האם אלי כהן ממשיך דרכו של גוטמן.?

ercar

New member
האם אלי כהן ממשיך דרכו של גוטמן.?

לפי ידיעתכם...אז שמעתי ממקורות שאלי זינו רצה לפטר את גוטמן כבר בתחילת העונה עקב המחלוקת בנושא השוער שגיא שטראוס. אבל זה לא הנושא שאני רוצה להעלות לדיון, אלא המגמה שנמשכת בקבוצה: החתמת זרים, החתמת שחקנים צעירים על חשבונם של שחקני בית מבטיחים שיש לנו במועדוןן כדוגמת: יינון,שרון לוי,חוגג וסיבוני(שגוטמן שלח אותו לככב במכבי ב"ש במקום שינסה לשלבו במקום טומאסיץ או עוז שקצת מאכזב השנה.). ועזבו את הוויכוח על אופיר חיים, אל תדאגו הפועל באר שבע אצלו בדם, כמו שאצלנו זה אוופיר חיים הנשמה..

מוצארט

New member
ראשית - ברוך הבא לפורומינו הקט!

ועכשיו לשאלה ששאלת. המגמה הזאת לצערי, היא מגמה שנמצאת אצל כל קבוצות הליגה, למעט אשדוד, שדוגלת בשיתוף מאסיבי של צעירים, ובית"ר - ממניעי תקציב דל ביותר. אם אתה שואל אותי, דווקא זה שנותנים לסיבוני לככב בקבוצה בליגה נמוכה זה רק מחשל אותו, ויש לו יותר אחריות. אל תשכח שהוא בסה"כ בן 20, ועוד קריירה שלמה לפניו, ואני מאמין שהוא עוד יגיע אלינו. האחרים? אני חושב שאם הם היו יותר משקיעים באימונים, הם היו משחקים הרבה יותר. לגבי אופיר חיים אני חולק עליך. נאמנותו של שחקן נמדדת לא בכסף, כפי שקורה איתו בימים אלו. השחקנים הגדולים, כדוגמת סתיו, רמי, ואפילו אסי רחמים (עד שלב מסוים) שתקו כשקיצצו להם במשכורת שנה אחרי שנה. הם אוהבים את המועדון, ולא יעזבו אותו.

ercar

New member
מסכן אופיר יש לו בעיות בבית..

אז מובן שהוא יעזוב לקבוצה טורקית ששם הוא מרוויח פי 5 מהמשכורת בב"ש, אני לא מאמין שהוא יעבור למכבי ת"א..אם הוא יחזור לארץ הוא ישחק רק בהפועל ב"ש. לאופיר חיים אתה בחיים לא יכול לקרוא בוגד... אם כבר תקרא ככה לאלון מזרחי שהוא הגיע להפועל ב"ש שהרמנו אותו מהקרשים שהיה בנצרת. ועזב אותנו, עשה מהאוהדים צחוק, מההנהלה ומהקבוצה..

zuli4

New member
גם אם אופיר יחזור למכבי..

הוא לא ישחק בהרכב הפותח כל כך מהר..

למעלה