האם איתן שטף כלים אי פעם? או ניקה את חדרו?

didush100

New member
חס וחלילה הוא משאיר הכל לבנות

לא מזיז ת'תחת ולא מציע אפילו

עינת 1

New member
הנה הוא סיים לאכול ארוחת שבת

ועכשיו הוא שוכב על הספה,,,מסכן הוא עייף. אני לא מבינה, המלהקים לא הבינו עם מי יש להם עסק??? הבנות באמת נחמדות אחת אחת חוץ מא(יכס)תי.

didush100

New member
לא ברור מה הם חשבו לעצמם

גם בעיניי הבנות אחלה אבל עם הבנים האלו אין סיכוי לכלום וגם הצורה של ההדחות פסולה ומראה עד כמה התכנית לא רצינית

tapuzo

New member
עף על סלביותו המדומה, רגיל שעושים בשבילו הכל.

מתחנפים אליו, מפרפרים סביבו ומתבטלים מול דעתו. או במילה אחת שכבר רבים שם אמרו עליו: מתנשא

tapuzo

New member
אורן מתעצבן על בן שעוד יגרום להם לעשות כלים

אין גבול לחבורת נוד פוץ פלוץ וגוץ

didush100

New member
נראה לי שאנחנו צופים בנוסע בזמן

כי יש לי פלאשבק מטורף לימי הביניים איכסססס חבורת מגעילים

רגע רק רגע

Active member
בושה. פשוט בושה.

יושבת לה חבורת גברברים והנשים העצלות לא מגישות להם פיצוחים ושאר תופינים שינעימו את זמנם ואת כרסם המלאה לעייפה. אם לא פינוקי מטעמים... לפחות מסאז' ברגלים. זה המינימום לאחר הארוחה.

silkii

New member
מה שמעצבן זה שהם לא מעריכים,במיוחד איתן

מתייחס לזה כמובן מאליו,אחרת זה לא היה מעצבן אותי לפחות (וגם בתנאי שהוא לא היה כזה פוץ חחח)

didush100

New member
איפה יגאל שילון? כיזאת המתיחה הכי טובה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נעמה8080

New member
לא להאמין, זה מה שבאתי לכתוב גם

מישהו ראה אי פעם את איתן שוטף כלים?! איזה בן אדם דוחה ומתנשא! למה הוא לא עוזר לפנות/לשטוף כלים?! בנות, ככה יראה הבעל שלכן, תברחוווווווווווווווווווווו

הוא גועל נפש... אבל הבנות...

מאפשרות את זה... ברגע שהן הולכות ומנקות לבנים את החדר, כשחבורת השייחים רובצים בבריכה, אז למה שיתאמצו ??? זה נראה מובן מאליו.... הבנות מנקות, מסדרות להם את הארון, מקפלות להם את התחתונים, שוטפות להם את החדר המקלחת והשירותים.... וגם מבשלות ומפנות. אני תולה את האשמה בשני הצדדים... הבנות שמאפשרות את זה ונותנות יד לערב הסעודית הזאת ולבנים שלא נותנים יד ולא עוזרים בשום דבר. במיוחד איתן !!

tapuzo

New member
פתח למשימה טובה, שהבנים שבועיים ינקו ויבשלו

יבשלו וינקו שבועיים לכל הבנות.. יכולה להיות משימה מצוינת למתנשאים היבשים

ממחר הוא יתחיל לשטוף- ההפקה תגיד לו

ההפקה קוראת בפורומים מה לא מוצא חן ואומרת לו /להם איך להתנהג זה כל כך שקוף. אז צפו לזה שתראו את איתן בקרוב מאוד עומד ליד הכיור.

silkii

New member
לאיודעת,לי זה לא מפריע שהבנות עושות הכל בבית

אם יש מספיק בנות,מצידי שבנים יעזרו בקטנות,אבל לא שינצלו את זה הבנים גם ולא יראו הערכה,ולא כשזה מוגזם כמו אצל איתן-שחושב שהוא איזה שייח סעודי,ולא נוקף אצבע בהפגנתיות. אמממה....זה צריך להתחלק בין כ ל הבנות,ולא שחלק יעשו וחלקלא,ותהיה את המנקה (אסתר הערסית)-שזה יתן לה סיבה להשאר,כי היא בין אלה שמנקות,וכל היום רק צורחת על זה. 4 גברים ו-14 בנות,ועוד הן באו לפחות לכאורה להתחרות על אחד הבנים?-אני מפרגנת ללפנק את הבנים,מה יש.....בישול כביסות וכאלה זה יותר דברים שמתאימים לבנות לעשות ממילא.

למעלה