האם אוכל לחבר את המודם adsl....

liran lev

New member
האם אוכל לחבר את המודם adsl....

האם ניתן לחבר את המודם ישירות לרכזת הביתית שלי? במה זה כרוך, איזה הגדרות אני צריך להגדיר? יש לי מודם של חב´ Alcatel. המטרה היא כמובן לאפשר לכל משתמשי הרשת להתחבר לאינטרנט דרך הרכזת ולא דרך שיתוף האינטרנט הקיים אצלי כרגע. שמעתי שישנה אפשרות לעשות שינוי בהגדרות של המודם דרך הדפדפן בכתובת 10.0.0.138 ולהפוך את המודם כך שיתפקד כ- router , נכנסתי להגדרות והוא מבקש ססמה. אני לא רוצה לשחק שם יותר מדי כדי שלא אהרוס משהו... אם מישהו מבין ויודע על מה אני מדבר.... תודה, לירן לב

carmonle

New member
ניתן לשתף חיבור אינטרנט

באם אתה מחבר ישירות לרכזת יש צורך בתוכנת פרוקסי. לחלופין אני משתף באמצעות חלונות ואז במחשב הראשי יש שני כרטיסי רשת. לפרטים www.adsl.org.il ערן

liran lev

New member
האם את ה-proxy יש להתקין ....

האם יש להתקין את תוכנת ה-proxy על כל מחשב ברשת? ולשאלתי השניה , האם ניתן לבצע את השינויים שציינתי בהודעתי הראשונה ולהפוך את המודם כך שיתפקד כ- router , האם הדבר יפתור את הבעיה ויחסוך את התקנת הפרוקסי על המחשבים?

liran lev

New member
מי אמר שזה לא חוקי???

אחרת היצרן לא היה נותן אפשרות לעשות את השינוי הזה דרך הדפדפן... להיכנס להגדרות של המודם בכתובת 10.0.0.138 הבעיה היחידה היא שאתה צריך ססמת אדמיניסטרטור מה שאין לי כרגע.... אני יודע שדווקא יש מודמים שך Alcatel שלא חוסמים את האופציה הזו

קוברה@

New member
טוב אז הנה זה

קודם כל השינוי הזה במודם במידה ובזק ידעו הם לא יהבו את הרעיון....אבל אתה צמיד יכול לשחק אותה טיפש...הם לא יכולים להוכיח שום דבר...הרי בסופו של דבר צריך לדעת מה אתה מחפש...אני מצרף בהודעה הזאת אתר שבו יש הסבר על איך לעשות את מה שביקשת אנא תבין שזאת אינ המלצה שלי לעשות דבר זה או אחר...עכשיו לגבי השינוי...הוא בסך הכל גורם למודם להתנהג כמודם יותר מדקדם ובכך לשמש כ ROUTER...וגם להתחבר לבד וכאלה...נחמד מאוד במידה והחלטת לקחת סיכון ספר לנו אם זה עבר בהצלחה האתר נמצה

למעלה