האם אני א-מינית?

nightwish165

New member
האם אני א-מינית?

אני בת 16. הייתי בחיים שלי רק עם שני בנים, וקיימתי יחסי מין עם אחד מהם. עם שניהם בהתחלה נורא נהניתי מהמגע והייתי חרמנית ולאחר כמה חודשים החרמנות התחילה לעבור לי נורא מהר, ועם זה שקיימתי יחסי מין בכלל לא הרגשתי כלום בחדירה. כן יש בי צורך לקיים יחסי מין, שאני מאוננת יש לי פנטזיות מיניות, אני נהנית מקשר זוגי וממגע, אני נמשכת לבנים (ולפעמים גם לבנות). יכול להיות שאני א-מינית או שאני סתם עדיין לא מוכנה ליחסי מין מלאים? ולזה ששכבתי איתו יש איבר מין קטן (בסביבות ה12 ס"מ), ואני כבר לא ממש נמשכת אליו. וגם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה עם אף אחד מהם (אני די מפחדת לגמור לידם), ועם עצמי כן הצלחתי להגיע לאורגזמות. אני נורא מפחדת לגלות שאני באמת א-מינית, ושאני בחיים לא אהנה מיחסי מין. מצטערת שיצא לי נורא מבולגן, אבל אני גרועה בלנסח דברים. מקווה שתתיחסו לבעיה שלי ברצינות :)

פריאסור

New member
או קיי אז ככה...

אני לא רופא או פסיכולוג אבל יש לי קצת ניסיון חיים ואגיד לך את זה ככה: קרוב לודאי שאת לא אמינית. מה שאת מתארת קורה להמון אנשים - לבנים ולבנות כאחד. למעשה זה מאוד נורמלי במיוחד לגיל ההתבגרות (שאת במהלכו) ואין לך סיבה לדאגה. העובדה שאת נימשכת גם לבנות לפעמים, גם נורמלית לגמרי. ושוב גיל ההתבגרות הוא כנראה הסיבה לכך... ההורמונים משתוללים וגורמים לבילבול. תאמיני לי כולם עוברים את זה, רק שלך יש אומץ להודות בזה. חוץ מזה אין שום דבר רע בלהימשך לבני מינך. תעשי מה שעושה לך טוב לגוף ולנשמה. העובדה שלא נהנית מקיום יחסי מין היא הכי נורמלית מכל התופעות שתיארת. אני לא מכיר אף בחורה שנהנתה מהפעמים הראשונות שלה...אגב, יש גם בנים שהפעמים הראשונות שלהם היו אפילו טראומטיים...חשוב להיות מוכן למין באופן פיסיולוגי, ולא פחות חשוב- נפשית. ועוד משהו, אני לא יודע איך גילית את אורך הבולבול שלו, אבל רק שתדעי אורך לא ממש משפיע על ההנאה - איזור הגירוי הנשי הוא 2ס"מ ראשונים בדרך לנרתיק. אגב, מחקרים בינלאומיים חושפים כי ממוצע בזיקפה - 13 ס"מ. עם הגיל האורך משתנה. אצל בנים, הגדילה ממשיכה עד גיל 22... העובדה שאת מפחדת לגמור ליד בן הזוג שלך מראה (כנראה) שאת לא בוטחת\מכירה מספיק את האדם שאיתך. את מאוד צעירה, תני לזה זמן. תהיי שלמה עם גופך, תאהבי אותו כמו שהוא. הגוף שלך זה הדבר הכי נפלא שיהיה ברשותך אי פעם בחיים. העובדה שאת נהנית מאוננות היא טבעית מאין כמוה (תתפלאי כמה זה נפוץ, כן גם אצל בנות). ובקיצור - תמשיכי להנעים לעצמך :) דבר אחד אני אמליץ לך - אל תקיימי יחסי מין מתוך הכרח או לחץ חברתי. מין זו חוויה שצריך לעבור רק אבל רק כשאת רוצה בזה, ועם האדם שאת חושקת בו. ועכשיו לנושא האחרון...העובדה שאת חושדת שאת א-מינית. תראי, זה טבעי לחשוש מלא להיות כמו כולם (הרי בני אדם הם כמו עדר כבשים). גם אם בסוף תראי שאת אכן א-מינית, מה שאני מאוד מסופק שיקרה, את תגלי שזה לא כזה נורא ואפשר לחיות באושר גם ללא מין. אפשר לעשות ילדים, להנות מחיי זוגיות בריאים. נשמעת לי קצת בפאניקה, אני מקווה שהרגעתי אותך קצת. פריאסור.

"דוס אחד"

מזה, את בת 16 ועשית את זה רק עם שניים? מזה פה... יש עוד כאלה שרוצים, מה, לא מגיע להם? את לא יכולה ככה לעשות- עם חלק לעשות את זה, ועם חלק לא... מגיע גם לחברים שלהם.

"רק"?

כאלה שרוצים לא נמצאים פה
מזרון פלוגתי בטח יש בפורום סקס, סטוצים, או ריהוט.

nightwish165

New member
בתור מנהלת...

את לא חושבת שאת צריכה לעזור לאנשים במקום לרדת עליהם?

מזרון פלוגתי יש כאן!

או במילים אחרות- מי נהיית אסקסואלית? אחת שנמאס לה.. דהיינו- עשתה את זה עם כל השכונה כבר. אסקסואלית זו נימפומנית לשעבר.

p019

New member
סליחה??

מי שהגיע לכאן כדי לרדת על מיזשהו זה "זכויות למי שחסר" ועם כבר, אילינאזי - לא כדי שתמחקי את התגובות הדביליות שלו שמתרתן רק לפגוע?

מצטער אם פגעתי במישהו...

אין לי, ולא היתה לי כל כוונה לפגוע באף אחד. השתדלתי לשמור על ענייניות בהתאם למה שאני מרגיש או חושב באותו הרגע. מצטער אם ההערות שלי נראות ילדותיות לחלקנו, לא מתאימות, או לא הולמות. כמובן שאשמח לדעת מה מדברי אכן היה כזה, כדי להתרחק עוד יותר מלפגוע באחר.

למעלה