האם אוכל להכנס שוב לארה"ב?

eladanin

New member
האם אוכל להכנס שוב לארה"ב?

שלום לחברי הפורום. לפני כמה שנים שהיתי בארה"ב למשך תקופה, ולצערי נאלצתי להשאר בארה"ב מעבר לתקופה שהוקצבה לי (כשלוש שנים מעבר). ביציאה מארה"ב לא קיבלתי שום חותמת שחורה, ולא הגשתי טופס I94. לאחרונה פג תוקף הויזה שלי, ואני מעוניין לחדש אותה. בנוסף, לאחרונה אני בתהליכים לרכוש נכס בארה"ב. האם יש לי סיכוי לקבל שוב ויזה? מה האפשרויות שיש לי? תודה מראש למגיבים.

zuki3

New member
לא

אם היית 3 שנים שוהה בלתי חוקי, אתה מנוע מלקבל ויזה או להכנס לארצות הברית במשך 10 שנים מרגע היציאה.
אין לך חותמת ביציאה, כי לא היו בדיקות ביציאה, ארצות הברית יודעת מתי יצאת כי חברת התעופה מסרה את הפרטים שלך.
הסיכוי היחידי שלך לקבל ויזה כלשהיא היא לבקש חנינה על העברות שלך, בשביל זה אתה צריך לקחת עורך דין ולהגיש בקשה, כמובן שהסיכוי נמוך לקבל אישור כזה.

ilanvag

New member
שאלה לי אליך:

מהן היו הנסיבות אשר *הכריחו* אותך להישאר בארה"ב למשך 3 שנים מעבר לזמן? האם מישהו כלא אותך למשך 3 שנים?

אני שואל בגלל צורת הניסוח שלך עצמך - "לצערי *נאלצתי* להישאר בארה"ב מעבר לתקופה שהוקצבה לי (כשלוש שנים מעבר)".

אז אם מישהו כפה עליך להישאר - תוך איומים או כל צורה אחרת של אילוץ אמיתי - בבקשה פרט והבהר את הנסיבות הספציפיות, ונוכל להתייחס לכך. אני מאמין שאם היה מדובר לדוגמה בתיירת; אשר נחטפה ונכלאה בתור שיפחת מין באיזשהו בית; אז הרשויות לא היו זוקפות את זה כנגדה, ומונעות ממנה לחזור לארה"ב...

... אבל איכשהו, לא נראה לי שזה המקרה אצלך. תחושת הבטן שלי היא שה"אילוץ" אצלך הוא משהו בסגנון "עוד לא הרווחתי מספיק כסף בעבודה הבלתי-חוקית, אז נשתין בקשת על החוק האמריקני, ונישאר עוד כמה שנים..."

ואם זה אכן המקרה, או משהו בסגנון דומה, אז זה כמו שצוקי כתב - הדרך היחידה שלך לראות את ארה"ב, למשך הרבה שנים קדימה, היא באמצעות האינטרנט ו/או טלוויזיה. אין מצב שתקבל ויזה, מכל סוג שהוא.

למעלה