האם אני זקנה מידי עבורכם?

האם אני זקנה מידי עבורכם?

הי, אני בת 30 והייתי בת 17 כשיצא bssm. זוכרת שלקחתי אותו איתי בווקמן לשיעורים האחרונים בתיכון
וחרשתי עליו שעות בחדר בבית. זוכרת שקניתי אותו יחד עם nevermind של נירוונה והרגשתי התפעמות והתרגשות כי הרוק לא מת!!! לפני שנה וחצי הייתי בהריון עם בני השני. בערך בחודש רביעי-חמישי ראיתי תכנית דוקומנטרית על ה"רד"(לא שלא ידעתי את כל הפרטים. סה'כ אני באה מעולם המוסיקה-עבדתי בהד ארצי כמה שנים).אבל פעם ראשונה שראיתי את הלל סלובק ז'ל בקטעים מצולמים. באותה נשימה גם התאהבתי בג'ון
אוח איזה בחור עדין ומקסים ומוכשר. בכל מקרה, לבני השני קראנו הלל. לא על שם אבל בהשראת. והוא מאד אוהב להקשיב ל"רד". ברוכים הנמצאים.

SirPsychoSexy1

New member
ברוכה הבאה!

כמו שאנחנו לא צעירים מדי כדי לאהוב את לד זפלין ודיפ פרפל (וחלקנו אפילו את הביטלס..) ככה את לא מבוגרת מדי לאהוב את הצ'ילי פפרז! WELCOME ABOARD! (נ.ב אני אייל)

גיל מ

New member
ברוכה הבאה!!

יש לי הרבה כבוד לאנשים אשר היו בני 16-17 בין השנים 91-93 שאז המוזיקה הייתה הכי טובה שיכול להיות... תגידי היית בהופעות של אותם שנים שהיו בארץ (גאנז נ' רוזס, מטאליקה)?

DAN1EL

New member
ברוכה הבאה!

אין כזה דבר זקנה מדי לפורום או לרד הוט צ'ילי פפרז, ואני אפילו קצת מקנא בך.
גם אני לפעמים הייתי רוצה להכיר את הפפרז ובכלל את המוזיקה של פעם בתקופה הזאת. ברוכה הבאה לפורום!

ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

אם כבר שאלו האם היית באותה תקופה בהופעות שהיו אז בארץ (מטאליקה וכו'), אני חייבת לשאול האם היית בהופעות של משינה? (יש לי אובססיה, אני יודעת
)

כן הייתי

הייתי בהמון המון הופעות של פורטיסחרוף, נושאי המגבעת, משינה(בערך 4 הופעות שזכורות לי)-הכי נהניתי מזאת של מפלצות התהילה, באיחוד דאז של מינימל קומפקט...בטח שכחתי כמה...אז עדיין שתיתי די הרבה אלכוהול
דווקא באיצטדיונים לא הייתי- אני שונאת מקומות הומי אדם. מלחיץ אותי.

גיל מ

New member
איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורטיסחרוף????????? משינה בסיבוב של מפלצות התהילה???????? איזה כיף!!!!! למה לא נולדתי 10 שנים קודם!!!!!

טוב אני תמיד אומרת את זה על עצמי

אבל בהקשר של הסבנטיז. ככה פספסתי את rush בהופעה, את זפלין,את הנדריקס. את הפפרס אפשר עדיין לראות על הבמה.

Latisia

New member
ברוכה הבאה...

רווינסרה סביר להניח שהיית בת 17- 18 בשנים 91-93. וגם אמרת היית בהופעות של משינה... אז אני חייבת לשאול היית בהופעות של מופע הארנבות של ד"ר קספר?? (יש לי אובססיה לגבי הלהקה הזו) בתחיל שנות ה-90 היתה מוזיקה טובה בארץ...

Latisia

New member
אוי חבל הם היו מעולים!

אני מתה לע הלהקה הזאת!! חבל שהייתי בארגז החול שהם הוציאו את האלבום הראשון שלהם ב-1995 היי ית בת 5 או 6 ): היי מלכה הכול טוב..:)

On drugs

New member
ברוכה הבאה

אוךךך אני רציתי לגדול בכזאת תקופה באסה לכל הלהקות הייתה אנריגה איזה תקופה!!

למעלה