האם אני א מינית?

האם אני א מינית?

אני בטוחה שלאחר הכתבה בווינט הרבה אנשים החליטו לפנות לפורום ולברר בנוגע לעצמם. אשמח לעשות זאת גם.
אני בת 20. אף פעם לא היה לי חבר . הנשיקה היחידה שהייתה לי גרמה לי להגיא כי באמת הוגעלתי מהמגע. זה היה בגיל 15 מאז לא התנשקתי כי לא הרגשתי נוח עם זה וייפונת גועל. היה בחור אחד שחשבתי שהוא נחמד אבל משיכה אף פעם לא קרתה ונפרדהו לדרכנו במהירות. היה לי הרבה הדלקויות אבל זה אף פעם לא היה מיני. אך אני יודעת שיש לי רצון לסקס אבל אני לא נמשכת לאף אחד עד שאני באמת לא מרגישה רגש עמוק מאוד כלפיו. אני גם לא שמה לב לבחורים קק מבחינה אסטתית בלבד. תהיתי לעצמי אם זה קשור?

k500

Active member
מנהל
שלום לך

קודם כל, מה שאת מרגישה זה בסדר. לא חייבים חבר אם לא נמשכים אליו ולא חייבים להיות כמו כולם אם לא מרגישים משיכה לאחרים.
בנוגע להגדרה, מאחר ואנחנו לא יכולים לדעת מה את מרגישה בעצמך, רק את תוכלי לדעת אם את א-מינית וזאת על פי דברים שתוכלי לקרוא על א-מיניות ולראות עם מה מהדברים את מזדהה ומה מאפיין את מה שאת מרגישה.

מה שאת מתארת כאן יכול להיות א-מיניות או דמי-מיניות, שהיא בסקאלה הא-מינית גם, כלומר את יכולה להימשך מינית למישהו רק אחרי שפיתחת כלפיו רגשות חזקים. אבל את זה תצטרכי לבחון בעצמך כאמור.

תתחילי לקרוא על א-מיניות (כאן למעלה, בפתיחה, הטקסט בסגול) באופן כללי ועל דמי-מיניות במילון המונחים של הפורום:

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/terms/default.aspx?forumid=1493&d=1372&t=30634[/URL]

חוץ מזה, יש עוד קישורים, מאמרים ועוד. תוכלי לשאול אותנו עוד, לשתף ולהתלבט אם תרצי. אנחנו כאן תמיד.

hatzilonit

Member
מנהל
היי
וברוכה הבאה

תגידי,
1) מה היחס הכללי שלך למין?
באופן תאורטי\בטלוויזיה\גילוי חיבה של חברים?

2) את מעוניינת בזוגיות? רומנטית או אחרת?
3) מפריע לך להיות כמו שאת? בינך לבין עצמך או מול החברים\חברה?

למעלה