האם אנחנו עומדים בפני מלחמת הר-מגידון?

arn1956

Member
בשנים האחרונות התחוללו מאורעות שפגעו ביציבות העולם.
הקורונה והסגרים שהוטלו בעקבותיה.
ניסיונות של המון תומכי טרמפ לפרוץ לבית הלבן לאחר כשלונו בבחירות. דבר שמעולם לא קרה באמריקה.
דבר דומה ארע גם בברזיל.
מלחמת אוקראינה - רוסיה.
הטבח בעוטף עזה ומלחמת חרבות ברזל.

שתי המלחמות הללו נראה שהולכות ומסלימות. אוקראינה פלשה לתוך רוסיה דבר שמאוד מרגיז את הרוסים. גם מלחמת חרבות ברזל הולכת ומסלימה.

אני לא בטוח שזה יגרום למלחמת הר-מגידון כי במלחמת העולם השניה היה מצב גרוע יותר וזה לא הוביל למלחמת הר-מגידון. אבל יתכן שזה יוביל לכך.

jellofishi

New member
האם אני הולך לתת איזו התייחסות משמעותית למישהו שאמר שווה ערך למשפט: "מתישהו משהו רע יקרה" ואז מחכה שמשהו בערך, אבל לגמרי לא ,כמו מה שהוא אמר אולי יקרה, ואז ינסה להגיד "רואים, רואים, אולי זה קורה עכשיו, אולי אני צודק עכשיו" אחרי שמאות שנים אומרים את זה וזה לא קורה ? לא. לכן באופן פרקטי, לא.

נערך לאחרונה ב:

arn1956

Member
אינני יודע מי אמר את זה מאות שנים על כל פנים בברית-החדשה לא נקבו בשום תאריך.
יתרה מזו כתוב שאת השעה והיום אין איש יודע פרט לאלוהים עצמו.
יחד עם זאת יש סימנים מקדימים לפי כמו מלחמות, רעב, מגפות, והפצת הבשורה.
מאז מלחמת העולם השניה נוצר מצב חדש בעולם וזה שהעולם מסוגל להשמיד את עצמו פצצות אטום. מצב זה לא היה קודם לכן.
לפחות פעם אחת עמד העולם בפני מלחמה אטומית. בשנת 1962 במשבר הטילים בקובה. יתכן גם שסטלין תכנן מלחמת עולם אטומית בסוף ימיו אבל הוא מת לפני שהספיק לממש את תוכניתו (זה דבר שאני לא בטוח בו).
היום מתגבשים 2 צירים: 1. סין - רוסיה - אירן - צפון קוריאה מול הציר של מדינות המערב. יתכן שזה יגרור מלחמה בין הצירים.

jellofishi

New member
אינני יודע מי אמר את זה מאות שנים על כל פנים בברית-החדשה לא נקבו בשום תאריך.
יתרה מזו כתוב שאת השעה והיום אין איש יודע פרט לאלוהים עצמו.
יחד עם זאת יש סימנים מקדימים לפי כמו מלחמות, רעב, מגפות, והפצת הבשורה.

אז מה שאמרתי. "מתישהו משהו רע יקרה", לחכות שמשהו אולי, בערך, קרוב, שיקרה, להגיד "או אוו.. רואים ! אולי אני צודק עכשיו", ואם שום דבר לא קורה אז לחכות עוד קצת ולנסות שוב פעם. שמח שאנחנו מסכימים.

יתכן שזה יגרור מלחמה בין הצירים.
אולי. ואז מה זה אומר ? אנא המשך את קו המחשבה.

arn1956

Member
אז מה שאמרתי. "מתישהו משהו רע יקרה", לחכות שמשהו אולי, בערך, קרוב, שיקרה, להגיד "או אוו.. רואים ! אולי אני צודק עכשיו", ואם שום דבר לא קורה אז לחכות עוד קצת ולנסות שוב פעם. שמח שאנחנו מסכימים.
אז לפי מה שהבנתי אתה מסכים שמתישהו תפרוץ מלחמת הר-מגידון אבל אי-אפשר לדעת מתי וההסתברות שזה יקרה עכשיו דווקא היא נמוכה.
אולי. ואז מה זה אומר ? אנא המשך את קו המחשבה.
יתכן שזה יגרור אחריו מלחמה אטומית שבעצם תהיה מלחמת הר-מגידון (הכל זה אולי. כלומר בסימן שאלה).

jellofishi

New member
אז לפי מה שהבנתי אתה מסכים שמתישהו תפרוץ מלחמת הר-מגידון אבל אי-אפשר לדעת מתי וההסתברות שזה יקרה עכשיו דווקא היא נמוכה.

למה ההסתברות נמוכה. אני מודה בחוסר ידע בנושא, יהיה מעניין אם תפרט.
אתה שוב אומר "משהו רע יקרה, אולי לא יודע מתי ואיפה, אולי לא עכשיו". יש את זה ביותר חסר משמעות ?

יתכן שזה יגרור אחריו מלחמה אטומית שבעצם תהיה מלחמת הר-מגידון (הכל זה אולי. כלומר בסימן שאלה).

יש סיבה מסויימת שאתה מחליט לקרוא לזה בשם הזה ? או שגם לזה אין הרבה משמעות וזה סתם שם ? אם כך אז "מתישהו, לא יודע מתי, אולי, תהיה מלחמה מאוד גדולה", וחוזרים למשפט עם אפס אינפורמציה.

כן. יש כרגע הרבה רעש בעולם. גם מקודם היה. יש כל כמה זמן. אולי יחמיר, אולי לא. ואז... ?

arn1956

Member
למה ההסתברות נמוכה. אני מודה בחוסר ידע בנושא, יהיה מעניין אם תפרט.
אתה שוב אומר "משהו רע יקרה, אולי לא יודע מתי ואיפה, אולי לא עכשיו". יש את זה ביותר חסר משמעות?
זה בעל משמעות כי זה יכול לקרות עכשיו.
יש סיבה מסויימת שאתה מחליט לקרוא לזה בשם הזה ? או שגם לזה אין הרבה משמעות וזה סתם שם ? אם כך אז "מתישהו, לא יודע מתי, אולי, תהיה מלחמה מאוד גדולה", וחוזרים למשפט עם אפס אינפורמציה.
זה שם של המלחמה בברית-החדשה.
כן. יש כרגע הרבה רעש בעולם. גם מקודם היה. יש כל כמה זמן. אולי יחמיר, אולי לא. ואז... ?
נראה לי שזה לא היה מאז מלחמת העולם השניה (או שזה היה אולי פעם פעמיים).
בכל אופן נראה לי באופן כמעט ודאי שישראל עומדת בפני מלחמה מאוד קשה ואולי גם מאוד קטלנית, נגד אירן ושלוחותיה. אולי זה לא יקרה עכשיו אבל כמעט ודאי שזה יקרה בשנים הקרובות.

jellofishi

New member
זה בעל משמעות כי זה יכול לקרות עכשיו.
וזה יכל לקראת מקודם וגם אחר כך. שוב 0 אינפורמציה נוספת.
זה שם של המלחמה בברית-החדשה.
אז מה ?
נראה לי שזה לא היה מאז מלחמת העולם השניה (או שזה היה אולי פעם פעמיים).
בכל אופן נראה לי באופן כמעט ודאי שישראל עומדת בפני מלחמה מאוד קשה ואולי גם מאוד קטלנית, נגד אירן ושלוחותיה. אולי זה לא יקרה עכשיו אבל כמעט ודאי שזה יקרה בשנים הקרובות.
אולי... אז מה ?

אתה בוחר להצביע ספציפית על "נבואה" על מלחמהמתוך ספר שקשור לדת ומנסה מאוד מאוד לרמוז שמשהו יכול לקרות, ועושה את זה בפורום אתאיזם. זה מקרי לחלוטין אני מניח. או שלא. לא יודע. רוצה להסביר ?

למעלה