האם אני יכול לפתוח תחת אותו משתשמש

האם אני יכול לפתוח תחת אותו משתשמש

עוד פייג מנגר? ואם כן כיצד אני עושה את זה? ולמה לעזזל לא נותנים לי לפתוח עוד חשבון? תודה רבה מראש

meital always

New member
../images/Emo100.gif ניהול דף עסקי

אתה יכול להיות Admin של כמה עמודים שאתה רוצה, אין בפייסבוק מגבלה על מספר העמודים שאתה יכול לנהל. אבל אסור לאותו אדם להחזיק בפייסבוק שני חשבונות פרטיים, כלומר אתה לא יכול לפתוח עוד חשבון פרטי על שמך.

meital always

New member
לגבי פרסום-

בהנחה שהבנתי נכון מה שאתה שואל... אם הכוונה לקוביות שמופיעות בצד, הפרסום הזה הוא בתשלום. אבל כל דף (Page) הוא למעשה (בין השאר) פרסום של עסק או מקום מסוים, וזה כמובן נעשה ללא תשלום. כמו כן הרבה פעמים איזכור של הדף מופיע יחד עם רשימת הפרסומות או בעמודות Highlights של החברים.

אחרונה

(להיום) יש אפשרות , שאנשים לא יוכלו להציע לי יותר חברות ? לעשות משהו סטיסנג? דרך אגב בהקשר של שירשור אחר , כן יש אפשרות להעביר את החברים מהפרופיל לעמוד. עזרו לי בתמיכה שלהם....

meital always

New member
ניטרול בקשות חברות

בהחלט אפשר למנוע מגולשים באתר להציע לך חברות, המשמעות היא שהשורה Add as a Friend לא תופיע בדף הפרופיל שלך. לצורך כך עמוד עם העכבר על Settings (בגרסה העברית- "הגדרות") בשורה הכחולה העליונה. יפתח לך חלון עם שלוש אפשרויות, בחר את האמצעית שהיא Privacy Settings (בגרסה העברית - "הגדרות פרטיות") ואז הקליק על Search (בגרסה העברית- "חיפוש"). עבור לפיסקה השניה והסר את הסימון מהתיבה כתוב בה: A link to add me as a friend לבסוף אשר למטה על-ידי Save Changes (בעברית- "שמור שינויים"). מרגע זה לא יהיה ניתן יותר לבקש ממך בקשות חברות, אלא אם כן תחזיר את האופציה הזו (מסכנות כל המעריצות שלך גיא...)
לגבי העברת חברים מהפרופיל לדף בוודאי שזה אפשרי, מה שכתבתי לך אז זה שהמקרה שלך מורכב יותר כי כבר יש לך חשבון פרטי ודף שמקושר אליו. בכל מקרה אני מבינה מדבריך שקישרו לך את הדף לחשבון עסקי ושזה כבר סודר אז אני שמחה לשמוע...

R n L

New member
את בטוחה באיסור הזה שאת מדברת עליו? כי מישהו

שאני מכיר שיש לו מעל 5000 חברים אמר שבתשובה לבקשה להגדיל את כמות החברים, הציעו לו לפתוח פרופיל נוסף. כלומר, אם אכן יש איסור כזה בתקנון של פייסבוק אשמח לקבל איזה לינק אליו..

meital always

New member
אסור במפורש, וכתוב בבירור בתקנון

דבר ראשון פייסבוק אוסרים במפורש על אדם לפתוח שני חשבונות (או יותר) באתר, ואף שומרים לעצמם את הזכות להשבית את החשבונות האלה אם יגלו זאת. האיסור הזה מופיע מספר פעמים הן בתקנון והן בדפי העזרה וההנחיות לגולשים. אתה יכול לקרוא את התקנון דרך הלינק Terms שבתחתית העמוד של הפייסבוק. כדי להקל עליך צירפתי לכאן צילום מסך של שלושה מקומות שונים בהם זה מצוין שם במפורש, ויש עוד. כדאי גם לציין שהאיסור הזה הוא לא משהו שפייסבוק מתעסקים או מקפידים עליו יותר מידי, ומנסיוני יש איסורים אחרים בתקנון שהם עוקבים אחריהם באופן הרבה יותר קפדני. אבל היו מקרים בהם גולשים נחסמו על כך, במיוחד כאשר התלוננו עליהם. לגבי הסיפור שכתבת בהודעה אני רוצה לעשות לך קצת סדר- היו מקרים רבים של אנשים שפתחו אפליקציה שנקראת "קבוצה" (Group) ובשלב מסוים הקבוצה משכה המון חברים ומספרם עלה על 5000 . בשלב הזה התברר להם שלא יוכלו לשלוח הודעה אל כל חברי הקבוצה, כי בפייסבוק יש מגבלה של עד 5000 איש בהודעה אחת. במקרה שהיה מדובר בקבוצה שעסקה במטרה רשמית (כמו אומן, עסק וכו')- פייסבוק הרשו להם באופן מיוחד פתיחת חשבון נוסף לצורך מטרה זו ו/או פתיחת אפליקציה שנקראת "עמוד" (Page) בה אין מגבלה של 5000 הודעות. כמו כן היו מקרים מיוחדים בהם פייסבוק אישרו לפנים משורת הדין פתיחת חשבון פרטי נוסף בגלל סיבות ספציפיות, כמו תקלה בחשבון הראשון, בקשה מיוחדת ששיכנעה אותם וכו', אבל מדובר במקרים יוצאים מן הכלל שאינם מעידים על הכלל ובכל מקרה טעונים אישור... בהצלחה...

R n L

New member
תודה על התשובה המפורטת וברור שיש הבדל בין

קבוצה לבין פרופיל רגיל לבין "עמוד"... האדם שאני מדבר עליו קיבל אישור מיוחד (מפאת מגבלת 5000 החברים) וניהל במשך תקופה מסויימת פרופיל נוסף עד שהחליט לפתוח "עמוד". הוא דמות די ידועה בקרב גולשי הפייסבוק אך כמובן שלא אחשוף פה את שמו.

למעלה