האם אדרי רה"מ הבא של מדינת ישראל?

האם אדרי רה"מ הבא של מדינת ישראל?

את זה ימים יגידו. אך מה שבטוח שאם הוא יחליט להציג את מועמדותו לתפקיד, אני בהחלט מתכוון להצביע עבורו. וכמוני יהיו עוד רבים שיצביעו לו, בעיקר כשמולו ניצבת אלטרנטיבה בדמות נתניהו עושק העניים ואבי אסון ויסקונסין. כבר אמרתי שהקריטריון הראשון שלי בבחירות הבאות יהיה מי שיקרא לביטול אסון ויסקונסין, האסון החברתי הגדול ביותר שפקד את מדינת ישראל בשנים האחרונות. כך שכל מי שיציב כמטרה עליונה את ביטול האסון הזה והחזרת השפיות למדינה, אני בהחלט אתמוך בו ובמפלגה שהוא יעמוד בראשה.

malinyak1

New member
חלק גדול מהמצב הקשה של המדינה נובע

מאנשים כמוך. כי משום מה, טיבעו של האדם ללמוד מטעויות. אבל מה? הישראלי המצוי? נו, באמת. ללמוד? זה לא בלקסיקון שלו. אתה בא ואומר שאתה תצביע לאדרי לראשות הממשלה. מה אני אגיד לך, כשקראתי את זה נחרדתי. למה אני בעצם אומר 'ללמוד מטעויות', כיוון שכאשר 29 מנדטים בחרו באולמרט לראשות הממשלה, הם בעצם תלו תיקוות באדם שהם, ברובם המוחלט, לא מכירים, ולא שמעו עליו, מעולם. אולי באיזו פרשייה או שתיים. אבל מה, אני בתור אדם שקול, אמרתי לעצמי, 'נו בסדר, ניתן למדינה ללמוד, הרי ממה נלמד אם לא מטעויות?', ואני, שרואה את המצב של אולמרט בסקרים, חושב לי ואומר, טוב מאוד, האוכלוסייה ברובה למדה. אבל פתאום אני רואה אותך, אותו אדם שתולה תיקוות באישיות פוליטית שאין לה שום זכות, ולו הקטן ביותר להגיע לראשות הממשלה. ושלא תבין אותי לא נכון, אני לא מזלזל באדרי, אך בוא נומר, שהוא לא האיש שמתאים להנהיג את המדינה. קל וחומר מול אדם בסדר גודל של נתניהו, שידוע בכישוריו בכול תחום ותחום בחיים. אדם בעל מימדים שלא נראו בארץ. מאוד עצוב לי לראות אנשים שעוד מדברים ככה.

s k y b l u e

New member
האם מדובר בפרץ ב'?../images/Emo6.gif

הוא בטח יביא לעבודה 65 מנדטים כמו פרץ א'.

gershon17

New member
ממתיק, אין יותר מועמדות לראש הממשלה

מאז 2003 אין מועמדים לראשות הממשלה, יש רק מפלגות שנבחרות לכנסת. בהתחשב בעובדה שבראש הממשלה הבאה ישב אדם מהליכוד, קדימה או העבודה - אתה באמת מצפה שאדרי יהיה בראש אחת משלוש המפלגות האלה? ואם היה, אתה חושב שהוא יבטל את תוכנית ויסקונסין? המפלגות האלה תומכות בתוכנית ויסקונסין והן לא יבטלו אותה.

עד הבחירות הבאות יהיו מספיק אזרחים

בישראל שיחוו על בשרם את האסון הזה תוכנית ויסקונסין, וכל מי שחווה את האסון הזה על בשרו יוצא נג התוכנית האסונית הזאת. כך שכן, אני בהחלט רואה שב2010 מרבית אזרחי המדינה לאחר שייתנסו בעצמם באסון הזה ויסקונסין, ואנחנו נדאג להזכיר להם שנתניהו הוא אבי התוכנית, היוזם, המתכנן והמייבא שלה, יהוו את הרוב הדרוש בכדי להביא לשינוי המיוחל שיהפוך את מדינת ישראל למדינה סוציאל דמוקרטית שתבחר בדרך השלישית, ושלא יהיה בה מקום לתוכניות פוגעות ומשפילות נוסח תוכנית ויסקונסין. ואם אדרי יחליט להקים מפלגה שתציב כיעד את ביטולה של תוכנית ויסקונסין ותאמץ את הדרך השלישית על פני הקפיטליזם החזירי והדורסני שיש כאן בשש השנים האחרונות, ויעמוד בראשה, אני בהחלט רואה את עצמי מצביע למפלגה כזאת, ותאמין לי שמלבדי עוד רבים אחרים יצביעו לה. בעיקר כשהאלטרנטיבה שלהם תהיה נתניהו עושק העניים ואבי אסון ויסקונסין.

למעלה