האם אני זכאית למשהו מהפשרה עם סמסונג?

ElenaTa

New member
יש (היה) לי מקרר סמסונג מ-2014 או 2015, שעלה בערך 10K. מאז השנה השלישית בערך, החלו להצטבר נוזלים במגירת הירקות ומתחת לה. במהלך הקיץ-אביב היה צורך לרוקן נוזלים בתדירות יומיומית. במהלך החורף היו מצטברים גושי קרח ענקיים בדופן האחורית (ואז לא היתה בעיה של נזילת מים, עד לאביב הבא).
לפני שנתיים בערך יחידת המקפיא חדלה לעבוד. טכנאי שביקר אמר שחבל לתקן, עדיף לרכוש מקרר שהוא לא סמסונג. רצוי שארפ. כעבור חודשיים המקפיא חזר לעבוד באופן עצמאי.
ואז לפני חודשים אחדים המקרר שבק חיים. טכנאי שביקר אמר דברים זהים.

עיינתי בדיווחים על הסכם הפשרה, אני מניחה שאני לא זכאית לכלום משום שהמקרר כבר אינו מתפקד, אבל רציתי לוודא.

תודה מראש

פולגאר

Well-known member
יש (היה) לי מקרר סמסונג מ-2014 או 2015, שעלה בערך 10K. מאז השנה השלישית בערך, החלו להצטבר נוזלים במגירת הירקות ומתחת לה. במהלך הקיץ-אביב היה צורך לרוקן נוזלים בתדירות יומיומית. במהלך החורף היו מצטברים גושי קרח ענקיים בדופן האחורית (ואז לא היתה בעיה של נזילת מים, עד לאביב הבא).
לפני שנתיים בערך יחידת המקפיא חדלה לעבוד. טכנאי שביקר אמר שחבל לתקן, עדיף לרכוש מקרר שהוא לא סמסונג. רצוי שארפ. כעבור חודשיים המקפיא חזר לעבוד באופן עצמאי.

עיינתי בדיווחים על הסכם הפשרה, אני מניחה שאני לא זכאית לכלום משום שהמקרר כבר אינו מתפקד, אבל רציתי לוודא.

תודה מראש
הטכנאי צודק, לא להתקרב למקררים שלהם.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל

תודה מראש
נראה שהתקלות שתיארת מתאימות לתיאורים שפסק הדין מתייחס אליהן. ואת הרי יודעת... דברים מתחילים "בקטנה" ועם הזמן מתגברים. אם יש לך הוכחות לדברים שקרו, נראה שאת בעניינים. לכל היותר, תפסידי 100 ש"ח ולדעתי גם זה לא יקרה, אלא אם המקרר אינו נמצא כבר ברשותך... אז... קחי סיכון ופני.

למעלה