האם אנו הגברים מסוגלים להבין נשים?

דן צ

New member
האם אנו הגברים מסוגלים להבין נשים?

נגד ופתרנו את החידה הגדולה ביותר ביקום , "מה נשים רוצות"? האם אנו הגברים נהיה מסוגלים להבין זאת? כלומר נעמוד בדרישות שלהן? מופנה גם לנשים......

T r i l i a n

New member
עד כמה שאנשים מסוגלים להבין את

הזולת בכלל... אתה יכול להבין כל גבר בעולם? נדמה לי שלא... אז גם כל אישה לא תבין.

night mistress

New member
אתה יודע מה...

כמה דברים..אני חושבת ששני המינים הם בגדר תעלומה.. גם אתכם אי אפשר לפתור ואתה יודע מה,אני גם לא חושבת שהייתי רוצה לפתור.. אני בטוחה שהייתי יודעת מה לעשות עם זה אבל לא נראה לי שבאמת הייתי טורחת..שאני אחיה בכדי לרצות מישהו? לא נראה לי.. ובקשר אליכם..בהנחה שהיינו יודעות מה אנו רוצות ואתם הייתם מבינים את זה..אני בספק אם באמת הייתם עושים משהו בנידון.. (אלא אם כן יש לכם מנטליות של עבד ואז באמת קיים סיכויי)

בולשיט!

לא חיות בשביל לרצות מישהו? נגיד ויש לך בן זוג ויש דברים שאת יודעת שהוא שונא, את תמנעי מהם, לא? זה לא עניין של לרצות מישהו. השאלה לא הייתה - אם היית יודעת מה כל גבר רוצה, האם היית נוהגת בצורה הזו? השאלה היתה קצת יותר ספציפית, לגבי הגבר שלך... והגברים בחיים שלך. כמו שאת מתאימה את עצמך לכל הסביבה בה את חיה, ככה גם לבן זוג. לא עניין של ריצוי בכלל. וכנ"ל גם לצד השני, בלי לקרוא לו "עבד"

מממ... (עונה בנוסף לגבירה)

אם הדברים שהוא שונא הם שוליים בעיני, אמנע מהם; אם הימנעות מהדברים שהוא שונא תהיה בסדר גודל של ביטול עצמי, לעולם לא אמנע מהם. זה מה שיוצר את הפער העצום בין "לרצות" ל"להתחשב".

דעתי היא

שיש גברים שאפשר להבין ויש גברים שאני אפילו לא רוצה להתחיל להבין. ואני עומדת בדרישות כל עוד נוח לי. אם לא נוח לי עם הדרישות, גם לא נוח לי עם הבן אדם ואז לא רק שאני לא אעמוד בדרישות, אני גם לא אעמוד ליד הבן אדם... גבר או אישה.

Vdrums

New member
סקארלט צודקת

בזה שיש גברים שהיא רוצה להבין ויש שלא, לא חסר דגים בים ויש אופציות. אם גברים היו מבינים נשים כל ךכ טוב וההפך, היה פה משעמם לא היה את המתח שיש ואת האקשן של החיפושים אחרי "מה היא רוצה ממני?" ואם יש משהו שהוא שונא או ההפך אין סיבה להימנע, היופי הוא למצוא את השילוב ולעשות גם מה שכיף לשני הצדדים, גם משהו שעושה טוב לצד אחד, צריך להתפשר קצת. החוכמה היא לקבל את הדפקטים של הבן אדם.

leper

New member
אנחנו לא וגם הן לא.

לעניות דעתי המינים הם שני גזעים שונים לחלוטין, שרק תהליך הרביה משתף בניהם. (הצהרה קיצונית). וחוץ מיזה לכל אחד יש את השריטות שלו, בעיני אחד זה ברברי לאכול עם הידים בעיני השני זה הכי כייף שיש, אם עדין אין הסכמה על הנושא הזה איך נוכל להתחיל להבין אחד את השניה? אני יכול לנסות להבין נשים ולעיתים זה מצליח, אני מנסה לראות אותן כרקדנית המבססות את תנועתן על פי רגשותיהן ואילו הזכרים כמבססים עצמם על פי סוג הטריטוריה אשר בה הם היו רוצים לחיות. מישהו הבין אותי??????

למעלה