האם אני היחיד?

area 51

New member
האם אני היחיד?

האני רוצהל דבר עכשיו על נושא מאוד אינפנטילי. אבל אני פשוט מרגיש שאני חייב לדעת שאני לא היחיד. אז הנה זה בא: מישהו פה ראה את התוכנית ``הפיתוי`` של אברי גלעד? האם אני היחיד שחושב שתוכנית זו היא עלבון לאינטילגנציה שלי כהומו סאפיינס? אןי לי שום דבר כנגד שעשועוני ידע כגון המיליונר והכספת. אך איני חושב שעל זה שאני יודע איזה נשיא עישן מריחואנה מגיע לי לזכות בסכום של כמה עשרות אלפי שקלים.

מאיה1

New member
לא,אתה לא היחיד...

אבל אני כמעט בטוחה שלא כל השאלות בשעשועון הזה הן ברמה כזאת נמוכה ולא ראויה כמו השאלה שהזכרת...גם בכספת היו מספר שאלות אינפנטיליות,להזכירך כמו-מה שם הכלב של דורותי וכולי...

area 51

New member
אני שמח!

אני שמח מאוד שעוד אנשים מסכימים איתי! אני מסכים שצריכים להתחיל בשאלות מפגרות, אבל למה להמשיך איתם? אני מסכים עם בלאק סטאר שמלך הטריוויה הוא השעשועון הכי טוב למרות סכום הכסף היחסית ``קטן`` משאר התוכניות. עם כל הפורמטים המעצבנים שמגיעים עכשיו למסכינו, זה מאוד מרתק מה יהיה הפורמט המטומטם הבא. מי רוצה לפתות את הכספת?

Black Star

New member
הממ

לא ראיתי את הפיתוי יותר משלוש דקות, ולא יותר מדי הבנתי מה הולך שם... אבל לפי כל מיני דברים שהיה כתוב על זה בעיתונים, זה נראה לי באמת זלזול באינטיליגנציה ומקום שהכי בורים יכולים לזכות בו. אבל בקשר לרמת השאלות- במיליונר זוכים מינימום באלף ש``ח, על ידיעת שאלות ברמה של ``מה לא צריך להיות על שולחן ליל הסדר הכשר? חרוסת, יין, כרפס או פיתה``... אני אומרת- ``מלך הטריוויה``!!! זו תוכנית עם שאלות על רמה, ומעניין לצפות בה גם אם אין בה ת`סכומים האסטרונומיים האלו...

e-shfiyut

New member
שעשועונים

בלק סטאר - אין מה לעשות כסף מוכר... ומאיה - חייבת להיות שאלה מטמטמת... כי אם נתחיל בקשה.. לאן זה ילך. ובכלל, דעתי בעניין שעשועונים במיוחד כאלה שצריך ``ידע`` כדי להשתתף בהם דיי דבילי, שמעתי שהפיתוי גרוע אבל לא ראיתי את זה אפילו שניה (זה בדיוק בזמן של הפעולה שלי...). מי שרוצה כסף וחכם... שילך לעבוד... לא לשעשועון. לירן

V. Ghost

New member
תראה לי בן אדם עשיר אחד בגלל עבודה ואני מתכוון..........

לעבודת כפיים-כזאת שלא צריך ידע ........ אם כי גם בשביל עבודת כפיים צריך ידע אבל הרעיון כמו שפלאטו שרון אמר לנהג מונית בתוכנית הרדיו שלו הנהג רצה להתעשר-כמו כולנו אז עצה טובה לכולם -פלאטו אמר לו שיעזוב את המונית .........יעשה משהו אחר הכוונה כנראה -לא כנראה בטוח ל............מה שאני אומר לכם ? Business Visible Ghost

מאיה1

New member
אתה צודק,אבל אם כבר...

יש תוכנית שמציעה לך כסף,כמעט בחינם(וזאת בדיוק הנקודה,זה כמעט בחינם כי השאלות לא משקפות ידע כללי של בנאדם,אלא רק אילו דברים שטותיים הוא זוכר מן הילדות)אז למה לא לנצל את זה...?

e-shfiyut

New member
דבר ראשון...

אני בת דבר שני זה לא בחינם והכסף שאתה מוציא (8/9 שקל) לניסיון אחד מפרנס אותם... ותאמיני לי אף אחד לא מפסיד עליך כלום.... אנשים לא טיפשים כמו עירית לינור וכל מיני גאונים מוציאים מאות שקלים ובסוף לא נכנסים לתוכנית... זה לא שווה את זה! לירן

V. Ghost

New member
יש גם צדדים חיוביים........

למה אף אחד לא רואה גם אותם ? אז התוכנית לדעתי מטופשת מנקודת מבטו של הצופה או המתמודדים אבל מבחינת היוצרים להבטיח כסף ולשים מכשלות בדרך שיגרמו שאף אחד לא יקבל אותם -ולשם שינוי בדרך מקורית של הפרד -סכסך והשאר את הכסף אצלך ע``י ראש קבוצה-שהאחריות על ראשו אז רעיון מקורי יפה מרושע ומשעמם לצופים V. Ghost

למעלה