האם אלי להתערב בקבלת מתנה?

crema2

New member
האם אלי להתערב בקבלת מתנה?

ב24 לחודש שעבר פוטרתי עקב שנגמר לי החוזה של העבודה. הנהל אמר לי שאין קשר להתנהגות בעבודה לפיטורין והוא אמר לי שמגיע לי לקבל מתנה לפסח ושאבוא לקחת. עכשיו בלי קשר מגיע לי שהוא יתקן לי את תלושי המשכורת (למשל רשום 5 ימי עבודה במקום 20). שבוע שעבר הוא התקשר שאל איזה ימים עבדתי ואמר שהתלושי המשכורת עדיין לא מוכנים , וכשהם יהיו מוכנים הוא יתקשר. חוץ מזה אני צריכה להחזיר מדים , ולדעתי לנסוע לשם מחר רק בשביל להחזיר מדים (אני אצטרך לחזור לשם כדי לקבל את התלושים) ולקוות שיביא לי את המתנה נראה לי מגוכך( ואם אבוא ולא תחכה לי מתנה והוא בכלל שכח מזה). לא היה אכפת לי לא לקבל , כי תכלס אני כבר לא עובדת שם ואני יודעת מה השי אני חושבת . בראש השנה הביאו לנו אריזת ממתקים של עלית ולקחו לי המשכורת אני זוכרת איזה סכוןם מסויים מהמשכורת על זה, כך גם לשאר העובדים. עכשיו אם הוא לא היה אומר לי , ומפתח לי ציפיות לא היה אכפת לי , אבל הוא הדגיש שמגיע לי לקבל מתנה לפסח.. לא יודעת אם להתערב מחר , להתקשר אלי בכאילו אני מתעניינת בתלושי המשכורת ולקוות שיגיד לי לבוא לקחת מתנה , או לשאול אותו ישירות מתי מקבלים מתנה(לדעתי זאת קצת חוצפה ואני לא כזאת )..אז מה עושים.. אני בטוחה שאם לא אתקשר מחר הוא לא יזכר בי בכלל , אבל חבל שהוליך אותי שולל. האם יש מצב שהוא ישמור את המתנה שלי בצד לעת הצורך?

sag115

New member
האם מותר לקחת מעובד החזר על מתנה ?

מה ההגיון שעומד מאחורי העניין? קונים לו מתנה מהכסף של עצמו?

למעלה