האם אני אגוצנטרית? - המעגל הפנימי

אנרגיה - במרכז , פרספקטיבה - בחוץ

הבלרינה ממקדת את העיניים אליה. ועל כן, היא באמת איגוצנטרית. היא מתרכזת בעצמה , כדי לא לאכזב את הצופים בה. לעומת זאת ,מי שנמצא בשולי הקשת , רואה יותר טוב את הסביבה, והוא יותר אוביקטיבי. את שני הטיפוסים האלה - צריכים באולם הריקודים. אין נחתום מעיד על עיסתו. כי הוא עסוק ביצירה. לעומת זאת , מי שאוכל את הלחם - יכול לחוות דעה חופשית , על הלחם.

opel33

New member
האם אני אגוצנטרית? - המעגל הפנימי

יש לי בעייה, בן זוגי לריקודים הוא רקדן טוב, אבל אינו שואף להיות במרכז. הכוונה היא שאני איכשהו עם העוצמות שלי מובילה את שנינו למרכז המעגלים, ואז הוא מרגיש אי נוחות. הוא שואל אותי שוב ושוב : " אני לא מבין, איך משכת את שנינו לכאן?!! " השאלה שלי איך מתמודדים עם כוחות משיכה שונים. אני נמשכת למעגל המרכזי {בלי משים} והוא נמשך למעגל החיצוני( עם משים)?

לאופל - במעגל הפנימי

המשיכה פנימה - לעיתים , קשורה בנוחות. הצפיפות בפריפריה והשארת מקומות פנויים במרכז האולם - שלילית. נכון , מה שאמר טל - שאוהב ומתגעגע לריקודים חדשים - רק רקדנים טובים , מומחי הריקוד, יכנסו למרכז, כדי שיוכלו להעתיק מהם. למה בן זוגך מושך החוצה : 1. צניעות 2. תבדקי מי נמצאת במעגל החיצוני - אשר אליה הוא נמשך. בהנחה שהוא רקדן טוב , ולא צריך לחשוש , לרקוד בלב האולם. 3. לפי מד המשיכה שלי - יש לך כוח צנטריפוגלי. את משמשת כנר (בדימיונך), וכל המעגל סביבך. על כן, מקומך תמיד - במרכז. זה מוסיף לך אנרגיה. "בלי משים", "עם משים" - זה היינו הך. שבת שלום

ל- opel33 ../images/Emo180.gif

גם אני נמשכת לרקוד בריקודי מעגל במעגל הפנימי ומה רק להיות אגוצנטרי? לעומת זאת בריקודי הזוגות - אני נמשכת דווקא לרקוד בסוף במעגל האחרון, כמו כדור פעם בפנים - פעם בחוץ! במעגל הפנימי במעגלים - אתה זוכה לראות את הפרצופים ולא את הגב של הרוקדים, במעגל האחרון בזוגות, אתה חוטף את המכות רק ממעגל אחד שהוא המעגל שלפני האחרון. זה ההגיון אצלי ומה אצלכם?

לרקוד במרכז המעגל ../images/Emo151.gif

אני רקדנית טובה ולפני כמה שנים הייתי רוקדת גם במעגלים וגם בזוגות במרכז המעגל וכל הרקדנים הפחות טובים היו מעתיקים ממני. לפחות בשלוש שנים האחרונות החלטתי שכדאי לרקוד במעגל האחרון בזוגות ובמעגלים. יש לכך יתרונות ובמיוחד בקיץ כשאנשים מזיעים והריחות "הנעימים" של הרוקדים במרכז המעגל הבריחו אותי החוצה. במעגל החיצוני לא דורכים עליך ואני יכולה להעיד על כך שלמרות שאני רוקדת במעגל החיצוני הרבה רקדנים נסוגים אחורה כדי להמשיך ולהעתיק ממני את הריקודים.כשרוקדים במעגל החיצוני אפשר לראות את כל הרוקדים. ותחשבו על זה.לילה טוב ושבת שלום

למעלה