האם אנחנו על סף מלחמה !!

מוחמד5

New member
האם אנחנו על סף מלחמה !!

האם תפרוץ מלחמה בין ישראל לסוריה השנה !! אני מקווה שלא.

respecta1

New member
תהיה מלחמה השנה זה בטוח

עם איראן אבל יש כמה מקרים או שארצות הברית תפתח מלחמה ותגיד לנו לא להתערב כמו שהיה במלחמת המפרץ הראשונה או שגם אנחנו וגם ארצות הברית פותח במתקפה משולבת רק על איראן ואז גם בזה יש שתי אפשרויות או ש סוריה עומדת בשיתוף פעולה שלה ואז המלחמה נהיית יותר רצינית מבחינתנו או שלא ואז אין פה הרבה עניין איראן תובס בעיקר ע"י ארצות הברית ונגמר הסיפור. אבל מלחמה סתם ככה של ישראל נגד סוריה לא יקרה בשנה הקרובה.. סתם חימום מטומטם של התקשורת.. איזה מטוס טעה בדרך ועושים פה כבר מיני מלחמה

מוחמד5

New member
לא ניראה לי

שתהיה מלחמה עד סוף השנה. כל הצדדים המעורבים עיתוי המלחמה לא מתאים להם. ארה"ב מלקקת את פצעיה בעיראק ואפגניסטאן, בשנה הבאה יש בחירות ,האם זה נבון לתקוף את איראן דווקא עכשיו !! האם זה חכם לפתוח חזית חדשה מול איראן כשהעבודה בעיראק ואפגניסטאן לא גמורה !! .. סוריה ! גם כן לא מוכנה למלחמה ,היא במסע רכש נרחב של ציוד מלחמתי ,יקח זמן עד שהרכש יושלם. ישראל !! עדיין לא התאוששה מהמלחמה האחרונה,לא הממשלה ולא העורף מוכנים.

מותר לי

New member
לי דווקא נראה שכן...

"מישהו" בפורום הזה דיבר פעם על מחזוריות, ונובמבר לא כל כך רחוק
היום שמעתי בחדשות את השאננות של כל ה"צמרת" הבטחונית, כל אחד הביא אחלה תירוץ למה לא תהיה מלחמה ולמה סוריה לא תתקוף... ואני, משום מה, נזכרתי במלחמת יום כיפור
מלחמה תהיה, הכל עניין של זמן...

respecta1

New member
לא נכון המצב פה יותר דומה לששת הימים..

כולם מנסים "להרגיע" (אפחד לא אומר כלום אם הם באמת היו מנסים להרגיע הם היו מתחילים להסביר.. מה שהם דווקא עושים פה זה יותר מלחיץ ממרגיע וזה רוב הסיכויים בכוונה..) אבל כולם מתכוננים לזה בכיפור כולם ניסו באמת להרגיע אבל אפחד לא התכונן.. ובששת הימים כולם ניסו להרגיע אבל כולם התכוננו וגם פה 90 אחוז שהמלחמה שתחל תחל על ידנו ו\או האמרקאים אה ו" היום שמעתי בחדשות" לא חכם להקשיב לתקשורת בנושאים ביטחוניים.

respecta1

New member
עד סוף השנה בטוח תהיה כי עד סוף השנה

איראן כבר עם גרעין.. ולא יודע מה עם שאר המדינות אבל לארצות הברית זה בדיוק הזמן המתאים.. יש בחירות ובגלל זה זה הזמן המתאים של בוש לעשות את זה כי הקדנציה שלו נגמרת ולא תחודש ככה שהוא יעשה את מה שנראה לו נכון בלי חרא דיפלומטית. ישראל התאמנה ומוכנה צבאית סוריה היא הגורם הכי קטן בתמונה הכללית של המדינות ככה שזה לא משנה אם היא לא מוכנה ואיראן מחכה לדבר הכי קטן והיא מתחילה מלחמה הם יודעים שאף אחד לא יתן להם להגיע לגרעין

מוחמד5

New member
מסכים איתך

דיברתי על מחזרויות ,מקווה שהמחזוריות לא תגשם הפעם. מלחמות מתחילות מאי הבנה וטעויות. אתמול נדהמתי כאשר אלון בן דוד דיווח על ההוראה שקיבלו קציני צה"ל, תזהרו לא למסור מידע לעיתונאים הטלפונים שלכם מצוטטים

respecta1

New member
מה קשור אפילו מההודעות של הסורים אפשר להבין

שהם מבינים שזה לא משו מיוחד.. ואפילו בתקשורת מילמלו שזה קרה כבר כמה פעמים..

מוחמד5

New member
אינשאללה והכל ישאר בגדר של

פטפוטים ,ובלב בלה של התקשורת. אבל אתמול בערב למשל,לא הצלחנו לקלוט את שידורי YES התקשרנו לברר מה הסיבה ,והמוקדנית ענתה לנו ,שהשיבושים נובעים מפעילות מסיבית של חיל האויר. אינשאללה והכל יגמר בשלום. אגב, כעת מבקרת בדמשק משלחת של ערבים פלסטינים אזרחי ישראל ודרוזים (כ 300 איש), מקווה שהם יהיו אנשי בשורה טובה.

respecta1

New member
על מה אתה מדבר שום משלחת ושום בטיח

הם חצו את הגבול בניגוד לחוק ואיתם חבר כנסת ערבי שצריך לזרוק לכלא יש חוק שאוסר על נסיעה לסוריה כי היא מדינת אויב... הם עברו על החוק = ברגע שהם חוזרים לארץ לזרוק אותם לכלא וכל עונש שכל המשלחת מקבלת להביא לחבר כנסת פי 2 מהעונש

מוחמד5

New member
בטיח !!

מה לעשות שמדינת ישראל הרשמית יודעת ומאשרת לאלפים לנסוע לסוריה !!
הנסיעות הן לא למטרות טיול והנאה, אלא לפגשי משפחות .

respecta1

New member
אז פה לא אישרו

אפילו וואלה האתר השמאל קיצוני אמר שהמעבר היה בניגוד לחוק

מותר לי

New member
"אפילו" מההודעות של הסורים? ../images/Emo6.gif

לספר לך מה זה הסחה?
אגב, מישהו אמר משהו על התקשורת, זה נמצא הודעות בודדות מעליך

מוחמד5

New member
הסורים כנראו שלמדו

מהאחרים,בכדי להיות מקובל בעולם אתה צריך להתמסכן ולהראות שאתה מותקף .

מוחמד5

New member
ועוד איזה חשיפה

השר מג'אדלה: חיל האוויר טס כל יום מעל סוריה
כל יום !! 7 ימים בשבוע !! 365 יום בשנה !!

nowyouknow

New member
שטויות ושקר והבל הבלים

תאמין לי שאנחנו לא טסים כל יום. אם בכלל.

אומרים שהדבר הכי מדהים אצל ערבים הוא--

שאתם משקרים ואתם יודעים שאתם משקרים אבל אתם מאמינים באמת ובתמים שאכן כך היה... זה משהו מדהים!! אנחנו צריכים ללמוד ממכם קצת.

למעלה