האם אני יכול לקבל עוד כסף מהמשכנתא שיש לי על הבית

האם אני יכול לקבל עוד כסף מהמשכנתא שיש לי על הבית

כדי לשפץ ולהגדיל את הבית. אשמח לדעת האם זה מחייב משכנתא חדשה ?

בהחלט ניתן לקבל

השאלה האם מדובר בהרחבה של הדירה עם היתרים ותוכניות בניה , באם כן אז גם ניתן עד 75 אחוזי מימון . באם מדובר רק על שיפוץ גרידא ניתן אך באחוזי מימון נמוכים בין 60-70 אחוזי מימון וריביות של דיור .
בהצלחה .
---------------------------------------------------------------------------------------------
אליהו משכנתאות ופיננסים - ייעוץ , תכנון וחשבות למשכנתא חסכונית !
[URL='http://www.eliyau-mortgage.co.il']www.eliyau-mortgage.co.il[/URL]

זאת אומרת שאני יכול לקבל את הכסף באותם תנאים

כמו שישלי במכץשכנתא הזאת או שהבנק יכול להעלות לי ככל שיחפוץ. כמו כן. האם יש צורך בעמלת פתיחת תיק ועמלת שמאי וכן לשנות את ההערת אזהרה בטאבו וכדו. למרות שכנראה הסכום שאקח בנוסף יכנס לי את המשכנתא חסכום הראשוני שלקחתי. זאת אומרת שאת ההפרש כבר שילמתי חבמק במהלך השנים ואני רוצה חקחת אותם שוב . מהם האופציות ? תודה

הבנק יכול להעלות לך את הריביות

וסביר להניח שהוא יעשה כן, כי אתה כבר לקוח שבוי שלו. לגבי שאר הדברים, כתבתי לך כבר בתגובה הקודמת. בכל מקרה אלו פרטים שוליים בתהליך לקיחת המשכנתא

תשובה

שיפוץ דירה נחשב כהלוואה לכל מטרה ותוכל לקבל עד 50% מערך הדירה

הרחבת דירה עם היתרים נחשבת כרכישת דירה ואם זו דירה יחידה שלך תוכל לקבל עד 70% מימון,במקרים נדירים הבנק נותן גם 75% אבל על תבנה על זה.... כמובן שבמקרה הזה תצטרך להביא שמאי שיתן הערכת שווי של הדירה לאחר ההרחבה.

לשאלתך אם זה מחייב משכנתא חדשה, תלוי למה אתה מתכוון בשאלתך למשכנתא "חדשה"
אתה תידרש:
להביא דו"ח שמאי עדכני המאשר את ערך הדירה
להציג הוכחות על גובה הכנסותיך.
מנגד תוכל להשאיר את המשכנתא הקיימת שלך ורק להוסיף עליהם את המשכנתא החדשה
שים לב: אם אתה משאיר את המסלולים הקיימים תהיה חייב לקחת את ההלוואה באותו בנק,
אם אתה ממחזר על הדרך את המסלולים הקיימים, תוכל ללכת לכל בנק שתרצה.

בהצלחה
,

קובי תשתדל לדייק בבקשה

ראה נוהל בנקאי 451 המגדיר רכישת דירה/הרחבתה/ שיפוצה כהלוואת דיור .
נכון שחלק מהבנקים לא מקבלים זאת כדוגמת דיסקונט , אגוד ונותנים בשיפוץ גרידא עד 50% מימון , אך בנקים אחרים כן מתקבל כדוגמת טפחות , לאומי ( עד 60% מימון ) .
בהצלחה .

בכל מקרה ..יש מה לפנות לבנק ולבקש תוספת

באותם תנאים או שזה עבוד מראש ועדיף לבא עם אישור עקרוני מבנק אחר.

זה לא משנה לאיזה בנק תלך

תקבל את הריביות שקיימות היום בבנק. יש מה לעשות השוואת ריביות בין הבנקים. בהצלחה קובי טורנהיים יועץ משכנתאות 0556689009

50 אחוז מהסכום שאני רוצה להשקיע בדיקה

או 50 אחוז מסך כל המשכנתא..זאת אומרת שאם אני חייב לבנק 500 והדירה תהיה שווה 100000 אחרי השיפוץ אז לא אוכל לקבל כלום ?. תסבירו בבקשה?

עד 50% מערך הדירה כפי שתהיה לאחר השיפוץ

וזאת על פי הערכת שמאי. שים לב שיש מצבים ששיפוץ לא מעלה את ערך הדירה.

למעלה