לבטל את החוזה בהודעה מקדימה של חודש / 3 חודשים.
לא אצלי.בתנאי שאתה מוצא מחליף במקומך עד לגמר שנת החוזה.
אתה שוכר ומשכיר?לא אצלי.
אפשר לבטל וללכת.
אין צורך להחזיק צד אחד בניגוד לרצונו.
ולמרות שהסעיף הזה היה בהרבה חוזים.
מעולם לא הפעלתי אותו
ומעולם לא הפעילו עלי.
כי החוק הראשון זה לחתום על חוזה עם בני אדם.
אפילו עכשיו כשהחלטתי לעזוב את הדירה באמצע.
אני ממשיך לשלם.
ונותן לאחיינית שלי לגור בדירה.
בחירה שלי.
אני שוכר ושוכראתה שוכר ומשכיר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.