האם אמיניים נולדים כך?

נרו2

New member
האם אמיניים נולדים כך?

או שזה יכול להתעורר בגיל מסויים?

Berethor

New member
כולם נולדים אמיניים

אין לזה תשובה חד משמעית, הרוב כאלה שזה פשוט טבעי אצלם, יש כאלה שכתוצאה ממשהו ויש כאלה שמגיל מסויים, בסופו של דבר הם אמיניים בכל מקרה. בדיוק כמו שאין טעם לשאול למה אתה מיני.

Berethor

New member
its like asking if pacifist can be warmonger

א-מיני נימפומן- "אני לא רוצה מין אבל אני רוצה שנעשה סקס. אני לא נמשכ/ת עליך אבל אני עדיין רואה בך אובייקט מיני." בטח שזה סותר, נימפומן זה סוטה ומכור למין, אחד שרק רוצה מין כמה שיותר, לרוב גם לא אכפת לו עם מי. זה ההפך הגמור מא-מיני. אם א-מיני רוצה משהו זה זוגיות. להיות סוטה מין, מכור וחרמן זה מנוגד לאמיניות.

מקמיקא

New member
לי זה נשמע יותר כמו הומו...

כלומר, כן יש לו יצר מיני - אבל הוא לא רוצה סקס עם בחורות... לי זה נשמע כמו הומו בארון. זה לא שא-מיניים לא מאוננים - פשוט לא הרבה. וגם אז, זה מעין 'לספק את הצורך ולגמור עם זה'.

אבל הוא לא נמשך לבחורים.

אני חושבת שהדיבורים על 3 פעמים היו רק דיבורים. כנראה מההתלהבות מהחידוש שבנישואים. והוא כן אונן כמה פעמים בחודש....

inbardaf

New member
יש הבדל בין כמה פעמים בחודש

ל-3 פעמים בשבוע! כמה פעמים בחודש - בהחלט יכול להיות א-מיני. תשאלי אותו על מה הוא חושב כשהוא מאונן. רוב הא-מיניים לא יחשבו על אדם מסויים ולא יצטרכו פורנו בשביל זה. רובם עושים את זה ממקום טכני. זה לפחות מה שהבנתי ממה שקרתי באתר העולמי של אסקסואלים.

אז זהו ששאלתי אותו את השאלה הזאת....

על מה הוא חושב כשהוא מאונן. הוא לא הבין את השאלה שלי ואמר במשיכת כתפיים: שומדבר. שאלתי אותו ואתה לא חושב על בחורה או עלי? והוא אמר בשביל מה? שאלתי אותו אז למה אתה מאונן? הוא אמר שזה בשביל ההנאה. הוא אמר לי גם שהוא מאונן פעם פעמיים בחודש לא יותר מזה.(אבל זה נפסק כאשר הסברתי לו על האיסור הדתי 'להשחית זרע לבטלה') אני בהלם.
לא שיש לי משהו נגד א-מיניים אבל אני לא מסוגלת להסתדר בזוגיות עם בעל שאדיש למין

inbardaf

New member
אם את לא רואה פתרון לביחד

יש רק פתרון אחד. מנסיון, גירושים זה לא חוויה, גם כשהם נעשים על הצד הטוב ביותר. אם אין לכם ילדים, זה לא ביג דיל. סוגרים ת'עסק וכל אחד לדרכו - למרות כל העצב שבעניין. לפי ההודעה האחרונה שלך, כבר באמת די ברור שהוא א-מיני.. מה שלא תבחרי - שיהיה בהצלחה ושתהיי מאושרת.

Berethor

New member
עשית מעשה רע שהסברת לו על ה"איסור"

זכותו של אדם לאונן, הוא עשה את זה רק כדי לפטר מהחרא. ואני מציע לך לקרוא טוב תסיפור על אונן, תראי בעצמך שהאיסור הוא לא על אדם שמאונן לבד, אלה על אחד שעושה מין וגומר בחוץ כאשר הוא מתחייב לאשה שיכניס אותה להריון, בקצרה על שקר על אישה ולא על אוננות. חוץ מזה מבחינה ביולוגית הזרע של הגבר תמיד מתחדש ויוצא בכל מקרה, אז הוא "מושחת" בכל מקרה והוא בסדר תמיד. ברגע שאת מכריחה אותו לא לאונן בכוח את בעצם או גורמת לו לעוד יסוריים או גורמת לו לחטא אמיתי בצורה של מין רק לשם מין או אונס, בעצם אפילו אם זה היה אסור(וזה לא) אז זה היה הרע במיעוטו וסיפוק פיזי של הגוף והיצר(הנמוך) שלו. אני מקווה שתתעשתי ואם תפרדו אז לפחות תגידי לו שמותר לו(למרות ה"איסור" השיקרי). גם קראתי שחרדים מאוננים בלי לגמור ואז מקבלים זיהומים.

לא ידעתי.. חשבתי שזה אסור

מה שלמדתי שכל זרעון זה חיים וכאשר מלארדי זרעונים הולכים לבטלה זה כאילו הרגו מליארדים. ושאחרי זה סובלים מגהינום נורא ואיום אז בעצם אמרתי לו מדאגה לא בגלל שחשבתי שזה לא זכותו האם יש לך הוכחה חותכת שהחטא של הוצאת זרע לבטלה זה מיתוס?

מקמיקא

New member
יכול להיות שהוא אמר את זה כי הוא מפחד להודות

הומוסקסואליות זה מקום מאוד מפחיד, במיוחד בקהילה הדתית... ויכול להיות גם שהוא באמת הגזים בתיאור שלו על חיי המין שלו לפני הנישואין, ושהוא סתם 'התרברב'. אני לא יודע. אני רק אומר מה אני חושב לפני מה שאת מספרת

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif וואלה, לא חשבתי על זה

לאור החינוך הדתי שהוא גדל וגדל בוא - יש מצב. הומו מודחק.. ואולי לא?

מקמיקא

New member
יכול להיות

שזה איזה סוג מודחק של בן אדם שכן מפנטז על אבל לא מסוגל לראות את עצמו חלק מהאקט. או לחלופין, סובל מאיזה סוג של אימפוטנציה,או שנהנה רק מפטיש קיצוני מסויים... אבל לא יודע, אני לא מצליח לראות אדם שמאונן כל כך הרבה בתור א-מיני. זה נראה לי יותר כמו אי סדירות מינית מאשר א-מיניות.

Berethor

New member
עכשיו גם אתם מקטרגים א-מיני כהומו

נכון איך יתכן שגבר לא ירצה מין. בושה מה שהולך פה, אחרי זה עוד מתפלאים למה מיניים ישר מגדירים א-מיני כהומו. אדם שלא הומו וקוראים לו ככה מאוד נפגע תבינו את זה. הוא לא צריך להוכיח כלום או לתנסות עכשיו גם עם גברים, אם הוא א-מיני הוא לא חייב לתנסות אפילו עם נשים. חוץ מזה רוב המוחלט של ההומוסקסואלים הם מאוד מיניים ומיניים הרבה יותר מסטרייטים, מי שמטיל ספק בזה שיראה את מצעד התועבה או את החיים והקשרים המאוד נימפומנים של רוב ההומוסקסואלים. אז אני טוען שאם הוא היה הומו, לא היה לו בעיה לעשות סקס איתה, הוא היה עושה את זה רק לשם המין בלי משיכה. אבל בעלה פשוט לא נהנה ממין ומסיים כמה שיותר מהר, זה שהוא אמר לה שהוא מאונן 3 פעמיים ביום היה פשוט שקר וברור שלאדם כזה לא היה בעיה לעשות מין. אל תשכחו גם שהוא אוהב לתנשק ולתחבק עם בחורה. הוא לא מעניין רק במין. תשימו לב לעובדות ולא לאמירות.

Berethor

New member
תיקון

3 פעמיים בשבוע. אבל היי הוא היה יכול להגיד גם את זה. לומר אפשר הכול.

זאת היתה טעות שלי לא יודעת מה קורה איתי

בימים טרופים אלו
בעלי היה מאונן פעם פעמיים בחודש ואמר שאוהב מין 3 פעמים בשבוע. לאמירות האלו לא נשאר זכר אחרי החתונה

למעלה