האם איידס, הוא מחלה אמתית ?

• פותח הנושא ESPS
  • פורסם בתאריך

ESPS

New member
האם איידס, הוא מחלה אמתית ?

מסתבר שהתשובה על זה- לא חד משמעית.
לדבריהם של כמה וכמה רופאים בעלי שם שחוקרים את הנושא- הקשר בין וירוס ה HIV, לבין מחלת האיידס, איננו קיים.
למעשה, עצם קיומו של וירוס ה HIV, מוטל בספק. הווירוס עצמו- מעולם לא בוּדד, ולא הופקה ממנו תרבית.
חלק מהרופאים, כמו למשל דר' רוברט ווילנר, Dr Robert Willner אף ערבבו את דמו של חולה האיידס, עם דמם שלהם- כדי להוכיח שמחלת האיידס איננה זיהומית, איננה נגיפית, איננה ניתנת להעברה מדם לדם ולא בעזרת מזרק, ולא ביחסי מין ולא בשום דרך אחרת.
המגמה הזאת קרויה HIV DNIALISM.
לטענת הרופאים הללו, אדם שהוא HIV חיובי- איננו נשא איידס, ואינו עתיד לחלות באיידס בשום שלב עתידי של חייו.
כל קשר בין איידס לבין HIV, או כל וירוס אחר- הוא מקרי בהחלט ואינו סיבתי, אינו קשר של סובב ומסובב.
לא רק שאין חיסון למחלת האיידס, אלא שבהגדרה אף לא יתכן חיסון כזה, בגלל ש ( כאמור ) מחלת האיידס איננה זיהומית, איננה ויראלית, איננה נגרמת בידי חיידק.
אם מחלת האיידס אכן הייתה ויראלית, לא הייתה שום מניעה להכין חיסון נגד המחלה. אבל חיסון כזה אינו נראה באופק ולמעשה גם לא יתכן חיסון כזה.

מחלת האיידס, היא מחלה שנגרמת עקב שימוש בסמים, ונטילת תרופות כמו AZT.
באפריקה המצב שונה- באפריקה, אדם נעשה חולה ומאובחן בטעות כחולה איידס. רוב חולי האיידס באפריקה מגיעים אל החולי שלהם עקב תת תזונה וסניטציה גרועה.

ESPS

New member
צוחק מי שצוחק..

אני תמיד אוהב לשמוע גם את הצד השני.
אין לי שום עניין אישי ביחס למחלת האיידס ( אם היא בכלל קיימת ).

חוץ מזה- מה אכפת לך להקשיב לכמה סרטונים כאלו?
הרי מדובר בעניין מדעי, ולא ב"דת". או שמא האם אני טועה...
האם זו דת?

gustavo10000

New member
תשובה

אתה מוזמן לפתוח ספרי עם מחקר רפואיים ולא סרטי קונספירציה ומדע בדיוני ביו טיוב, ואם יש לך עדיין ספקות אתה מוזמן ללכת לבקר בוועד למלחמה באיידס, ואם עדיין ישארו לך ספרות אתה מוזמן ללכת לבקר במחלקה הזיהומית בתל השומר או במרפאה האימונולוגית באיכילוב ואז להבין באמת האם מחלת האיידס "לא קיימת" כהגדרתך.

ESPS

New member
שאלה -

האם אתה יודע שיש חולי איידס הם HIV שלילי? ואם כן, אז ממה יש להם איידס?

שאלה 2- אם רופא ישראלי יטען בפניך או בסרטון, שכל קשר בין וירוס ה HIV, לבין מחלות השייכות ל"מחלות מקבוצת האיידס", איננו קיים בכלל.
האם זה ישנה לך משהו?
כי אם לא...זה אומר שמדובר בדת.

ESPS

New member
אי אפשר לאבחן איידס

איידס איננה מחלה לכשעצמה.
איידס מוגדרת רק ע"י "מחלות הקשורות לאיידס" ולא בשום מאפיינים אחרים. אין לאיידס שום מאפיינים משל עצמו.

איך בפועל מאבחנים איידס? בעזרת נוגדנים ל HIV.
תקרא פעם את העלון של ערכת בדיקת האיידס "בדיקה זו אינה מתיימרת לקבוע נוכחות של וירוס ה HIV...."
אבל נניח לרגע שהבדיקה אמינה, למרות שהיא איננה אמינה.
אף אחד לא הוכיח את הקשר בין הוירוס HIV, לבין מחלות הקשורות ( כביכול ) לאיידס.
יש רק דרך אחת להוכיח את הקשר בין HIV לבין איידס, והיא לחולל את המחלה באדם בריא, או ברקמת בריאה. וזה מעולם לא נעשה. ואם נעשה, מעולם לא פורסם.

הדרך היחידה לברר ש HIV אכן איננו מזיק, הוא לעקוב אחר מצב בריאותו של נשא HIV בריא, ולראות מה קורה לו. יש רבים כאלה, והם חיים כאנשים בריאים לחלוטין. אבל עם כ"כ הרבה מחלות הקשורות לאיידס... זה כמובן משימה לא פשוטה.

לעולם לא יהיה חיסון לאיידס, מפני שהמחלה איננה נסבה על זיהום ויראלי.
לחילופין- אם יהיה חיסון נגד איידס, הוא יהיה בלוף ממש כמו הבלופים של טיפול תרופתי באיידס, או זיהום באיידס וכו'.

הבלוף הכי גדול בהיסטוריה מאז הנחיתה על הירח...
וכל הבלופים הגדולים האלה, תמיד מארה"ב. תמיד מארה"ב...

http://www.duesberg.com/articles/Du...ral epidemic not even in Africa_IJAE_2011.pdf

ESPS

New member
תסמונת הכשל הלוגי

אם יש לך נוגדנים נגד אבעבועות רוח, אתה מחוסן נגד אבעבועות רוח.
אם יש לך נוגדנים נגד חצבת, אתה מחוסן בפני חצבת.
אם יש לך נוגדנים נגד צהבת, אתה מחוסן נגד צהבת.
אם יש לך נוגדנים נגד HIV..... אתה אדם גוסס.
איך זה יתכן? זה לא הגיוני...

אם אתה סובל ממחלת צהבת- יש לך וירוס של צהבת, אחרת לא היו לך תסמיני צהבת.
אם אתה סובל מאבעבועות רוח, יש לך וירוס של אבעבועות רוח, אחרת לא היה לך תסמינים של מחלת אבעבועות רוח.
אם יש לך וירוס HIV, אתה עומד לחלות באיידס, ואז יהיו לך תסמינים של איידס. אבל... מהם בדיוק תסימיני האיידס? מחלות אחרות, שידועות לרפואה כבר מאות שנים.

ונגיד שיהיה חיסון נגד איידס.
מה תעשה למשל, אם תחלה חס ושלום בסרקומת קפוסי?
אז יבדקו אותך לנוגדני HIV, אבל תימצא חיובי, כי קיבלת חיסון.
אה, אבל אם אתה HIV חיובי, ויש לך סרקומת קפוסי, אתה חולה איידס, וזה סוף פסוק.
אז מה שווה החיסון נגד איידס?
כלום.

זו תסמונת של כשל לוגי, כשל לוגי שהוא איננו שלי, אלא כשל לוגי שמאפיין רק בלופים והונאות.

מי שאובחן חולה איידס, הוא חולה אמתי, רק שאין לו איידס.
יתכן שהוא גוסס, אבל לא מווירוס HIV.

gustavo10000

New member
תשובה

ראשית אציין שאני מכיר את כל התיאוריות שהזכרת, עם חלקם אפשר להתווכח ואת חלקם אני שולל בצורה מוחלטת ( לא אכנס איתך פה לדיון על כשל לוגי או לא , מה שחשוב זה המהות)

קונספירטורים בגרוש יש בכל אוכלוסיה- חסר לנו שזה יהפוך לזרם המרכזי.

אני לא שולל כלום, אני תמיד נכון לשמוע דיעות אחרות, המחקר על המחלה מתנהל באינטסיביות ובסוף יגיעו לאיזושהיא מסקנה.

אני רק יודע בוודאות שניתן להדבק במחלה הזו ואפשר גם למות ממנה.

ולא כדאי לאף אחד לקחת את הסיכון.

למעלה