האם אנו צריכות לדאוג בעקבות הכתבה..

מצב
הנושא נעול.

בידיעות אחרונות של יום שישי על בית החולים אסותא ?????? אני פשוט לא מאמינה, אני מתחילה טיפול IVF ראשון שם, וזה מה שאני צריכה לקרוא היום.

אמאלה2

New member
איזו כתבה?? איפה היא מופיעה?

בידיעות אחרונות של יום שישי על בית החולים אסותא ?????? אני פשוט לא מאמינה, אני מתחילה טיפול IVF ראשון שם, וזה מה שאני צריכה לקרוא היום.
איזו כתבה?? איפה היא מופיעה?

אמאלה2

New member
מה??!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

ידיעות אחרונות יום שישי-מוסף ת"א..
עשרות עוברי מבחנה הושמדו במחלקת ההפריה של אסותא
מה??!!

נשמע נורא! רק לפני כמה חודשים היה מקרה דומה בבי"ח אחר. אני אפילו לא יכולה לחשוב על כל אילו שהעוברים שלהם הושמדו. המילה "הושמדו" לבדה עושה לי צמרמורת
אין לי זמן ת"א. אני אנסה להשיג.

בכמה מילים על הכתבה :

מה??!!

נשמע נורא! רק לפני כמה חודשים היה מקרה דומה בבי"ח אחר. אני אפילו לא יכולה לחשוב על כל אילו שהעוברים שלהם הושמדו. המילה "הושמדו" לבדה עושה לי צמרמורת
אין לי זמן ת"א. אני אנסה להשיג.
בכמה מילים על הכתבה :
עקב תקלה טכנית שהתרחשה בחודש יוני הושמדו עשרות ביציות שעברו את תהליך ההפריה אסותא: מקור התקלה בכשל טכני בחומר שהיה במבחנות להתפתחות העוברים, פרופ' משיח מסר שמיד נעשתה ביקורת מיידית ונמסר לזוגות הבודדים שנפגעו וקיבלו הסבר אישי ממני על כך. מ ז ע ז ע !!!!!!

אמאלה2

New member
יותר עצוב מאשר מזעזע ../images/Emo10.gif

בכמה מילים על הכתבה :
עקב תקלה טכנית שהתרחשה בחודש יוני הושמדו עשרות ביציות שעברו את תהליך ההפריה אסותא: מקור התקלה בכשל טכני בחומר שהיה במבחנות להתפתחות העוברים, פרופ' משיח מסר שמיד נעשתה ביקורת מיידית ונמסר לזוגות הבודדים שנפגעו וקיבלו הסבר אישי ממני על כך. מ ז ע ז ע !!!!!!
יותר עצוב מאשר מזעזע

סה"כ מדובר פה בהרבה גורמים, מכונות וחומרים לכן אני משארת שתקלה נדירה יכולה לקרות
לכן זה גם עצוב, כי "תקלה" כזו גרמה לכמה זוגות להפסיד טיפול סתם ככה.

לא קראתי!!!!!!!

לא קראתי!!!!!!!
ומעדיפה לא לקרא!!!!!!!!!!!! פשוט סיוט.

הנה הקישור

הנה הקישור
כאן. מדובר ביום ספציפי בתחילת יוני שאף עובר לא התפתח בו - כנראה בגלל בעיה בנוז שבו הם היו שרויים. זה לא כמו מה שקרה בבי"ח השרון, לא מדובר בטעות אנוש אלא בבעיה במדיום.

מריםXX

New member
סליחה שאני נדחפת

סליחה שאני נדחפת
אני מהפורום השכן (הריון לאחר טיפולים) ואת הטיפול שהצליח עשינו באסותא בדיוק באותם ימים גורליים. אין מה לומר - לבי לבי עם הזוגות שעובריהם ניזוקו עקב התקלה. אבל צריך לשים לב אופן הטיפול בפרשה: הנוזל הוחלף, וכך גם האינקובטורים. זו הוצאה עצומה, וביה"ח לא היסס לעשות אותה - ובצדק. עד כמה שזה נורא - וזה נורא עד שאין מילים - תקלות עלולות לקרות. להערכתי, דרך הטיפול של ביה"ח מורה על כך שזהו מקום רציני, שלא בכדי זכה למוניטין שלו. המעבדה שם היא מהטובות שיש, וזה לא נתון שולי ב - IVF. שיהיה לכולן בהצלחה רבה ומהירה, מרים

מצב
הנושא נעול.
למעלה