ארץ עוץ קנזס
Member
ואיך ניתן להחליף מערכת הפעלה אחרת למחשב?
צריך לפתוח את מנהל המשימות ולראות מה פועל. גם בלשונית תהליכים וגם בלשונית פרטים.ואיך ניתן להחליף מערכת הפעלה אחרת למחשב?
קודם כל כן. ניתן גם להתקין מחדש את אותה מערכת הפעלה שיש לך. יחד עם זאת גם חומרה יכולה לייצר איטיות אז צריך לבדוק אם יש התחממות ולטפל בה, אם המקור אבק פנימי, או מאווררים לא תקינים. צורך במשחה טרמית למעבד. דיסק קשיח שמאותת שגוסס...לא חסר סיבות לאיטיות. לדעתי דיברתי איתך סינית , ייעוצים פתח מנהל משימות לא יעזרו כי אתה לא יודע מה אתה מחפש בכלל. כנראה הכי טוב זה לגשת לטכנאי או מעבדה טובים ולעשות טיפול מקיף.ואיך ניתן להחליף מערכת הפעלה אחרת למחשב?
אפשר לקבל פרטים על המחשב? מעבד? זכרון ראם? איזה כונן קשיח? בן כמה המחשב? מה מצב הנקיון של המחשב? האם בדקת טמפ של המחשב? האם ניקית קבצים זמניים? לרוב הבעיה היא לא מערכת הפעלה...מה אני צריך לעשות אחרי שפתחתי? חלק פועל וחלק הופסק
(RAM) : 3.00 GB זה ממש מעט. בחלונות XP היה לי 500 MB זיכרון. אבל בחלונות 8 המחשב כבר הגיע עם 8.00 GBמעבד: intel(R) core (TM)2 Duo CPU T5850 @ 2.16GHz 2.17 GHz
(RAM) : 3.00 GB
סוג מערכת: מערכת הפעלה של 64 סיביות
עט ומגע: אין קלט עט או קלט מגע הזמינים עבור צג זה
מערכת הפעלה : Windows 7 Home Premium
מחשב HP בן 13 שנה
אחד מהשניים או שתתפלל לתחיית המתים של המחשבים..אולי הוא יתפקד..כמו זקן בן 110 . תקנה חדש, הגיע הזמן סחת את הלימון עד תום.מעבד: intel(R) core (TM)2 Duo CPU T5850 @ 2.16GHz 2.17 GHz
(RAM) : 3.00 GB
סוג מערכת: מערכת הפעלה של 64 סיביות
עט ומגע: אין קלט עט או קלט מגע הזמינים עבור צג זה
מערכת הפעלה : Windows 7 Home Premium
מחשב HP בן 13 שנה
3GB זיכרון זה ממש מעט. המחשב שלי בן 9 שנים והגיע עם 8GB זיכרון. ועכשיו בלי כרטיס מסך מרגישים איטיות שהמחשב עסוק בכמה עבודות במקביל.זו כנראה לא מערכת ההפעלה.
המעבד ענתיקה גם במונחים של לפני עשור, וגם אז הוא היה מעבד זול לצרכים פשוטים.
הזכרון הוא כנראה DDR2 ואם יש סלוט פנוי הייתי בודק אם ניתן להוסיף 4GB זיכרון, לפחות שהזכרון לא יהיה מכשול.
יש לי מחשב עם מעבד קצת יותר חזק ו-3GB זכרון שמריץ WIN 7 (מריץ זן מילה מוגזמת - מתהלך עם WIN 7)
כל עוד אתה מודע למגבלות שלו ולמה הוא יכול לעשות (ישומים קלים, גלישה בסיסית, גיימינג ברמה של סוליטר ובאבלס)
הוא יכול להיות סבבה (בהנחה שחומרתית הוא תקין),
אם אתה מצפה ממנו ליותר - אל !!
ל-WIN 7 זכרון של 3GB יכול להספיק כל עוד לא מצפים מהמחשב להיות סוס עבודה.3GB זיכרון זה ממש מעט. המחשב שלי בן 9 שנים והגיע עם 8GB זיכרון. ועכשיו בלי כרטיס מסך מרגישים איטיות שהמחשב עסוק בכמה עבודות במקביל.
לפחות שתי דרכיםאיך מעבירים את הקבצים מהמחשב הישן לחדש? יש הרבה קבצים במחשב הנוכחי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.