האם אני זה אני?

שמשיות

New member
האם אני זה אני?

אדם קם בבוקר , מביט ממראה, ולא מאמין למראה עיינו. האים האיש הזה הוא אני? לא יכול להיות! כל מה שקורה זה באמת קורה? ועוד לי! לי! לא למשהו אחר. מסתובב ואולך......... ושאל את עצמי..... היתכן שיש לי קשר לאדם הזה? האים אנכנו אחד? לא יכול להיות!! לי יש חיים טובים כמו לכולם. וממשך את חיי עם נתק מוחלת בין שני חלקי .האני החי. ואני הפנימי הלא מרגיש. כמה זמן אפשר להסתדר כך בעולם?!!!!!!!! לחיות בשקר,לא לראות ולא ושמוע.! פשוט להמשיך ללכת,להיזהר לא ליפול לתוך בורות. וכאשר נפלתה תקום בלי שאיש ירגיש ותחייך לכולם. אחרת תישאר לבד לא רק נפשית ,אלה גם פיזית!!!!!!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
פיצול

מקיים חיים בנתק ללא חיבור בין הפנים לחוץ ובינהם קליפה אטומה, משהו רדום, רדוף, הולך צמא להרגיש משהו, להיות שייך, להתרגש ,להיות מחובר אוליי לחיות. מרגישים בתיסכול, ברצון, למצוא את האמת שלך. ואולי אתה מרגיש מוכן לתת לעצמך להיעזר ולהתחיל לגלות בעזרה המתאימה את ההוא שבפנים כדי לשחרר כמה נעלמים שבמשוואה.... ואולי רק כך תסדק ואולי גם תשבר במשך הזמן חומת הזכוכית .

שמשיות

New member
יש אנשים...........

שתוך שניה יספרו את כל חיים, הטובים, והרעים. ואני אלך הצידה. שלא ידעו,שלא יפגעו. לא מאמין באנשים!!!!!!! הם לא יודעים לישמור ולכבד את הפרטיות של האחר. ישר ישוו למה שהם מקירים. וישפטו אתך לפי התבנית של החיים שלהם....!!!!!!!!!!

שמשיות

New member
הסבר!!

הבקש להסביר את הכוונה במישפט: לתת לעצמך להיעזר ולהתחיל לגלות בעזרה המתאימה את ההוא שביפנים כדי לשחרר כמה נעלמים שבמשוואה...... במיוחד את: בעזרה המתאימה!!!! לשחרר כמה נעלמים שבמשוואה!! כל עזרה ומידע תיתקבל בהמון תודה!!!

למעלה