האם אנו הולכים לראות מחר שידור חוזר

yossi113

New member
האם אנו הולכים לראות מחר שידור חוזר

של הנג"ש Lemond-Fignon? אני מסרב להמר.

ilan ulman

New member
לא צריך להגזים....

מבחינה היסטורית למונד פניון היה ארוע עם ערך מוסף אדיר לעולם נאופניים, "האירובר", הקאמבק, הטור דה... וכו'... בסרט של היום האחרון ושינוי המנצח כבר היו בוולאטה... ראה מקרה הטרמינאייטור גונזלס והראס לפני שנתיים ראה מקרה נוזאל והראס לפני שנה, ואפילו ראה מקרה הראס ולוי ליפהיימר לפני שלוש שנים כשהראס הודח מהפודיום ביום האחרון בנג"ש... וחץ מזה הנג"ש מחר קצת קצר בשביל לזרוע הרס רב , הראס כדי להפסיד בנג"ש של 28 ק"מ צריך לפגר אחרי פרז בקצת פחות מ2 שניות לק"מ כדי להפסיד וזה לא נראה לי סביר בהתחשב בהיסטוריה של פרז כ"טיים טריילסיט "גדול ומזהיר, למרות שאוהבים לשחוט את הראס על יכולות הנג"ש שלו חשוב להזכיר שהאיש הזה עדיין ולרוב תמיד בין ה20 ראשונים בגראנד טורים שהוא משתתף בהם והוא מועמד בהם לנצח... נכון שהוא לא לאנס ואולריך וגם הרגליים בעלייה לא מה שהיו פעם אבל עדיין רוכב טוב קר רוח ואלוף יאה... השאלה מה קורה עם מנצבו' ואיך יכולות הנג"ש שלו...וזה ווטסון ידידי אותי מאוד מסקרן... ואשר לוולווראדה? כפי הנראה יצא ילד הפלא מתמונת הגביעים.

nitsansh

New member
לפני שנה המהפך היה ביום הלפני אחרון

ואלוורדה לא מחוץ לתמונה... לפי היכולת של פרז בנג"ש של קטע 8 יש מצב שהוא יודח מהפודיום... וואלוורדה גם יכול לעבור את צאבל בדירוג הנק'...

קצת ממעיטים ביכולת של פרז

גם אני, אם הייתי צריך להמר בכסף, הייתי מהמר על הראס כי הוא בעל נסיון, כי המסלול קצר יחסית, כי הוא יוצא לדרך אחרון, כי אין שם בין הראשונים רוכבים מזהירים נגד השעון וכי (כמו שאילן כתב) הראס לא כל כך גרוע בנגד השעון כמו שאוהבים לעשות ממנו. ב-2002 כאשר הוא הפסיד בקטע האחרון לאיטור גונזלס - הוא פיגר אחריו ב-3.22 דקות ל-41.2 ק"מ. אבל, אם נסתכל על ששת הראשונים אז (גונזאלס, קסרו, ד. פלאזה, בוטרו, בלוקי וסנטוס גונזאלס) נראה שהם נחשבו אז למומחים נגד השעון. מקום שביעי היה בלטראן שהשיג את הראס ב-53 שניות. כלומר, אני מסיק מזה שהראס, גם ביום לא מבריק, יכול להפסיד מקסימום 35-50 שניות מחר לרוכב שהוא לא שען מומחה. הבעיה אם כן נשארת סנטיאגו פרז. המרוץ היחידי עד היום (אם אינני טועה) שפרז היה בו מועמד לפודיום היה הטור של רומנדי ב-2002 כאשר פרז דורג שני לפני הקטע האחרון שהיה נגד השעון של 18.3 ק"מ בלוזאן. פרז הפסיד בסיום את הפודיום כי אלכס צילה (המנצח בקטע האחרון) וקדל אואנס הדיחו אותו (פריגו ניצח בכללי). פרז פיגר אז אחרי אואנס ב-23 שניות ואחרי ססטרה ב-12 שניות. רוב האחרים שהיו לפניו אז היו מומחים בנגד השעון. בימים האחרונים אנחנו רואים שפרז עדיף על הראס בהרים. יכול להיות שזה לא רק בהרים ושגם מחר הוא יוכל לקבוע זמן טוב יותר משל הראס. לכן, אם צריך להמר - אני חושב שפרז יעשה תוצאה טובה יותר משל הראס, אבל זה לא יהיה מספיק בשביל המקום הראשון.

Mont Ventoux

New member
סנטי פרז הוא לא הבעיה

בראיונות לפני שלב 20 הוא טען שהוא צריך להוציא איזה דקה מהראס לקראת ה-ITT של מדריד. להערכתי גם 45 שניות היו נותנות לו סיכוי. יצא 30. עדיין יש לו סיכוי, אבל זה תלוי בעיקר ביום רע להראס ויום מעולה לו. איך שהדברים עומדים עכשיו (43 ש'), נראה לי כי הראס יצליח לנצח את הוואלטה באיזה מרווח זמן מעצבן של כמה שניות (משהו בין 25 עד אפילו 6ש', רק בשביל לעצבן יותר). אבל מה שנחמד בסנטי, שאפילו אחרי תוצאת אתמול הוא אמר על היום שיהיה מעניין. התוצאה הכי מעניינת (בעיני) שלו נגד השעון היא זו http://www.cyclingnews.com/road.php?id=road/2003/oct03/montjuich03 סוף העונה שנה שעברה, שבוע אחרי האליפות, בקטע של 7 ק"מ, שבו המוזנקים האחרונים סבלו משינויי מזג אוויר. כשמסתכלים על השמות אפשר להבין שהתוצאות אינן משקפות את יכולת הרוכבים, ויש פה הרבה 'גורמים זרים'. אבל הן נותנות איזו תקווה. מה לעשות, הראס לא עשה לי את זה השנה, אם כי לקבוצה שלו בהחלט מגיע ניצחון אחרי שהוא טחן אותם עד דק. אבל סנטי איז דה מאן.

nitsansh

New member
מה הם עשו בנג"ש הקודם? (קטע 8)

5 Isidro Nozal (Spa) Liberty Seguros 0.37 6 Francisco Mancebo (Spa) Illes Balears-Banesto 0.57 8 Carlos Sastre (Spa) Team CSC 1.09 12 Alejandro Valverde (Spa) Comunidad Valenciana-Kelme 1.32 15 Roberto Heras (Spa) Liberty Seguros 1.37 53 Santiago Perez (Spa) Phonak Hearing Systems 3.29 55 Carlos Garcia Quesada (Spa) Comunidad Valenciana-Kelme 3.31 76 Erik Zabel (Ger) T-Mobile Team 4.07 (המספרים הם הזמן אחרי המוביל) צריך לקחת בחשבון שהנג"ש מחר הוא 30 ק"מ לעומת 40 ק"מ בקטע 8. לפי הקטע הזה, היחיד שיכול לסכן את המקום ה-1 של הראס הוא מנסבו, אבל קשה לראות איך הוא יוכל לסגור הפרש של 2.19 דקות. סנטי פרז עלול לסיים מחוץ לפודיום. נוסאל וססטרה עשויים לעבור את קסאדה. ואלורדה יכול לזכות בדירוג הנקודות, אם יסיים בין 5 הראשונים, וצאבל יהיה נמוך מ-15.

natyh

New member
אלברו פינו

התיחס לכך אתמול בריאיון . הוא אמר שפרז שלא היה מוביל של פונאק ורכב חלש בנג"ש הקודם כדי לשמור כוחות , ייתכן מאד שהיום ירכב אחרת לגמרי . ראה בוטירו בנג"ש ב 2002 ובנג"ש באליפות העולם . ואלוורדה צריך לדחוף עונה שלמה ומליון יורו שכרו לעונה לנג"ש של פחות מ 30 ק"מ . היראס הותש במשך שלושה ימים רצופים ע"י קלמה ובאלריס , רק פונאק לא עשו כלום ונתנו לפרז לשבור את הראש לבד . מנצבו באינספור התקפות פירק את נוזאל וחיל , וכנ"ל עשו חימנז לטסה וקרלוס גרסייה מקלמה, רק ואלוורדה לא הצליח לתפקד , בשל הפציעה . מנצבו ייתן היום רכיבה ענקית , היראס למרות שלא נשבר בשל ההתקפות הותש והפסיד אתמול 30 שניות לפרז , שניות שלא היה מפסיד לאף אחד לולא הפציעה בטור וההתקפות . המפתח היום הוא בידיים של היראס : ישבר או יחזיק מעמד ??? היום בסוף היום נדע .

שלושת הראשונים בנג"ש הראשון

המילטון, פניה ולנדיס כבר פרשו מהמרוץ. אז מי ינצח היום בקטע? ההימור הפופולרי הוא בטח נוזאל. אז הפעם לשם שינוי אני הולך עם כולם ומהמר על נוזאל. דרך אגב, לא ברור לי, אם גם הבדיקה השנייה של המילטון מהנג"ש הראשון יצאה חיובית, אז למה לא מודיעים שהנצחון בקטע ההוא עובר לויקטור הוגו פניה? יש למישהו מושג?

nitsansh

New member
אני לא שמעתי שהמילטון הורשע

היתה כבר החלטה של ISU בענין???

nitsansh

New member
פניה 2 שניות אחריו

סנטי פרז יצא לדרך, ובעוד דקה הראס. בעוד 30 וכמה דקות הם יגיעו לסיום.

nitsansh

New member
ידיעה מעניינת ב-CYCLING NEWS

המילטון נראה ברכב של פונאק שמלווה את סנטי פרז.

yossi113

New member
הסיפור סגור - להראס כבר יש יתרון של

שש שניות על פרז.

nitsansh

New member
זה לא נגמר עד שזה נגמר...

תמיד יש אפשרות של נפילה או תקלה...

למעלה