האם אני בסדר??

טלוי

New member
האם אני בסדר??

שלום רב, אני נשואה כבר בשנה וברצוני לשאול אותכם, בעלי נוסע לבקר את הוריו פעמיים בשבוע ואני לא מבינה למה זה מעצבן אותי כשהוא נוסע להוריו? אני יודעת שזה בסדר מצידי אך אני מרגישה שזה קצת מפריע לי ואני לא יודעת למה? אני רוצה לשמוע הצעות או דעתכם או משהו? תודה טלי וייס

הילית*

New member
בקצרה- אני מניחה שזה מפריע לך משום

שנראה לך שעדיין את לא מהווה תחליף להורים שלו היות והוא מאוד קשור אליהם. מצד שני אני לא כ"כ יודעת במה מדובר אבל יכול להיות שמהצד השני של ההורים שלו הם צריכים דברים ממנו או מבקשים דברים ולא דוקא זו יוזמה שלו. כדי שנוכל לענות לך לדעתי את צריכה לחשוב מהן הנסיבות שבהן הוא קופץ אליהם, האם הוא קופץ להרבה זמן או לכמה רגעים וכד´. למה הוא לא הולך איתך אליהם. ואל תהיי מודאגת ועצבנית. נישואין זה מסע ארוך ופתלתל. דברים משתנים. הקשר עם הזמן עוד ועוד מתעצם.

טלוי

New member
אנילא הולכת עימו מפני שיש לי מבחנים

אני הסטודנטית ואין לי זמן לסידורים ולכן אני לא הולכת להוריו של בעלי אלא רק סופושבוע. אני חושבת שאימו זקוקה לבעלי מפני שיש לה חופש כתמיד פעם בשבוע ובעלי כן דאג לי בכל מיני הדברים ואולי אני סתם לחוצה במבחנים ואני מוציאה עליו...

הילית*

New member
אז כנראה שאת לחוצה...

מה שלמדתי זה לא להסיק מסקנות נמהרות מדברים שלא היו ולא נבראו. שיהיה לך יום טוב !

בילבי.

New member
טלי אל תדאגי זה התפקיד שלנו

להתעצבן כשהם הולכים לאמא שלהם.... אם את יכולה להתעלם תתעלמי (בקרוב לא יהיה לו זמן לפעמיים בשבוע)

shelycat

New member
..............

אני חושבת שאת נורמלית לחלוטין. אני בהחלט יכולה להבין למה את רוצה אותו בסביבתך אפילו כשאת לא ממש פנויה, סתם כדי להרגיש שהוא שם בשבילך אני בהחלט מבינה למה את לא רוצה לחלוק אותו עם אף אחד (הרי הוא שלך ורק שלך),ובייחוד עם הוריו, את רוצה שהוא יהיה לידך בזמן הלא קל הזה שלך ובאותו זמן את לא ממש רוצה שאשה אחרת (אז מה אם היא אמא שלו) תטפל בו תדאג לו בזמן שאת עסוקה, אני בהחלט יכולה להבין גם את התחושה שכשאת לא שם קורים ונאמרים דברים שלא בשליטתך וגם אני לא אוהבת את התחושה הזאת של לא לדעת מה קורה שם, מה גם שזה נותן לך תחושה שאת נשארת "מחוץ לעינינים", אני הרי רוצה להיות מעודכנת והוא לא ממש מעביר את המידע שמעניין אותי לשביעות רצוני. חוץ מזה אין מה לעשות בנידון אם יחסייך עם חמייך טובים חבל לבלגן את המצב יותר, הרי זה זמני ובקרוב יסתיימו המבחנים. מה שאת יכולה לעשות זה לבקש ממנו שיהיה בבית יותר ופחות אצל הוריו כי זה נעים לך שהוא בסביבה, זה עוזר לך להרגע ולהתרכז, וכך כשאת רוצה לעשות הפסקה ספונטנית בלימודים הוא בסביבה כדי להיות איתך.

חגיתת

New member
אני כ"כ מבינה אותך

לפני ששניקוש נולדה, גם אני הייתי קצת מתבעסת שבעלי היה הולך להורים שלו, אבל עם הזמן זה עבר לי , היום אין לי בעיה שהוא הולך עם הילדה להורים שלו הם נהנים וגם אני נהנית (יש לי זמן פנוי קצת לעצמי). אני מקווה שגם לך זה יעבור....

למעלה