האם אני בכיוון הנכון?

naty3

New member
האם אני בכיוון הנכון?

אני רוצה בעתיד הקרוב (עד 3 שנים בערך) שיהיה לי בית משלי, 3 חדרים, צמוד קרקע במושב בצפון. אין לי מספיק כסף כדי לרכוש בית ואני ממש לא רוצה לקחת משכנתא... אני מבקשת מהתת מודע בית כנ"ל, אבל עוד אין לי מושג של ממש איך הוא יראה. אולי זה אחד הדברים שעוצרים אותי, אך לא העיקר. העיקר הוא שמחר אני חותמת על חוזה עד אוקטובר 2009- משכירה דירת חדר. האם אני משדרת לתת מודע שזה לא צריך לקרות עכשיו בגלל שאני משכירה דירה?
האם אני מבלבלת אותו? מבולבלים
גם אנחנו...
העניין הוא שאני יכולה להישאר אצל ההורים (יש רק בעיה אחת-אין עבודה באיזור הזה ואני גם לא רוצה להישאר באיזור), אבל לא נראה לי שהכוונה של התת מודע היא, שאעצור את החיים שלי עד שאלוהים-יודע-איך אקבל בית כמו שאני רוצה, ואם אפשר-אז בחינם...
מה אתם אומרים?

מממ, אני חושבת שהאיתות לתת-מודע הוא

באותה רמה אם את עוברת לדירת חדר או נשארת אצל ההורים. הרי בכל מקרה זה לא מה שאת רוצה. לעומת זאת, מעבר למקום חדש יפתח בפניך הרבה אפשרויות מעשיות, מעבר ללשבת בחדר ולדמיין...

ע ו פ ר ה

New member
קודם כל תמיד אנחנו בכיוון הנכון

גם אם דברים קורים אחרת ממה שרצינו. מתוך נסיון חיי למדתי שגם כשדברים מתעכבים או קורים אחרת, בעצם הכל לטובה. ובאשר לשאלות אם את מבקשת בדרך נכונה, התשובה שלי היא: כן. והמחשבות בעצם מתייחסות לאיך וזה שייך לאלוהים. (כך בסרט לפחות). באהבה עופרה

GMjoy

New member
../images/Emo45.gif

מבלבלת ? ממש לא
אני לא מאמין שאם עושים כל מיני צעדים אחרים (מרשומי החזון), אז אנחנו הולכים הפוך - לא. כל דבר הולך בשרשרת, ועצם הבילבול נובע רק מאיתנו - אנחנו לא רואים לאן דברים הולכים עד שהם פשוט נפתחים בשלב מסויים, והנה, הכל התחיל להיות ברור לגמרי
הפחד מפני זה שאת "משדרת" אולי משהו הפוך, הוא הגורם היחידי להישג הפוך. תהני !

למה שזה יעצור אותך? לא הבנתי בכלל מה הקשר.

את רוצה בית משלך בתוך 3 שנים (יענו 2012) ובינתיים חותמת על חוזה עד לאוקטובר 2009. סבבה. למה את רואה כאן בעיה? איפה, לדעתך, יש פה סתירה? אם בכלל, יש פה התקדמות בכיוון הנכון, כי את מתרגלת לחיות לבד במקום עם ההורים. וחוץ מזה, הגישה של "אני אשים את החיים שלי בסטופ עד שאקבל את מה שאני רוצה" זה ממש לא ברוח הסוד. לדעתי זה משדר נואשות ופאניקה, ולא אמונה שלמה שתקבלי את מה שאת מבקשת.

למעלה