האם אמצא כאן את החצי? אני מקווה

doc hollywood

New member
האם אמצא כאן את החצי? אני מקווה

אז מיהו החצי הרצוי? הוא צריך...אוי הרשימה כל-כך ארוכה.. אבל קודם כל,ג´נטלמן כי אם הוא כזה טיפוס , זה כבר טוב. doc hollywood

doc hollywood

New member
רגע,אני גם צריכה משהו על עצמי.

זה יקח קצת זמן כדי לסדר ולערוך ולנסח כמו שצריך. אז קצת סבלנות טוב? כי אני אחזור. doc hollywood

קחי את הזמן, כשתדעי מה את רוצה

תודיעי כאן, ונכין לך מאמר משלך. בהצלחה

doc hollywood

New member
תודה רבה, ומגיע גם לך ../images/Emo23.gif כי את

נשמעת כל כך נחמדה ונעימה doc hollywood

ab654321

New member
המון בהצלחה ועוד קצת

בתור הצד השני אני מכיר את ההרגשה גם אני חשבתי לכתוב הודעה אבל אז אמרתי לעצמי רגע הרי מי שהגיעה למצב שהיא מחפשת כאן מישהו כנראה שיש לה משהו שבגללו היא לא מצאה את המישהו בחוץ אבל מצד שני גם אני כאן ואחרי שיחת עידוד מהחבר´ה שהזכירו לי שאני דווקא כן בסדר אמרתי ניתן צאנס כמוך ביום הראשון חשבתי איך לתאר את עצמי בכל זאת את עצמי אני מכיר שנים (כמעט 26). אבל כל נוסח נשמע שחצני או יומרני אז אמרתי לעצמי נתחיל בתיאור העלמה המבוקשת ושוב נתקעתי בלי תשובה מצד אחד יש את הפנטזיה החצי השניה המושלמת אבל מצד שני יש את הצד הראלי שיודע שגם אני לא מושלם ובגלל שאני מחפש את החצי השניה וחלק אמרו לי לחפש מישהי כמוני וחלק מישהי בדיוק להיפך החלטתי שאני מוכן לנסות גם וגם ואז התיאור יוצא שוב של מישהי מושלמת וזאת החלטנו שקשה למצוא אז איך פותרים את הבעיה שאלה מצויינת ולי אין תשובה אז אם תמצאי תשובה תודיעי ובינתיים תמשיכי לנסות אל תתפשרי אבל אל תפסלי והמון בהצלחה וכשאגיע אני לתשובה המלאה אפרסם גם את מודעה המכירה: משומש במצב טוב יד שלישית מרופאה לא כולל גג

למעלה