האם אי פעם ניסו להשתיק אתכם?

WhiteNight

New member
האם אי פעם ניסו להשתיק אתכם?

או יותר הגיוני לשאול- האם מבקשים ממכם לעתים להפסיק לנגן? ממני לא ממש, אני כנראה לא מנגנת מספיק בשביל זה, וכשאני מנגנת אני מנגנת לרוב את מה שאני כבר יודעת, ולא מתאמנת על דברים חדשים, לא בזמן האחרון בכל אופן. אחותי לעומת זאת, אוי אלוהים, היא מנגנת מלודיות עם אקורדים מחוברות והיא לוחצת עליהם כל כך חזק וכל כך לא נכון ביחס למלודיה שזה מחורר את השכל, ניסיתי ללמד אותה, אבל זה לא עזר במיוחד, נו מילא...

Mr Peiser

New member
נראה לי שזכית בטאגלין הראשון שלך..

טופיק מגניב! ת'אמת כבר לא כל כך... פעם זה היה הרבה יותר... אמא שלי הייתה חייבת שעתים של שקט בצהרים מ 2 ל 4 כדי לנוח, וכשרק קנינו את הפסנתר אני זוכר שחזרתי מבצפר והייתי פשוט חייב לנגן! אבל אמא לא הרשתה וממש אכלתי את עצמי ככה! אח"כ זה התחיל להרגע והצלחתי לרסן את עצמי

dana19il

New member
אף פעם לא ביקשו ממני

להפסיק לנגן (טפו,טפו). אני מנגנת גם כשישנים אצלי בבית. אני גרה בבניין של 7 קומות והשכנים אף פעם לא התלוננו - רק החמיאו... יש לי מזל בעניין, כי שמעתי על פסנתרנים שלא יכולים לנגן בין 14:00-16:00 ואחרי השעה 22:00..

frodo

New member
פעמיים

פעם אחת כשלא שמתי לב לשעה וניגנתי בווליום דיי גבוהה ב 12 בלילה, השכנים ביקשו שאני אפסיק. ופעם אחת כשניגנתי על הסקסופון בין 14:00 ל 16:00, שכנים ביקשו שאני אפסיק. אבל זהו. חוץ מזה ההורים שלי ישנים בצהריםם ואז אני לא יכול לנגן, הפסנתר דיי צמוד לחדר שבו הם ישנים

מיכלוש7

New member
חחח... איזו שאלה מצחיקה...

אמ... אני לא ממש מנגנת כך שלאף אחד עוד לא יצא העונג להשתיק אותי... לי יש ת'בעיה ההפוכה! כל פעם שאיזה קרוב משפחה מגיע ההורים שלי ישר רוצים שאני אנגן לו משהו! ואז אני רצה לחדר ונועלת אחרי ת'דלת...

Bandersnatch

New member
ואוו.. איזה כיף לכם!

לי יש בעיות מאוד רציניות עם זמנים
אסור לי לנגן בין אחד לארבע בצהרים בערך, כי פעם אחת ניגנתי בשעות האלה והשכן השיכור שלי כמעט שבר לסבא שלי את דלת החנייה כשניסה להשתיק אותי
.. מאחר ואנחנו גרים בבית פרטי ששייך לסבא שלי (גרים בדירה מעליו) והוא וכל השכנים דתיים גם אסור לי לנגן בשבת או בחגים (כאשר אסור להדליק אש או לנסוע וכו').. אבל חוץ מזה.. אין עוד הרבה איסורים

Bandersnatch

New member
אחרי כמעט 10 שנים מתרגלים ../images/Emo13.gif

הבעיה שלי זה שהיום לדוגמא פתאום בא לי דחף לנגן ואז אני קולט מה השעה והיום ורואה שאני לא יכול לנגן..
למזלי יש לי אורגנית, זה לא כיף כמו פסנתר לשטויות שלי, אבל זה מרגיע

למעלה