האם אני יכול לשדרג את המכשיר...?

shtar

New member
האם אני יכול לשדרג את המכשיר...?

שלום לכולם ותודה על העזרה.... יש לי מכשיר IPAQ 3850 שקניתי שלשום (תודה תודה) ה ROM VER הינו: 1.15.04 ENG אמרו בפורום פה שצריך לעדכן את הגרסא ל 1.17 שזה יותר חדש ויותר טוב האם העברית נדפקת שמתקינים את זה ? איך עושים HARD RESET למכישר ? האם זה גורם לתוכנות להעלם? איך מתקינים שוב את העברית אם קורה משהו ? לא קיבלתי סי די ולא כלום... תודה על העזרה

ron20

New member
תשמע...../images/Emo88.gif

1. Hard Reset תקרא בספר , לוחצים ומחזיקים את שני הכפתורים החיצוניים ועושים soft reset אם אני לא טועה. 2. לגבי העברית , היא מותקנת על ה rom ואחרי soft reset תותקן שוב אוטומטית. 3. לגבי עדכון ה rom , אני נותן לך את דעתי האישית ואני יודע שהרבה מאנשי הפורום לא בדעתי: אני אומר, אחרי שנים של נסיון, כולל עדכוני rom בפאלם, עובד ? , אתה מרוצה ? אל תיגע !!!. אל תעדכן סתם בשביל שיהיה כתוב לך 1.17, תבדוק ותבין מה העדכון כולל, ותגלה במקרה הזה שסביר והבעיות שנפתרו כלל לא הציקו לך (בעיקר בעיות networking) עדכון הrom אורך בערך 10 דקות כאשר נפילת מתח או ניתוק תקשורת יכול להשבית את המכשיר וידרוש התערבות מעבדה ובמקרה של קומפאק זה שליחה לחו"ל. אל תבין אותי לא נכון, ברגע שיצא עדכון שיפתור את בעיית התאורה אני יהיה הראשון לעדכן, אבל מכשירי כף יד זה לא PC, בעיה במהלך עדכון rom יכולה להיות צרה צרורה , נכון שהסיכון קטן אבל הוא קיים. בקיצור אל תרוץ לעדכן תבדוק ברשת מה כולל העדכון ואם הוא נוגע לך. 4. אין תשובה לי באשר להשפעת העדכוןן על העברית כי עוד לא עדכנתי (), ואגב זאת ממש תעודת עניות לקופאק ישראל שלא יצאו בפרסום רשמי בעניין זה ורבים אחרים.

shtar

New member
תודה רבה ועוד שאלות מציקות :)

ואני חושב שאתה צודק בכל מילה.... איך שומרים על שני זכרונות ? אפשר למחוק את ה SOFT RESET ? איך אני צריך לשמור תוכנות שאני מתקין ? זה שומר אוטומטי על המקום הנכון ? יש אפשרות לסדר את העברית באי סי קיו ל IPAQ ? העברית הפוכה... איך אני מוסיף קיצורי דרך מהמסך הראשי לתוכנות שאני רוצה ? יש תוכנה (בחינם או מקום שאפשר לקחת גנוב) שיעזרו לי עם הסדר של המסך הראשי ?...הכוונה שיהייה לי סימן של הבטריה בעמוד הראשי וואלה אני מרגיש רעעע שאני לא מבין עדיין ב IPAQ (אתמול קניתי) :) ושוב תודה רבה לך ושבת שלום חבר...

ron20

New member
תתחדש, ותרגיש חפשי לשאול ../images/Emo72.gif

לשאלותיך: 1. לא הבנתי את השאלה "איך שומרים על שני זכרונות ?" 2. soft reset לא מוחק כלום, זה פשוט אתחול של המכשיר כמו הדלקה מחדש של ה PC. כיבוי והדלקה לא גורם לאתחול המכשיר ומשאיר יששומי עובדים ברקע. 3. התקנת תוכנות מתבצעת בד"כ אוטומטית לספריית ברירת המחדל program files אלא אם תבקש אחרת. 4. התמיכה העברית היא ספציפית לישומים הנתמכים - טלפונים, פגישות ופתקים. כל תמיכה באינטרנט כך שלדעתי לא קיים פתרון ל ICQ. 5. לגבי תוכנות, אני ממש לא מתעסק בגנוב (וכדאי גם לך לא), בתוך ה CD שבא עם המכשיר יש תוכה שנקראת ipaq dashbord , יש גם גרסא חדשה יותר שלה באתר קומפאק, היא יוצרת ממשק שונה עם קיצורים לדסקטופ , מעט כבדה לטעמי אבל תנסה... 6. אל תרגיש רע , זה יעבור מהר, ושוב אל תפחד לשאול ... יום טוב.

עדי.פ

New member
ישנה תוכנה בשם BATTERYMONITOR../images/Emo8.gif

שעושה בדיוק את זה ויותר היא מצויינת ולא חינמית אבל....

למעלה