האם אני יכול לשנות שפה

elirazd

New member
האם אני יכול לשנות שפה

יש לי MP3 מדגם SB-3000-256 של נראה לי חברת smart buy זה הדיוטי פרי של נתב"ג בכל אופן המכשיר מבוסס זיכרון פלאש ויש לו רק שפה אנגלית ואת העברית הוא הופך לג'יבריש האם אפשר איך שהוא להתקין או לשים לו שיידע עברית,אם צריך ליצור בעמל קשה אני מוכן רק תגידו לי איך

weird dust

New member
ניתן לקות ב20 שקל במעבדות טופ

זה הפעם השניה שאני קורא את זה היום

elirazd

New member
אהה,ועוד משהו

האם זה מתאים לדרגם של המכשיר שלי SMART BUY SB-300-256MB

weird dust

New member
זה הנגן השחור הקטן או הכסוף המוזר?

מי חברת הבסיס שלו? דגם ככה לא עור לי ממש. בכ מיקרה על טופ דובר וכדאי לדבר איתם אם הנגן שלך תומך את התוכנה שלהם, זה לא בטוח.

elirazd

New member
תאור נגן

האחריות היא ל ג'נרל מוטורס מהדיוטי פרי

יאיר B

New member
כמה מילים על טופ ועל העברית

טופ היא היבאונית של "המותג" ארגוטק. טופ פיתחה עברית משלה לנגנים והיא מוכרת נגן אחד חדש עם עברית. לפי מה שהבנתי - היא מוכרת את השידרוג לעברית תמורת כמה שקלים (מישהו אמר 20). אם זה מעניין אותך - אתה יכול ליצור קשר עם טופ ולשאול אותם. כרגע, לא ניתן להוריד את העברית בחינם (מסיבות מובנות). אולי בעתיד הם יתנו, לא יודע.

TheRealDeal

New member
לא.. אין לי מושג על איזה נגן אתה

מדבר.. תתאר אותו אולי? פשוט אמרת שקנית בדיוטי פרי.. ולא ראיתי שם נגנים ג'נרים פעם אחרונה שהייתי שם.. או שלא הבנתי אותך נכון?

elirazd

New member
אחי פרטים על הנגן!!!

אוקיי אז הנגן הוא כסוף מבוסס פלאש של SMART BUY מדגם SB-3000 בגודל 256 מ"ב,אחריות ע"י חברת ג'נרל מהנדסים ואני לא מצליח להוסיף פה תמונות אז אם אתה רוצה יש לי אייסיקיו שמספרו:286500427 או במסנג'ר שהיוזר שלו:[email protected] (כמובן אם אתה רוצה תמונה או להאריך פרטים למרות שלא נראה לי שיש לי על מה.)

elirazd

New member
נו בבקשה איך אני עושה שהוא ידע עב'

ניסיתי לשים תמונות אבל לא הצלחתי לפרטים פנו אליי לאייסי ולמסנג'ר עזרה פליייזזז

למעלה