האם אני אסקסואל?

רפיהו

New member
האם אני אסקסואל?

שלום לכם, אני מתלבט בשאלה זו הרבה זמן, תמיד הפריע לי שאין לי מישהי, ובחודשים האחרונים זה כבר לא מפריע לי וגם החשק המיני שאף פעם לא היה חזק-ירד עוד יותר, ומדי פעם אני מאונן ואח"כ לא מעניין אותי להסתכל על בחורות או משהו כזה. מעולם לא ממש קיימתי יחסי מין, היו פעמים שניסיתי, פעם עם נערות ליווי ופעם עם מישהי שהכרתי אבל כלל לא הגעתי לזיקפה, בהתחלה זה היה מביך כמובן, אבל בפעם האחרונה שניסיתי זה כבר לא היה כ"כ אכפת לי, הבנתי שאולי בעצם עדיף לי להפסיק לנסות ואולי להכיר בעובדה שאני יותר קרוב לאסקס מאשר לרוב האנשים שרודפים אחרי סקס כל הזמן. הכוונה היא שאני לא יכול להגדיר עצמי כ 100% אסקסואל כי בכל זאת לפעמים יש לי משיכה אך רק אם זה לבחורות מאוד יפות ובסיטואציות מסוימות, אבל בין הקצה של חרמן לקצה של אסקס שלא מתעניין כלל במין, אני מאוד מאוד קרוב לאסקס, האם יש כאן גם אנשים כאלו? תודה לאלו שישתפו אותי

Limbonic Art

New member
הורד אבן מליבך - נשמע שאתה לא

כלומר, לא אני זאת שאחליט במקומך , אבל לפי הפרטים שאתה מספר על עצמך זה נשמע שכן יש לך משיכה לבחורות (יפות מאוד ובסיטואציות מסויימות) לאסקסואל אין בעיית זיקפה. בעיית זיקפה זו בעיה רפואית עד כמה שידוע לי. כמובן, שאם זה לא מפריע לך אתה מוזמן להשאר במצב הנוכחי - אבל רק שתדע שלבעיה הספציפית הזו יש פתרון (עישון מפריע לפתרון). לגבי חשק מיני ירוד, לפי מה שידוע לי - אנשים אשר לא מקיימים יחסים בסוף משלימים עם העובדה הזו ובאמת החשק פוחת (כמו בסופו של דבר עם דיאטה), בנוסף, הופכים לבררנים יותר לגבי בת הזוג. חשק זה לא מה שקובע אם אתה אסקסואל (או לפחות לא הדבר העיקרי והיחידי, אחרי הכל אוננות עם עצמך זה גם חשק מסוג מסויים), אלא העובדה אם אתה נמשך לנשים מינית או לא (ולא משנה כמה הן יפות ובאילו סיטואציות הן נמצאות) בכל מקרה , התרשמתי ( תקן אותי אם אני טועה), שאצלך זה נשמע יותר בעיה רפואית- כאן אולי אמליץ לך להתייעץ עם מומחה. בהצלחה! נ.ב. מקווה שהבהרתי כמה נקודות עקרוניות בנושא.

רפיהו

New member
אוקיי, אולי מבחינה רישמית

אני לא אסקסואל כי יש לי משיכה מסוימת לבנות, אבל בתכלס' אני כמו אסקסואל פחות או יותר. הבעיה שיש לי אני חושב שקשורה לחשק מיני ירוד כי אני מכיר למשל אנשים שמעשנים ואין להם בעיה כזו כי יש להם חשק מיני רגיל. אסקסואל "אמיתי" לא מאונן?

Limbonic Art

New member
מעשנים

זה משתנה לפי משקל, מצב בריאותי, גיל ,קרישת דם, לחץ דם ועוד- כל אחד חוטף את "המכה" בצורה אחרת ובגיל שונה. על כל פנים זיקפה זו בעיה בריאותית- רופא יאשר לך ממה זה יכול לנבוע ואילו פתרונות יכולות לעזור חשק מיני זה כבר סיפור קצת שונה , יכול להיות קשורה לבעיות תיפקוד ויכול להיות שלא (שוב רופא יידע הרבה יותר טוב לענות על זה) אין אסקסואל אמיתי או מזוייף. כנראה לא הבנת את כוונותי- בכל מקרה, אוננות לא סותרת אסקסואליות מאחר וזה אדם עם עצמו. לגבי המשיכה שלך לבנות - זה מה שקובע את הנטייה שלך (אחרי הכל , אני בטוחה שסטרייטים לא נמשכים לכל בחורה שעוברת ברחוב או מכירים)

korpiklaani

New member
הממממ

בנוסף לתשובה שכבר קיבלת יש אנשים סטרייטים לגמרי- בעלי רמות חשק שונות זה הכל נשמע קצת כמו חוסר התמודדות עם בעיית התפקוד שלך ולסיכום:, ההדר זיקפה לא קשורה כלל וכלל לנטייה מינית כלשהי אלא מצביעה על הפרעה תיפקודית . משיכה כלשהי ולא משנה לכמה יפות הבחורות או לא - מדגישה את העובדה שקיימת אצלך משיכה מינית למין השני אם אתה אסקסואל ? כנראה שלא וכדאי להתייעץ עם מומחה לגבי הבעיות האחרות שציינת.. לאחר ותשלול כמה דברים - תיהיה לך תמונה ברורה יותר באיזה "כיוון" אתה

p019

New member
אני יענה באופן כללי

כיוון שאני לא בטוחה שיש לי מספיק ידע או פרטים אליך. בעיקרון, אם אתה נימשך מינית (בניגוד לריגשית) לאנשים אחרים, אתה בגדול לא מוגדר א-מיני. אבל להיות אדם מיני זה לא חד משמעי. יש סכלה של כמה אתה נימשך מינית לאחרים. היו פה כבר אנשים שהגדירו את עצמם בעלי מיניות נמוכה. מבחינת מציאת בני זוג, אני משארת שאדם א-מיני ואדם בעל מיניות נמוכה יכולים להסתדר (מהבחינה הזו לפחות). אבל יש הבדל בין הדברים ואני ינסה להסביר לך למה. אדם א-מיני לא מסוגל בכלל להתחיל להבין מה זו משיכה מינית. ברגע שיש לך משיכה מינית - גם אם חלשה, אפשר לשאר איך תהיה ההרגשה אם הרגש הזה היה יותר חזק, אבל אם איך לך את זה, אז אין לך שום מושג. לפחות לי אין (איתכן ויש א-מינים שחושבים שהם מבינים את התחושה). כיוון שאני לא מסוגלת להתחיל להבין את עיניין המישכה המינית יש ארבה דברים בעולם שסביבי (כיוון שהוא כו מיני) שאני לא מסוגלת להבין. הם פשוט נראים לי לא סבירים ולא במקום. חוץ מיזה, היחיד שיכול לענות על השאלה אם אתה א-מיני או מיני - זה אתה. ברוך הבא.

shiptz

New member
כמו שנאמר פה

גם בין ה"א-מיניים" יש רמות שונות ... ולפי דעתי אתה יכול להגדיר את עצמך כ"א-מיני" (לא שזאת צריכה להיות השאיפה שלך ...) אבל זה כבר עניין של סמנטיקה - אם אתה קוראה לעצמך אסקסואל או בעל חשק מיני נמוך. לדעתי זה ממש לא משנה (בטח חלק מחברי הפורום יחלקו על דעתי). אבל בגדול, כמו שאמרת, אם נניח שהקצוות של הסקלה הם אסקסואל ואחד שכל היום רוצה לז**ן אז אתה יותר קרוב לקצה ה-"0" של הקו הזה ותקרא לזה איך שתרצה

korpiklaani

New member
אני שואל את עצמי- דבר אחד

במידה ואדם לא בדק את עצמו מבחינה רפואית (בכל הקשור לבעיות זיקפה וחשק מיני) איך בדיוק אפשר לומר -אוקיי אז אתה א- מיני או קרוב לזה (מה זה קרוב לזה ? זה לא או כן או לא?) לא צריך לגמרי לפסול אפשרות שיכול להיות בעייה הורמונלית או כל בעיה אחרת. אני באמת חושב שלאחר שבודקים את האפשרויות הקיימות, רק אז אפשר לדעת אם זו בעיה רפואית או נטייה כי מה לעשות מסתבר שזה יותר מורכב בכל זאת - מהומוסקסואליות ונטיות אחרות. כמובן שמי שטוב לו ככה אז- בבקשה שלא יעשה בדיקות ויחשיב את עצמו למה שרוצה .... המקום פתוח לכולם כידוע

למעלה