האם אהבתם את הסינגל החדש?

shkool

New member
האם אהבתם את הסינגל החדש?

אני אישית חושב שהוא לא משהו, והוא גם יותר מדיי א-ר-ו-ך! וזה גם קצת מוזר שתחנות הרדיו ישדרו שיר של 8 דקות?(בטח יש גירסא מקוצרת
). טוב, עכשיו תורכם - האם אהבתם את הסינגל החדש? shkool

CIRCUS CAT

New member
לדעתי השיר מדהים!../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif

גם ככה בקושי שמשדרים אותם בשעות היום בגלגלצ וכל השאר אז אין סיכוי כ"כ שישדרו את הסינגל החדש. יסמין.

shkool

New member
היי מאיפה את בחולון?

גם אני משם. קוגל כיתה יא, ואת?

sodomy

New member
אני חושבת ש...../images/Emo54.gif

שהוא חביב, יש להם טובים יותר ליאור...

stars

New member
אוף.. נו טוב...

אני פשוט אחכה שהדיסק החדש יצא בשביל לשמוע את זה... אין לי כח להוריד...

סאלללי

New member
מאוד

זה שיר ממש מדהים אתה חייב להקשיב למילים טוב אחד הטובים שלהם! תענה לי תענה לי עוד פעם תוותר לי עוד פעם עוד פעם כבר לא אותו דבר זה לא עוזר רק הפחד הגוף המתפזר זה מתגבר החיים משתנים לך מהר ויש מישהו שסופר יש מישהו שזוכר לנו הכל זוכר לנו ועל כן על כן רע לי, ככה אבל בכל זאת אם אפשר תגלה לי למה תשקר לי ככה, ככה כאילו אין מחר כאילו לא, היינו יחד כאילו לא נגמר הכל אפשר החיים משתנים לך מהר ויש מישהו שסופר יש מישהו שזוכר לנו הכל זוכר לנו ועל כן על כן רע לי ככה אבל בכל זאת אם אפשר ככה אבל בכל זאת אם אפשר החיים משתנים לך מהר ויש מישהו שסופר יש מישהו שזוכר לנו הכל, הכל זוכר לנו ועל כן על כן רע לי ככה אבל בכל זאת אם אפשר ככה אבל בכל זאת אם אפשר ויש מישהו שסופר יש מישהו שזוכר לנו הכל זוכר לנו ועל כן על כן רע לי ככה אבל בכל זאת אם אפשר ככה אבל בכל זאת אם אפשר ככה אבל בכל זאת אם אפשר תראה איפה הם הכפילו את המילים תשננן פשוט מדהים!

למעלה