האם אי פעם....

niko girl

New member
האם אי פעם....

האם אי פעם ניסיתם לעמוד על סוס שאתם רוכבים עליהם? האם זה היה כיף? האם נראה לכם שתעלולים עם סוסים זה התעללות? סתם שאלה מה אתם אומרים על החתימה?

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

בידיוק לפני יומיים עשו לנו הדגמה קטנה של "פעלולים" כמו שהילדים בקייטנה קוראים לזה והביאה לנו סוסה חמודה לאללה וממש יפה לפי דעתי רק היה לה שם תקוע (סופר!) היה לה אוכף כזה שנראה כמו האוכפים של הסוסים בקרוסלה חחח ועלו עליה כל שני ילדים ואני הייתי עם שני שלהפתעתי ממש לא פחדה (חחח) והיא ישבה על האוכף וכיוונה תסוסה ואני נעמדתי לה על התחת ופרשתי ידיים כזה זה כזה מדניב ואז אומרים לך לשבת על הברכיים ולהרים רגל אחת באוויר ואז תשניה וזה ממש ממש ממש כיף! דנה ממש פחדה היא כזאת חמודה היא רעדה כולה אבל הלך לה ממש טוב ומחר דנה השנייה מצטרפת לקייטנה ובכלל למרות שאני כל כך מוטשת מכל העיניין הזה זה יותצא ממש כיף ונחמד ואנחנו נקרעות מצחוק מהילדים חשבנו שיעשו הרבה בעיותצ כי הם ילדים ממש קטנים אבל הם מתים על הסוסים והם רבים מי יטאטא את הבטון ומי ינקה את התא ואת ליליפוט! הם מתוקים עם הסוסים מנקים פרסות למרות שזה כבד להם והם עוד שניה מתמוטטים! חח אבל הם נהנים וזה ממש כיף שלא נדבר על זה שאנחנו שם לידר שיר נופר גל ואני ובכלל מצחיק לאללה! ואתמול כול קבוצה ששטפה את ה2 סוסים שלה עשתה מין מיני מלחמת ומים וכולם יצאו ספוגים ואחות של עמית בן צור היא כזאתי חמודה ואתמול היא החליטה שכשהיא שוטפת את ג'ינג'ר היא מורידה לבגד ים והתחילה לעשות לנו פוזות! (ילדה בכיתה א!) קיצור ממש ממש כיף לנו עשו לנו הרצאה על אילוף והגישה אל הסוסים וכל מיני ועשינו ביום חמישי טיול (בחווה אחרת!) והיינו צריכים לצאת עם הילדים ואז הבעלים של האורווה הלכו וביקשו מהמדריכים שם להוציא קודם את כולנו (הבננות!) לבד כדי שנוכל להתפרע קצת ולא לעשות רק הליכה אז עשינו טיול שלפם של טרוטים וקאנטרים והיה ממש כיף! רכבתי על סוסה קטנה ולבנה שקראו לה סנשיין וולידר היה סוס מהמם שחור וגדול די הזכיר את פיקולו קראו לו רמבו וזיהוווווווווווווווווווווווווווו מחר גם אח שלי מצטרף לקייטנה זה צריך להיות מעניין חחחח

TauraMan

New member
על אלמוגי ../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif|../images/Emo176.gif

עושים הרבה שטויות עליו.. באחת הפעמים הורתדי אוכף ועמדתי עליו ואז אור ואורגד הפחידו אותו והוא התחיל ללכת ונשארתי ואז טרוט ואז קפצתי ממנו.. חחחחחחח

Shai Felton

New member
כן../images/Emo70.gif

אממממ... כשאנחנו עושים לפעמים תרגילי וולטאז' אז גם עומדים על הסוס. פעם דווקא הצלחתי מעולה (בעמידה, הליכה וטרוט) היום אני סתם פחדנית - טוב פעם היו עושים על גבע (
) והיום עושים על רקפת שהיא מפילה כל מה שזז אז זה קצת יותר קשה.

GrEeNwOmAn

New member
צ'לי../images/Emo175.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

כן. מאד. מה פתאום! חתימה סבבה.... סתכלו על החתימה שלי! יש לי רעיון אדיר לחתימה, אז מי שרוצה שיפנה אליי. אה, ועשינו וולטאז' בקורס- על פליקס הנשמה ובוטן הפשוש. חחחחחחחח, זה היה קורע. נוגה עלתה וירדה בקפיצות בקאנטר ובטרוט בהתחלה, חן עשתה עמידת ידיים, ותום עמדה על הסוס, והשאר עשו כל מיני תרגילים יפים ומרשימים.

RoNy S

New member
תום עמדה בהליכה עידו עמד בטרוט

ושכחת אותי ואת הגר!!!!

רוני, מי לא שוכח אותך?!?!!?סתם ו...

איזה תום?!! כי בזמן שאני הייתי בעמק זוהר הייתה ילדה אחת בשם תום שהיא הייתה בן/בת כזה... היא צריכה להיות עכשיו בת 16 או יותר...

RoNy S

New member
זאת לא תום הזאת

זאת בת 12 וחוצמזה גם אני הייתי שהיא הייתה אם את לא זוכרת...

GrEeNwOmAn

New member
לא, זו לא אותה התום!

אני ורוני מדברות על תומי תום פוצ'יני... ואת מדברת על תום שעכשיו בת 16 או 17. יש לי ת'טלפון שלה...

JustAlona

New member
../images/Emo3.gif

ניסיתי. נחמד לא כ"כ. תלוי במשקל, ובתרגיל. משעמת

דרסז' - רכיבה אומנותית

תסתכלי בקובץ ששלחתי אם את רוצה לדעת מה זה דרסז'. *כל הזכויות שמורות ל-dearanita(נועם)*

רכיבה אומנותית ../images/Emo110.gif

יש מאמר בטאג ליין (מאמר שאני לקחתי מעיתון חי אבל הוא רשום על שמי)

TauraMan

New member
גם לשכב זה משהו.. לא?../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

תמונה מצורפת...

למעלה