האם אני מכורה?

julie90

New member
האם אני מכורה?

אני חושבת שאני מפתחת התמכרות לאלכוהול. אני שותה רק בסופי שבוע. לא הרבה. אבל הגוף שלי לא עמיד אז אחרי 2 שוטים מקסימום אני כבר ברקיע השביעי אז אני לא צריכה המון. הבעיה הא שיש לי "משיכה" בלתי מוסברת לכל זה. אני מחכה לסופי שבוע בקוצר רוח כי אני יודעת שהולכים לשתות וזה מרגש אותי. אני אוהבת את הטעם של הוודקה! למרות שהרוב שונאים. אין לי בעיה לשתות נקי והרבה בבת אחת כי אני ממש אוהבת את זה מסיבות בלתי מוסברות. אפילו חברים שלי שמו לב שיש לי משיכה לזה. ואני חושבת שאני בבעיה כי יש לי את אפקט ההתמכרות בתורשה. האם לדעתם זה מסוכן בשבילי להמשיך?

shanhen

New member
קבוצת סיכון

ג'ולי90 שלום, נדמה לי שענית בעצמך על השאלה, מסיבות רבות את בקבוצת הסיכון. קודם כל הענין התורשתי. זה אמנם לא מדד מחייב, ויש ילדים רבים שתגובתם לאלכוהול שונה משל הוריהם, אך עדיין למי שיש רקע אלכוהולי במשפחה, כדאי לשמור שבעתיים. הדבר השני הוא הכמיהה לשתייה. כמו הרבה דברים שאנו אוהבים, אנו מייחלים להם אבל בשליטה. אם הכמיהה שלך לסוף השבוע ולשתיית האלכוהול היא על סף איבוד השליטה - זה בהחלט נורה אדומה. הדבר השלישי הוא סגנון השתייה שלך שבהחלט לא ראוי. שתייה על בטן ריקה ללא אוכל זה מסוכן, שתיית אלכוהול חיף עלולה לסכן את ריריות הושט והכבד ולגרום לנזק, שתיה במהירות לא משפרת את הטעם והאיכות, אך בהחלט "דופקת" את הראש. אז מכל אלו המסקנה שבהחלט לא רצוי לך להכנס לעניין הזה של השתיה. נחום

אולי את מפתחת שפעת גולי אבל לא היתמכרות

היי גולי שמי רמה היתמכרות גולי זה דבר יום יומי כל יום כל היום וחושבים על זה ורוצים את זה כל הזמן ובעיקר בלי יכולת להפסיק זו היתמכרות גולי.זה לא עובד ככה "לפתח התמכרות"יש סימנים וסימנים ברורים.את יקירתי אוהבת לבלות ולישתות זה שיש לך חיבה לאלכוהול זה עדין לא היתמכרות .כשסופי השבוע יתחלפו בשתיה יום יומית אז תתחילי לדאוג.עד אז תהני לך יקירתי ביי

למעלה