האם אינני צודקת?

• פותח הנושא koryz
  • פורסם בתאריך

koryz

New member
האם אינני צודקת?

זהו, שהתרגזתי. ונמאס לי מלהיות המתרגזת הפסיבית. זה לא שיש לי עד כדי כך דברים לעשות שאני לא אמצא את הזמן לנקום במי שחשוב לי. באמת, זה אותי הפתיע כי אם לא חכמה, מה עוד הזמן שווה בשביל מה הכרתי אותך איש קשיש:) ויקר, שברת את הלב שלי, אילו הוא היה שלם. אז כן, לי יש דברים לעשות אבל אם אני ארצה לנקום בך, דבר לא יעצור בי. ובינינו, האם לא אתה הוא זה שצריך ממני טובה? האם קשה כל כך, בתור סיום נאה לקשר קצר לסיים בנימה חיובית? האם היית מוכרח לאיים עליי בטלפון? לא שזה מזיז לי, אחרי הכל. אבל זה אתה שצריך ממני משהו. לא עדיף שתדבר לפחות, כמו אדם הגון? לו הייתי רוצה נימוסים של בן 19 שאגב, אני מאמינה, היו טובים משלך הייתי מכירה מישהו כזה אפילו האקס האחרון שלי. שהיה צעיר ממך ב כ 20 שנה ידע לסיים דברים יפה טוב, כמובן שבהסתייגות אבל כל עוד הוא היה צריך ממני דברים הוא היה בנאדם ויש לציין, שחכם יותר ממה שאתה כרגע. וזה רק מה שמצופה ממך. האם הגזמתי?

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
"לנקום במי שחשוב לי....?

אנחנו כועסים ונוקמים באנשים שהכי חשובים לנו, זה הכי חזק רגשית, השאלה אם זה עוזר למשהו....

koryz

New member
אתה בהחלט צודק

ואני שמחה שלא עשיתי שום דבר פזיז. אין צורך להרוס דבר, מחכים שהזמן ירפא בסך הכל כדאי להתרחק ממי שגורם לנו להרגיש רע. נכון?.

למעלה