האם אנחנו עושים מספיק?

eranrai

New member
האם אנחנו עושים מספיק?

ביום ראשון יצאה תנועת הנוער העובד והלומד להפגנה עם הנכים מול משרדי הממשלה בירושלים, אני בחרתי שלא לצאת להפגנה, התברר לי לאחר קריאת מספר מאמרים ושיחה עם מיספר אנשים (אמא שלי בניהם :) שטעיתי.. היה חשוב ללכת להפכנה יותר מכל דבר אחר. חרפת הממשל בארץ שאינה מספקת לציבור הנכים את הצרכים -האלמנטרים- ביותר שקיימים ושעוד הם מפגינים לשיפור זכויותיהם מתעלמים מהם בבוז. מה אפשר לעשות? אולי אני לא הבן אדם האובקטיבי לומר זאת... אבל אנחנו לא עושים מספיק.. לא די בתארגניות קטנות של חברי התנועה המצטרפים לנכים בהפגנותיהם, צריכים לנקוט פעולות, שימשכו את צומת לב התקשורת ויפעילו על ידי כך לחץ על הממשל, דיברתי עם מספר אנשים ועלו בשיחה מספר גדול של ראיונות: ניסעה איטית באוטובסים לירושלים באוטובוסים הנושאים שלטים, הפגנות "המוניות", חסימת גישה למשרדי ממשלה ועוד רעיונות... אני חושב שהתנועה צריכה להתארגן ולנקוט במעשים ולהוציא את -כלל- התנועה למאבק. אני קורא לכל הכותבים בפורום להגיע ביום שלישי להפגנה בכיכר רבין למען הנכים. ערן ריינר קן מזכרת בתיה

פוגו

New member
משום מה

היי ריינרמן מסיבה כלשהי, שלא הובהרה לי, לא הוציאו את מחוז חיפה להפגנה. מה שאני מנסה לעשות זה לארגן יציאה מטעם הב"יס שלי (זה בתהליך...) שגם זאת פעולה שאפשר וכדאי לעשות.

תגובה..

אתה יכול לעשות כמעט הכל. כמעט ולא הכל כי אתה כפוף לחוק. אז אסור לחסום כבישים! ולשרוף צמיגים וכל מיני דברים מועילים אחרים!

eranrai

New member
אין שום מניעה

אין שום מניע ליסוע לאט באוטובוסים בעלייה לירושלים ושינן עוד הרבה פעולות היכולות להיות " משפיעות" כל עוד ישתתפו בהם מסה גדולה של אנשים

למעלה