האם אני אסקסואלי?

David Grinberg

New member
האם אני אסקסואלי?

שלום, יש לי שאלה שמטרידה אותי. אני כבר בן 20, ובמהלך חיי תמיד הייתי עד לשיחות של חבריי, בהן הם מתפארים במספר הנשים שהם קיימו איתן יחסי מין. אני תמיד לא הרגשתי בנוח בשיחות מהסוג הזה, וביקשתי באופן קבוע לנסות לשנות את את נושא השיחה. כשכל חבריי היו עסוקים בחחינת בחורות, אני הייתי עסוק בדברים אחרים, בחורות ובחורים לא עניינו אותי מבחינה מינית. בזמן האחרון התעורר הרגשתי שכן התעורר אצלי דחף מינית, אך אני בכל זאת, לא נמשך לגברים ולנשים. במקום זאת, גיליתי כי אני נמשך לעצמי מבחינה מינית. אני נוהג לאונן ולהסתכל בתמונות שלי או להביט בי במראה במהלך אוננות, דבר שמעלה לי מאד את הדחף המיני. בסביבתי, אין מישהו שיודע על הנטיות המיניות שלי, כי אני לא מעוניין לספר עליהן ואני מוצא אותן למביכות, משום שלא נתקלתי בגברים שנמשכים לעצמם מינית. בכלל, אם אני נמשך לעצמי באופן מיני, האם זה אומר שאני הומו משום שאני נמשך לעצמי (גבר)? יש כאן עוד אנשים עם תופעה דומה ?

רק אתה יכול לדעת מי אתה

קשה לדעת את הזהות המינית שלך מתוך הודעה בפורום, וזה גם יהיה יומרני מצידי לבוא ולהגיד לך מי אתה. מה שתיארת נשמע מתאים להגדרה של א-מיניים, אבל לא בהכרח. כלומר, אולי אתה כן, אולי אתה לא. האם ההגדרה של א-מיניות נשמעת לך מתאימה? משהו שנוח לך איתו?

דם דם

New member
ההתחלה שלך הזכירה לי את עצמי

גם אני מעולם לא הרגשתי נינוח כשחברים היו מדברים על סקס. אומנם אני מעולם לא עשיתי עם עצמי דברים כי זה לא דיבר אלי. לגבייך אני אומר לך מה שאמר זאת מעלי,רק אתה יכול באמת לדעת מה אתה. למרות שבמבט מהצד אני לא הייתי ממהר לתייג אותך כהומו. זה שלא ידוע לך שיש גברים שעושים עם עצמם דברים כאלה לא אומר שהם לא קיימים. הרבה אנשים (גברים ונשים כאחד) יש להם דחף מיני,חלקם מגיעים לפורקן על ידי הנאה עצמית שלהם.אוננות זה דבר נורא מקובל אצל הרבה גברים וגם נשים עושות עם עצמן דברים. אני לא אדם מקצועי אומנם,אני אומר זאת רק במבט מהצד. רק אתה באמת תדע למה אתה נמשך

למעלה