האם אנו מתאימים?

נוחית

New member
האם אנו מתאימים?

יאיר שלום, רצינו לדעת מה אתה אומר לגבי ההתאמה ביננו : אילן - 9.9.69 רינת -20.3.71 תודה רבה מאיתנו השואלים.

TaKSR

New member
אני לא מבין למה לא?

ברור שאתם מתאימים כמו כל זוג אחר בלי להפגע השאלות האלה ממש לא במקום למה את לא קוראת את השאלות והתשובות שלפני שבוע? הרי זה בדיוק אותו הדבר כל מזל מתאים למזל אחר ויש למזלות שמתאימים יותר זה פשוט מאוד אבל אם את אוהבת אותו והוא אותך אז אין לך בעצם מה לשאול הרי אהבה תמיד מנצחת בסוף!? (או שלא ) אבל היא אפשר להגיד לך שלא כי אתם אוהבים אחד את השני ואתם הרי ביחד אז אתם מתאימים אם אתם ביחד ואם אתם בני מזלות שונים (ואתם אכן במזלות שונים ) אז אין לכם סיבה לדאגה אתם תצליחו אם אתם תתגברו על החיסרונות שלכם אבל תשאלי משהו אחר כמו האם יש סיכוי שמזל זה.. ומזל זה... ופרדו ותתני את כל הפרטיים התכנים אז יוכלו להגיד לך יותר אולי אבל לא על השאלה ששאלת כי יש רק תשובה אחת לזו והיא כן ברור אחרי הכל כל המזלות מתאימים (אני חושב שאני מתחיל לחזור על עצמי וזה אומר שכבר אין מה להוסיף ) אז אני מקווה בשבילך לטוב ושאתם לא תפרדו בהצלחה ותנסי לא לשאול יותר שאלות כאלה (הם פשוט לטא נועדו לפורום כזה) tksr

נוחית

New member
לא ברור מה מהות האתר

יאיר שלום, או שלא הבנו את מהות האתר או שהתשובות אמורות להיות יענו הומוריסיוטת. ע``פ הבנתנו את האסטרולוגיה (אולי אנחנו לא מבינים מספיק) מספיק נתונים כמו תאריכי לידה כדי לתת תשובות מסוג זה. אם ברצינות אתה צריך נתונים נוספים כדי לתת תשובות של אסטרולוג, נשמח לדעת מה הם. לא הבנו מתשובתך, מה הקשר של האהבה לנושא האסטרולוגי, תשובה כמו שלך כל אחד יכול לתת.ציפינו לתשובה מאטסטרולוג לא מפסיכולוג. בקיצור נשמח למסור נתונים רלוונטים אסטרולוגים נוספים כשנדע מה הם בדיוק. הזוג

mעיין

New member
לנוחית B-)

היי אני בדיוק חשבתי לי בגדול את מה שאת אמרת עכשיו, ואני מסכימה איתך, ואם אפשר להוסיף- יש פה מישהו שאמר: ``תסתכלו על מה שאנחנו רושמים לאנשים אחרים, אני כל הזמן אומר וחוזר שאי-אפשר להגיד שום דבר``... (זה לא היה ציטוט, רשמתי את זה במילים שלי) ולפי דעתי אתם לא צריכים לכעוס על אנשים שכנראה לא ממש מעוניינים לקרוא את רוב ההודעות, או שרק עכשיו נכנסו לפורום הזה! זכותנו לשאול, ואם אתם מתעצבנים פה אז אל תענו!

אני מסכים ב- 100 אחוז

טוב לא במאה... ב- 90 אחוז. את מבינה.. אחרי ככלות הכל זה פורום (קבוצה) ועל כן לא שואלים שאלות אישיות אלא שאלות שיעניינו את כולם. אם זאת ניתחתי לך את המפה :)) אבל אם את רוצה ניתוח רציני וייעוץ - בשביל זה יש אסטרולוגים.. את לא רוצה שנשאיר אותם ללא עבודה, נכון?

mעיין

New member
מסכימה איתך...ב-100%

היי! כמו שכבר רשמתי לך, אחרי שחושבים על זה, אתה צודק... בקצב כזה הפורום יהפוך להיות לאיזה ייעוץ אישי, וכל אחד ימטיר עליכם שאלות על עצמו, מה יצא? בלגאן!

TaKSR

New member
את כנראה ממש בבעיות

מצד אחד את מבקשת עזרה בלי בכלל פרטים כדי שיעזרו לך ומצד שני את גם מאשימה את אלה שרוצים לעזור לך? לא נראה לי שאת עוגנת כאן אף אחד כאן לא פסיכולוג אז תפסלי את זה ישירות ואת התשובות שנתנו לך נתנו אותם כי אי היה אפשר לתת תשובה אחרת יותר טובה או מדוייקת ואמרו לך (אני בעצם אם אני זוכר נכון) את רוצה ניתוך מעמיק אז לזה יש אסטרולוגים כאן רק מדברים ושואלים אבל לא שאלות אישיות כי אין להם מקום כאן אז מה הבעיות שלך כבר תפסיקי לחשוב בכולם נגדך בגלל שאת רוצה משהו ולא נתנו לך אותו לגמרי לא כולם נגדך אחרת לא היו נותנים לך תשובה בכלל! הבנת? אם לא תקראי שוב את כל זה!

נוחית

New member
אז בקיצור האתר הזה בולשיט

אז כנראה כן הבנתי נכון והאתר הזה בולשיט. חבל.

לנוחית - על מהות האתר

אין זה מתפקידו של פורום באסטרולוגיה לתת ניתוחי עומק מכל סוג שהוא. פורום כזה מעניק ידע על קצה המזלג, מסביר את הגישה, מפרט ומסביר מושגים, ונותן רקע אסטרולוגי כללי לשאלות מסויימות. אולם ניתוח אמיתי ומקצועי נעשה על ידי איש מקצוע, ולא בפורום כללי כזה. זה פשוט לא מכובד ולא מעמיק, מה גם שניתוח כזה - עדיף שיעשה באופן פרטי, ומכיון שזו עבודה כמו כל עבודה אחרת, לוקחים עליה - מה לעשות - תשלום. על כן יקירתי, במקום להתאכזב, נסי להבין שאין באינטרנט מקום בו נותנים שירות כזה,ומן הסתם גם לא יהיה. וכל המסתלבטים החביבים למיניהם עם השמות המוזרים ושגיאות הכתיב החמודות - זכותם להיות פה ולהביע דעה כמו כל אחד אחר בצורה ישירה ובוטה אני חייב להודות לא פחות ממני.. ואחרי כל אלה, בטון אחר - אולי אחד מהם כן יסכים להסתכל על מפת הלידה שלך אם באמת תפני אליו קצת אחרת.. מה דעתך ?

למעלה