האם אולריך חולם ??

מאדמאן

New member
האם אולריך חולם ??

לא רואים אצל הבחור טקטיקה , לא רואים יכולת, לא רואים מאמץ, לא מבינים כלום. בעוד ליו. אס.פוסטל מיחסים יכולות מיסטיות של תכנון ועיצוב כל שלב ושלב ליאן אולריך לא מיחסים את התכונות הללו, אבל ידוע שבשלבים שבהם אנחנו מצויים הוא היה רגיל כבר להפגין יכולת - מה לדעתכם קרה לו ? האם הוא אימץ את שיטת לאנס ?

דדלי

New member
נראה אותו היום

אם היום לא יתעורר הגרמני המוכשר מתרדמתו אז כנראה שנרדם לו כל הטור הזה. לי נראה שהוא נוקט בשיטת ארמסטרונג רק עם פחות נסיון. טי מוביל נראים גם לי מיואשים קצת.

יכול להיות שהוא משחק אותה...

כמו שארמסטרונג עשה לו פעם... להראות שבור והיות מוספד על ידי הפרשנים ואז לבוא משום מקום אחרי יום שלם שהחבר'ה מקדימה קרעו את הרגלים ולנצח... גם זה יכול לקרות... אבל נראה לי שאולריך מבין שאין סיבה ממשית לתקוף לפני השישבת הקרוב, בגלל זה הוא לא פורץ עדיין...

אם אולריך ישמור על פער של 55 שניות

כל הדרך הוא במצב טוב מאוד. הקטע הלפני אחרון הוא נג"ש - 55 ק"מ. תן לו חמסין קטן ותהיה חגיגה שלא הייתה מאז פניון למונד 89. אבל רק נאיבי יאמין של לא יהיו זיקוקים בימים הקרובים. הטור רחחוק מלהיות התמודדות בין ארממסטרונג לאולריך. יש לפחות 15 רוכבים שכדאי לשים לב אליהם גם אם חלקם נתנו לארמסטרונג שבע שניות מתנה כי התבלבלו בין הרביעי ל - 14 ביולי. אני מצפה לראות קטע הררי בלי תקלה של מאיו או המילטון באבל על הכלב שלו. או את הצעירים מתחילים להשתולל (אנו נראה השנה את הדור הבא מרים ראש).

משהו מעניין על אולריך...

אתמול הוא לא הצליח לשבת על ארמסטרונג בפיניש, ורק בגלל שהיו מספיק רוכבים בינו לבין לאנס נקבע לו אותו הזמן.

קלודן, צאבל והסיום אתמול

קלודן הוא קודם כל פועל של אולריך ואם מסתדר אז גם של צאבל. מה שקרה אתמול זה שטי מובייל ידעו שאולריך הוא לא ספרינטר בעליות וכדי למנוע שניות בונוס בסיום מארמסטרונג ומרוכבים אחרים הם שלחו את קלודן. בהזדמנות הזו הוא גם לקח את צאבל על הגלגל שלו. זה מראה שצאבל בכושר מעולה מבחינת טיפוס. אם הוא יכול אחרי קטע כזה לטפס טיפוס קצר יחד עם כל הגדולים אז מצבו מצוין. אפשר היה לראות שקלודן הסתכל אחורה כמה מטרים לפני הסיום כדי לראות אם הוא יכול לתת לצאבל לעבור אותו בלי שאיזה רוכב GC יכנס לפני שניהם. הוא ראה מאחור את מנצבו ולכן המשיך ולקח מקום שני. אם הוא היה מביט 2 שניות לפני זה הוא היה מאפשר לצאבל לעבור אותו ולהרוויח עוד 4 נק' יקרות בדירוג החולצה הירוקה.

כמה זמן בייבי פייס יצליח לשמור....

על הסבלנות שלו? וימשיך לחכות להמילטון? קצת קשה לי להאמין שבגלל הכלב שלו הוא לא מתפקד בינתיים, הנפילה על הגב היא הרבה יותר קריטית. אתמול המילטון לא הצליח להישאר עם הקבוצה של ארמסטרונג ואולריך בטיפוס של הקטגוריה 1, ואוסקר סביליה המשיך הלאה ולא חיכה לו. לדעתי ההוראה היא לא לעשות את הטעות של אוסקלטל, ולשרוף שני מובילים (מאיו וזובלדייה). אם המילטון לא יהיה מסוגל גם מחר לעמוד בקצב, סביליה ימשיך וילחם על טופ 5.

לחלקנו יש תקווה קטנה שזה יקרה

ואז נוכל להנות יותר מהפייס של הבייבי

הבנה בסיסית.... אולריך היום??

היום זה יום מישורי יחסית לאולריך ארמסטרונג וחבריהם רוכב כמו אולריך (מועמד לניצחון) לא יכול לעשות כלום ביום כמו היום גם אם הוא יפתח 2 דקות בפיסגה מקטגוריה 1 או 2 על ארמסטרונג (תיאורטית) ביום בו הסיום אינו באותה פיסגה, בהמשף הוא יתפס על ידי הקבוצה היריבה. הוא יטחן בעליה לחינם כי אחרי 10 ק"מ יתפסו אותו. מועמד לצהובה יכול לפתוח פער רק בסיום בפסגה או בסיום שקרוב מאוד לפסגה או בנג"ש עד היום, בנג"ש האישי והקבוצתי ארמסטרונג אכן פתח פער על האחרים מחר יש סיום בפסגה אבל לא נראה לי שמחר יהיו קרבות מכריעים- רק "בדיקת קנים" ביום שבת העניינים יתחילו להתחמם אתמול ראו בדיוק שהמועמדים לנצחון דחפו מעט בעליה בקטגוריה 1 כדי לבדוק אחד את השני, אבל לא יותר מדיי כי גם אוגריידי לדוגמה היה שם בעליה אמיתית אוגריידי יפסיד דקות רבות לרוכב כמו אולריך או ארמסטרונג לא רואים מאמץ כי לאולריך אין סיבה עדיין להתאמץ מה שכן, בעלייה אתמו ראו את אולריך קם מהאוכף- מחזה דיי נדיר אצלו כשהו מפוצץ, בדרך כלל הוא נשאר לשבת על האוכף- ואולי הוא שינה את הסגנון?? בכל אופן, לחכות למחר ויותר למחרתיים- שם הדברים יתחילו לקרות והם יסתיימו באלפים - בשבוע האחרון

משאל- סל"ד או הילוך כבד?

מה עדיף- להיות לאנס שמדווש בסל"ד גבוה על הילוך נמוך, או וויראנק שמדושו גם כן בסל"ד יחסית גבוה, או להיות כמו כמו הבן של אדי מרקס (מה השם שלו שוב?) ולדווש על הילוך גבוה (צילמו אותו עולה ב 53 בחלק מהזמן), ועוד בישיבה ובסל"ד נמוך? מה יביא לתוצאה טובה יותר? או שזה כל אחד וההעדפה שלו?

גל ההשוואה לא נכונה...

אתה משווה בין רוכבים שלא נמצאים באותה ליגה. תשווה בין ארמסטרונג לבין אולריך. התוצאות אומרות שעדיף סל"ד גבוה, בגלל שארמסטרונג כבר 5 שנים מנצח. אבל זו תשובה קצת מעוותת, כי הבחירה היא מאוד אינדיודואלית לרוכב. לארמסטרונג מתאים סל"ד גבוה, נוח לו לרכב ככה. אולריך הוא רוכב יותר חזק והסגנון שמתאים לו הוא הילוך גבוה וסל"ד נמוך. לא בטוח שאם תשנה לאולריך את הסגנון, הוא ישפר את הרמה שלו. לי יש אפילו הרגשה שהיכולות שלו יהיו פחות טובות.

למעלה