האם אולמרט דיבר אמת במשפטו?

האם אולמרט דיבר אמת במשפטו?

מכתבת סוף שבוע שהתפרסמה במעריב עולה החשש שלא אביה של כב השרה היה מקור המימון של הליכוד ב 1988 אלא פעילותה של בתו, כיום שרת המשפטים. יש לי חשש שמדובר בפרשה שנקראת "איראנגייט", ש ושבה אלייקים רובינשטיין העיד בפני הקונגרס האמריקאי. כלומר... גם אליקים רובינשטיין (כיום שופט בית המשפט העליון) שיקר בקונגרס, על מנת שלא להפליל את "שותפיו" במוסד.

מעניין לעיין בעדותו במשטרה....

כיצד חילץ את עצמו ואת גזבר הליכוד... ז"ל, שנפטר בינתיים על ידי הטלת האחריות על המת.

כיוון שמדובר ברווח כתוצאה מ"טרור ..

ביולוגי גנטי בהקשר לקרקעות הקיבוצים והמושבים" בשותפות עם גורם זר... כדאי שכב השר ייחקר שוב.

mean girl 16

New member
היי איזה צחוקים

חח מצטערת שזה לא קשור אבל סבא של עלה לארץ בספינת מעפילים "ארבע חרויות" חח

תני עוד פרטים.....

אבי ואחיו עלו באוניה הזאת, ואחיו נהרג במלחמת השחרור. תארי לעצמך, לשרוד את התופת של מלחמת העולם השניה 5 שנים ולמות בישראל תוך שנה.. אחיו לא "קיים" בכלל ברישום התושבים כיוון שה"מיפקד" נערך רק שנה אחרי. לעומת זאת בוודאי ישנם כמה פיקטיווים, שקבלו מחסה בזהות יהודית של חללי לטרון למשל. תארי לעצמך שהם מתגייסים לצה"ל ובאמצע הקרב נזכרים ש"האוייב" עומד לצידם.

mean girl 16

New member
הממ

אני לא יודעת הרבה.. את יכולה לשאול אותי שאלה ספציפיות ואני אברר. אבל מה שאני יודעת זה שבשנת '47 סבא וסבתא שלי הגיעו באונייה הזאת ארצה והבריטים גירשו אותם לקפריסין. ב49 אם אני לא טועה הביאו אותם ארצה. כל הקטע ששלחו ניצולי שואה שבקושי ידעו להחזיק רובה למלחמה כשהם הגיעו לארץ.. נורא קיצר אם את רוצה פרטים מסויימים תגידי לי מה

למעלה