האם אנחנו מתאימים

drdr

New member
האם אנחנו מתאימים

שם פרטי האשה : 7,5,4 שם משפחה האשה : 4,2,4,2 תאריך לידה 31.07.60 שם פרטי בן הזוג : 9,2,1 שם משפחה בן הזוג : 2.5 5,4,5 תאריך לידה 23.07.49 האם הקשר שלנו יחזיק מעמד.. האם אנחנו מתאימים.... תודה..

עינת

New member
היי drdr וברוכ/ה הבא/ה../images/Emo39.gif

אם הקשר יחזיק מעמד או לא זה תלוי רק בכם שהרי אתם הם אלו שנמצאים בקשר... לגבי התאמה...
איני רואה כל מכנה משותף בינכם ומפליא אותי בכלל מהיכן מגיע החיבור,כיוון שאני לא מוצאת... בכל מקרה הייתי מאוד רוצה לדעת מי השואל כיוון שלאחד מכם יש לי דבר מה לומר.
שפע ו
עינת

RDRD

New member
בקשת תגובה מעינת לRDRD

היי עינת אני הוא בן הזג בכל כך אוהב את DRDR מאד הייתי רוצה לשמוע ממך את מה שיש לך להגיד לי על הקשר הנפלא שלנו. אודה לך אם תעני לי כאן תודה RDRD

עינת

New member
היי RDRD ../images/Emo39.gif

כפי שכבר אמרתי למעלה איני רואה התאמה בינכם אך הרי האהבה היא עיוורת ואם טוב לכם ואתם אוהבים אחד את השני מי אני שאומר אחרת? יש לי אמנם מה לומר דוקא לבת זוגך ,אך זהו דבר מה אישי שכלל אינו קשור בך או בזוגיות שלכם ולכן שאלתי מי שאל את השאלה. בכל מקרה איני מתכוונת לומר זאת במסגרת הפורום,שהרי ישנם דברים שצרכים להאמר באופן אישי. בהצלחה לכם ,רק אור ואהבה עינת

drdr

New member
עינת היקרה !!!!!

עינת יקירתי !!!!! תודה על תגובתך.. הבת זוג שאלה את השאלה.. אשמח לשמוע מה יש לך לומר על אהבתנו.. שפע
והמון אהבה

drdr

New member
עינת היקרה !!

היי עינת !! קראתי את תשובתך לבן זוגי.. אשמח לקבל את תגובתך במייל המצורף.. כולי סקרנות תודה....

למעלה