האם אני חולנית?...

pain is MY love

New member
האם אני חולנית?...

אני ידועה בקרב כל מכריי בתור חולת נפש שכל בן אדם בעולם מזכיר לה מישהו! עוד לא קרה מקרה שהכרתי בחור והוא לא הזכיר לי איזה סלב או איזה ידיד או אקס כלשהו... המחלה הזאת אצלי מפותחת עד כדי כך שאת הכדורגלן הנודע שלי הכרתי רק בזכות זה שהוא ממש ממש הזכיר לי את האהבה הראשונה שלי מגיל 16 וכולנו יודעים כמה רע זה נגמר... כל מקרה, עכשיו הכדורגלן שלי כבר לא בארץ ובאמת שאני לא מחפשת לו תחליפים אבל כנראה שאני באמת חולה... מעשה שהיה כך היה: יצאתי עם חברות שלי למסיבה, להתפרק קצת, בעודי עושה סיבוב קטן במועדון אני רואה את הכדורגלן שלי! שפשפתי עיניים טוב טוב, הזזתי כמה אדי אלכוהול מהתאים האפורים במוח ונזכרתי שהכדורגלן שלי בחו"ל כבר למעלה מחודש ואין מצב שזה הוא... אז מי זה יכול להיות?... התאום האבוד שלו! טוב לא באמת יש לו אח אבל היה להם אותו שיער ארוך, אותן שפתיים, אותו מבנה של אף, אותו מבנה גוף ואותן עיניים כהות וחודרות... ואפילו אותה תנועה ששניהם עושים עם היד כדי להזיז את השיער אל מאחורי האוזן! בקיצור, בזמן שניסיתי לא להתעלף כנראה שה\בהיתי בו קצת יותר מדיי כי באיזשהו שלב הוא סימן לי להתקרב אליו ושאל אותי למה אני מסתכלת עליו כל הזמן ושזה מפחיד אותו חחחח אז סיפרתי לו את הסיפור ומסתבר שהוא דווקא מכיר את הכדורגלן שלי! כמובן, איך לא... הוא גם כדורגלן במכבי פתח תקווה והוא היה משחק נגדו בליגה. הוא מבחינתו טוען שהוא יותר נמוך מהכדורגלן שלי ולא דומה לו בכלל אבל זה לא שינה את דעתי.. אני הייתי מהופנטת! אחרי כמה דקות של שיחה הוא הלך הביתה לא לפני שהוא הציע לי לחזור איתו... (מעניין...) ואני נותרתי בשוק למשך שאר הערב... היום הוא התקשר אליי ודיברנו כמה זמן מסתבר שהוא דווקא בחור די מעניין ומסקרן אותי להכיר אותו יותר.. השאלה היא אם אני חולנית ברמות מטורפות משום שהסיבה הכיחידה שנאי רוצה להכיר אותו זה כי הוא יזכיר לי אהבה נכזבת שעדיין מכאיבה לי או שאולי אני צריכה לשים את הכל בצד ולראות מה יש לו להציע מעבר למראה של כדורגלן עבר?...

נועם m

New member
נשמע לי קצת משונה...

שהוא הציע לך לחזור איתו אחרי כמה דקות שיחה בלבד... מדליק נורה אדומה, לא? בלי קשר לכדורגלן הקודם נראה לי שכדאי שתחשבי לפני שאת מחליטה לעשות עם זה משהו...

pain is MY love

New member
אל דאגה

הוא בחור טיפוסי. הוא חייב לנסות לא?.. אני מספיק חכמה כדי לא להסכים אבל אני ממש לא מופתעת... רגילה לבחורים כאלה מאז שאני זוכרת את עצמי..

הממ.. בעיה..

אם זה למשהו רציני.. לא.. כי את תמיד תיזכרי בשחקן השני.. נראה לי שאם כבר את חולה זה על שחקני כדורגל.. לא יודע איך את תמיד מוצאת אותם.. בדגש על את אותם.. ולא הם אותך.. משהו מדהים.. צריך לעשות על זה דוקטורט..

pain is MY love

New member
תאמין לי אני בתהליכי כתיבת ספר

"איך למצוא כדורגלן ב-30 שניות" יש לי רדאר אליהם. אני מריחה אותם מקילומטרים... וזה ידוע שיש לי מחלה לכדורגלנים אבל זאת לא הפואנטה של הסיפור... מה שכן לדעתי אתה טועה. אומנם אני נמשכת לכדורגלנים בצורה מטורפת אבל ברוב המקרים דווקא הם אלה שניגשים אליי... או שזה הדדי... או שיש לי ביצים להתחיל עם מישהו אבל אני ממש לא מזהה אותו בתור כדורגלן ורק אחרי כמה שניות של שיחה זה כמובן עולה... זה לא באשמתי!!!!!!

Cobe Anan

New member
אם הוא נראה מעניין..

אז מהר מאד הוא יפסיק להזכיר לך אחרים, ויעמוד בפני עצמו. את כבר מבינה לאן אני חותר.. רק תזכרי טוב-טוב לא להתבלבל בשמות, בעיקר ברגעים מיוחדים, כי זה עלול להיות ממש מביך... ואגב, אם כל אחד מזכיר לך מישהו, אני מי אני מזכיר? (וחסר לך שאת אומרת שאני מזכיר את נחי!)

pain is MY love

New member
חחחחחח

אני כבר לא ממש זוכרת איך אתה נראה אבל אתה ממש ממש מזכיר לי את הקל"ג שלי חחחחח

pain is MY love

New member
טוב אתם פשוט לא תאמינו!

מסתבר שהבחור לא רק דומה לכדורגלן שלי, גם יש להם את אותו האופי!!!!!! זה פשוט מפחיד! כמה בכיתי אתמול!!! (ממש אבל ממש כמו עם הכדורגלן שלי...) מסתבר שלבחור היו כוונות מאוד רציניות להכניס אותי למיטה... כשזה לא הלך לו בערב שניפגשנו הוא הציע לי שוב לבוא אליו אתמול אחרי שסרבתי בשנית הוא התפשר וקבענו לצאת לאנשהו הוא התקשר אליי שוב כדי לאשר את הגעתו ואמר שהוא יעשה אימון בחדר כושר ואחרי המקלחת הוא יצא אליי. בינתיים אני התקלחתי, עשיתי פן, מצאתי מה ללבוש וחיכיתי שהוא יתקשר להודיע לי שהוא יצא כדי שאני אתלבש ואתאפר בינתיים. אז ישבתי ככה עם המגבת עליי, שיחקתי במחשב, דיברתי בטלפון עם ידיד שלי מהבסיס, ראיתי טלוויזיה, קראתי ספר... עד שקלטתי שכבר 10 וחצי ומשהו פה מסריח.. התקשרתי אליו והוא לא ענה. התקשרתי שוב אחרי כמה דקות והיה תפוס חיכיתי שיחזור אליי אבל כ-ל-ו-ם. נאדה. גורנישט! אז התקשרתי שוב לידיד שלי וכבר לא יכלתי לשלוט בדמעות... לא בכיתי כי אכפת לי מהבן אדם הזה, לא בכיתי כי הוא פגע בי ואפילו לא בכיתי כי זאת הייתה סיטואציה כל כך מעצבנת. בכיתי כי הרגשתי כל כך מטומטמת! לשבת ככה בחדר ולחכות.. בכיתי כי זה קרה לי שוב!!!!! כי הוא היה ב-ד-י-ו-ק כמו הכדורגלן שלי! כי זה משהו שכל כך טיפוסי לו לעשות!!! ועד שהכדורגלן שלי טס וכוויכול אני אמורה להשתחרר מכל הצער אז הנה בא האח התאום שלו ועושה לי בדיוק את אותו הקטע! בכיתי כי הרגשתי טיפשה... בקיצור, אני למדתי את הלקח שלי... אל תדאגו אני לא מתכוונת לדבר איתו שוב. ואל תדאגו היום כבר קיבלתי שתי הצעות לשני דייטים משני אנשים הרבה יותר נחמדים. ובתור פיצוי אותו ידיד מהבסיס שבכיתי לו אתמול הזמין אותי לצאת איתו לסרט... לפחות יהיה לי ערב מהנה.... אל דאגה אני לא נשברת כל כך בקלות!!!!

אני פשוט לא מאמינה איזו נבזות!

אין אין אין דבר דומה לזה- כשמישהו אומר משהו ובסוף זה לא קורה, מילא לא קרה, אבל עוד אחרי שהתכוננת וחיכית לזה במשך היום. לי זה קרה לפני שבועיים וחצי ובאמצת שלא ידעתי איפה לשים את עצמי, הרגשתי הכי דפוקה בעולם...וממש חיכיתי לזה וממש התכוננתי, למזלי לא התקלחתי. אבל אוחחחח איזה עצבים! לצערי, לא נראה לי שמזה אפשר ללמוד לקח, כי זה טבעי לצפות כשמישהו מבטיח לך משהו, מה שאת כן יכולה ללמוד, ותמיד קשה ליישם את זה- זה להבין שאי אפשר לשנות גברים. אם הוא רצה רק לשכב איתך בהתחלה הוא ימשיך לנסות. אולי הוא ימכור לך כל מני שטויות בשביל לרכך אותך- ואולי זה גם יעזור לו, אבל אמיתי זה לא יהייה. פשוט חוצפן. וטוב שאת כבר הלכת קדימה

Cobe Anan

New member
דווקא את לא מאמינה?

אחרי הניסיון המר שלך עם אנשים חרא? את אמורה כבר להיות בצד השני- של אלו שלא מאמינות שגברים יכולים להיות גם אנשים טובים.. אבל כן, יש חיה כזאת, בדיוק כמו שיש ביצ`יות ויש מקסימות, יש חזירים ויש כמה כאלו שבהתחלה את בטוחה שהם הומואים.. צריך פשוט להבדיל איפה מוצאים את מי, להחליט מה באמת חשוב לך, ולדעת את מי לסנן על פי סימנים מקדימים.. מה לעשות, מישהו שפוגשים במועדון, כמעט תמיד יחפש משהו פשוט ומהיר. הוא ייראה הכי מקסים בעולם, אבל העובדה היא שהמפגש נוצר במקום הלא מתאים, בתנאים הלא מתאימים, תחת השפעת אלכוהול, והכי חשוב- עפ``י מראה חיצוני בלבד. מפגישה כזאת אפשר למצוא מישהו מדהים לכל החיים- אבל לא כדאי לצפות. מצטער, אבל זה פשוט לא המקרה הסביר..

Cobe Anan

New member
מרינה..

תמיד כואב לשמוע על מישהו שמכירים שנפגע, והפעם זה כואב יותר, כי אני רואה את זה קורה לך שוב ושוב, בכל פעם מכיוון אחר.. אז תהיי חזקה, תלמדי מהמקרה הזה ומהקודמים, ואני מקווה שבסופו של דבר תגיעי להארה, ותביני איפה מתאים לך למצוא מישהו אמיתי. אני, למשל, לא הייתי מסוגל להיכנס לקשר עם מישהי שלא הכרתי לפני כן. אני באמת חושב שעדיף גם לך להפסיק לצפות שייצא משהו טוב ממפגש במועדון. את צריכה להכיר מישהו ולדעת שעליו את סומכת, וכאלה את יכולה למצוא במלא מקומות אחרים- כמו שכבר ראית. אז שיהיה לך בהצלחה, ואנחנו רוצים לשמוע חדשות טובות!

מה הבעיה במועדון..

היא לא אמרה שרק שם היא מכירה.. אבל יצא שאותו היא הכירה משם.. ולא מבין מה הקטע.. אז איפה נכיר.. בספריה העירונית..????.. כל אחד והאופי שלו.. אני בטוח שאתה גם יוצא מדי פעם למועדונים.. אז.. אם ככה אתה פוסל את עצמך.. וחוץ מזה אף אחד לא מצפה להכיר שם בן זוג לחיי עושר ואושר..

pain is MY love

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

דל פיירו צודק בכל מילה. הפואנטה היא שאני לא יוצאת למועדון כדי למצוא אהבה יוצא לי להכיר אנשים במועדונים כי מה לעשות אני שורצת שם ברוב הזמן הפנוי שלי ויוצא לי להכיר שם אנשים... תתפלא, אני מכירה גם אנשים מהבסיס שלי וגם כאלה שהיו איתי בבית ספר או שעבדו אותי או אפילו שדיברו איתו באינטרנט אבל למה אני נפגעת כל פעם מחדש? לא בגלל סביבת ההיכרות. פשוט כי יש לי מזל נאחס! טוב, אני לא אאשים את המזל אולי אני אאשים את עצמי על זה שאני כזאת כוסית שכולם רוצים להשכיב אותי... טוב גם זה לא! באמת שאין לי תשובה. אבל מה שטוב בי זה שאני נופלת וקמה ומה שלא הורג אותי באמת באמת שרק מחשל...

Cobe Anan

New member
אני לא חושב שאני פוסל באופן שרירותי

פשוט העובדות והנתונים עושים היגיון: במועדון אנשים מתחילים איתך בגלל הבלונד והמחשוף. אף אחד לא מסתכל לך שם לכיוון הלב, הם בוחנים את החזה. אל תתחמקי מזה- אין אף גורם משיכה אחר במועדון. לפני שפגשתי את דקלה בפעם הראשונה, דיברתי איתה בטלפון במשך כמה שבועות, בלי לדעת אפילו איך היא נראית, ופשוט היה לי כיף- סתם בתור דוגמה. מה מושך אותך בבחור מהמועדון חוץ מכתפיים רחבות ורגליים שריריות? אגב, יש לי מה להעיר על הכוונה של כולם להשכיב אותך, אבל אני מעדיף לא לכתוב את זה במסגרת הפורום, כי למרות שאני ממש לא מתכוון לזה ככה, זה עלול להישמע פוגע, ואני לומד מטעויות..

חי אדר

New member
בצל הזיכרון

גל הזיכרונות עשוי להפתיע אותך שוב ושוב השאלה האם סדרת ההיזכרויות האלו מטיבות איתך? אם כן אזי שאי ברכה ולכי בכחך זה אך אם את מרגישה שאין זה מיטיב איתך אז אולי מוטב שתעצרי לרגע ותני לעצמך זמן כיצד להימנע מלהיסחף אחר צרורות הזכרונות.

למעלה