האם אני היחיד שיש לו מלא בעיות עם תפוז היום כל היום, הוא בקושי עולה !
ה השדון יחזקאל New member 26/6/04 #2 אם אתה גולש עם ברק אז לא יש להם בעיות מהבוקר. תשאלו את רוני הוא המבין הגדול בזה. עכשיו כבר הכל צריך להסתדר (לפי מקורות מודיעינים )
אם אתה גולש עם ברק אז לא יש להם בעיות מהבוקר. תשאלו את רוני הוא המבין הגדול בזה. עכשיו כבר הכל צריך להסתדר (לפי מקורות מודיעינים )
S Salem New member 26/6/04 #3 באמת יש לתפוז בעיות מהבוקר ואני לא גולש עם ברק (הבעיות של ברק אגב הם באינטרנט הבינלאומי ולא בשדרת האינטרנט הישאלית)
באמת יש לתפוז בעיות מהבוקר ואני לא גולש עם ברק (הבעיות של ברק אגב הם באינטרנט הבינלאומי ולא בשדרת האינטרנט הישאלית)
D Deviation New member 26/6/04 #5 כל הבעיות סודרו, הגלישה בסדר ../images/Emo13.gif לפני כחצי שעה הבעיות סודרו ואפשר לגלוש נורמאלי, גם בברק
כל הבעיות סודרו, הגלישה בסדר ../images/Emo13.gif לפני כחצי שעה הבעיות סודרו ואפשר לגלוש נורמאלי, גם בברק
פ פלוטוֹ New member 26/6/04 #12 אני עם ברק והיו לי כל מיני בעיות עם כל מיני אתרים ברשת (שגיאות DNS) שפתרתי אותם עם 100 רענונים לאותו עמוד... חשבתי כבר להתקשר אליהם אבל זה באמת נראה כעת כאילו זה סודר...
אני עם ברק והיו לי כל מיני בעיות עם כל מיני אתרים ברשת (שגיאות DNS) שפתרתי אותם עם 100 רענונים לאותו עמוד... חשבתי כבר להתקשר אליהם אבל זה באמת נראה כעת כאילו זה סודר...
פ פלוטוֹ New member 27/6/04 #16 אוףףףףףף עדיין יש הרבה אתרים שאני לא מצליח לגלוש אליהם... יש להם עדיין בעיה? יש צורך שאתקשר אליהם או שזה בטיפול?
אוףףףףףף עדיין יש הרבה אתרים שאני לא מצליח לגלוש אליהם... יש להם עדיין בעיה? יש צורך שאתקשר אליהם או שזה בטיפול?
D Deviation New member 27/6/04 #23 לפי מה שאני יודע הבעיה טופלה אתמול בערב בערך ב 17:30 הבעיה תוקנה באופן מלא.
ח חוצפאי New member 27/6/04 #14 "רואה כל יום"../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אני בשוק, אני באלם, אני אמומה. אני אשתוק עכשיו.
"רואה כל יום"../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אני בשוק, אני באלם, אני אמומה. אני אשתוק עכשיו.
מ מיסטר גזר New member 27/6/04 #17 שמתם לב מה הם עשו?(ברק) הם תקעו לכל כתובת IP סאב דומיין מישלהם,דוגמת XXX-XXX-XXX-XXX.barak.net.il/