עולם הרגשות לא ברור לי מה זה.
עולם הרגשות לא ברור לי מה זה. לא ברור לי בדיוק איך חיים נראים בלי משימות "חיצוניות". אבל אני ממש עייף מלהמשיך אותו סגנון משימתיות שיש לי. אולי עניין הרגשות גם מתבטא בהתנהגות של אינפנטיליות כאשר אני כועס על אישתי. הכעס מתבטא בזה שאני לא מדבר איתה בכלל למשך 7-10 ימים.
אני אמור להיראות חכם, זה בושה לי להיראות אחרת. זה מונע ממני קלילות בחיים.
אני חונכתי שביישנות זו בושה - במיוחד מאבא שלי
מפחד מזמן פנוי – אני יכול להרשות לעצמי שנה בלי לעבוד אבל לא ברור לי בדיוק מה אני יכול לעשות בזמן שיהיה לי. בהנחה שיש לי שנת ואין לי משימות, מה אני יכול לעשות עם הזמן. אני התרגלתי לזה שבלי משימה זה בזבוב זמן!! ועכשיו אני רוצה להתגבר על זה.
עניין המשימתיות מתבטא בין השאר שאני רוצה להשיג שני או שלושה ציפורים באבן אחת.
רוצה ללמוד איך לא להיות שיפוטי עם עצמי ועם אשתי
לא רוצה שהילדים שלי יהיו משימתיים – רוצה שזמן פנוי לא יהווה להם בעיה
רוצה להפסיק לחשוב על "נורמלי". להפסיק את עניין ההשוואה החברתרית!
אני לא בטוח באשר למניעים שלי – האם מה שאני עושה או רוצה לעשות זה אותנטי או למצוא עין בעיני אחרים!! קשה לי לפעמים להחליט ואני רוצה שהכל יבוא מתוכי ומנפשי.
אני לומד הרבה מהאינטרנט אבל איכשהו לא סובל ספרים וכן אני רוצה לקרוא יותר. יותר אני רוצה ללמוד לכתוב יצירתי אבל אין לי את המיומניות או החשק!
עולם הרגשות לא ברור לי מה זה. לא ברור לי בדיוק איך חיים נראים בלי משימות "חיצוניות". אבל אני ממש עייף מלהמשיך אותו סגנון משימתיות שיש לי. אולי עניין הרגשות גם מתבטא בהתנהגות של אינפנטיליות כאשר אני כועס על אישתי. הכעס מתבטא בזה שאני לא מדבר איתה בכלל למשך 7-10 ימים.
אני אמור להיראות חכם, זה בושה לי להיראות אחרת. זה מונע ממני קלילות בחיים.
אני חונכתי שביישנות זו בושה - במיוחד מאבא שלי
מפחד מזמן פנוי – אני יכול להרשות לעצמי שנה בלי לעבוד אבל לא ברור לי בדיוק מה אני יכול לעשות בזמן שיהיה לי. בהנחה שיש לי שנת ואין לי משימות, מה אני יכול לעשות עם הזמן. אני התרגלתי לזה שבלי משימה זה בזבוב זמן!! ועכשיו אני רוצה להתגבר על זה.
עניין המשימתיות מתבטא בין השאר שאני רוצה להשיג שני או שלושה ציפורים באבן אחת.
רוצה ללמוד איך לא להיות שיפוטי עם עצמי ועם אשתי
לא רוצה שהילדים שלי יהיו משימתיים – רוצה שזמן פנוי לא יהווה להם בעיה
רוצה להפסיק לחשוב על "נורמלי". להפסיק את עניין ההשוואה החברתרית!
אני לא בטוח באשר למניעים שלי – האם מה שאני עושה או רוצה לעשות זה אותנטי או למצוא עין בעיני אחרים!! קשה לי לפעמים להחליט ואני רוצה שהכל יבוא מתוכי ומנפשי.
אני לומד הרבה מהאינטרנט אבל איכשהו לא סובל ספרים וכן אני רוצה לקרוא יותר. יותר אני רוצה ללמוד לכתוב יצירתי אבל אין לי את המיומניות או החשק!