האם אני מנקה פנים נכון?

האם אני מנקה פנים נכון?

שלום לכולן :) רציתי לדעת האם אני מנקה את הפנים כמו שצריך: אני רוחצת את הפנים עם תחליב גרגירים (פילינג עדין יומיומי הם קוראים לזה) אחר כך מי פנים ואז קרם לחות עם מסנן קרינה. אני עושה את זה בבוקר ובערב, אבל לרוב בערב אני מוותרת על קרם הלחות כי מי הפנים גם נותנים לחות. נשמע לכן נכון? אני בת 20. ושאלה נוספת: האם תפקיד מי הפנים הוא לצמצם את הנקבוביות?

Another Girl

New member
בגדול זה בסדר,אבל-

כמה הערות: - אם התחליב מספיק לך,זה בסדר. בעיקרון אני מעדיפה סבון פנים שיותר "מנקה" (כמו הסבון הנוזלי של קליניק) כי התחליב יותר עושה פילינג ולא ממש מנקה את העור,לטעמי. -מומלץ לאחר ניקוי הפנים בערב לסיים עם קרם לחות יותר מזין. בעיניי להשתמש בקרם לחות ללא מקדם הגנה,מהסיבה הפשוטה-שפשוט חבל לבזבז את זה על הלילה... אני משתמשת בהפי דרם של לוריאל והוא מעולה לי,כמובן שיש שלל קרמים משלל מותגים לבחירה. -מה פתאום! מי הפנים לא נותנים לחות, להפך-התפקיד שלהם הוא לספוג את כל השומן ושאריות הלכלוך שנשארו אחרי הניקוי הכללי, ולצמצם את הנקבוביות שהתרחבו. לכן שוב, הקפידי לסיים עם קרם לחות מזין שיתאים לעור שלך. בהצלחה

whitetulip

New member
לא מדויק

יש מיי פנים שמטרתם היא גם לספק לחות... בנוסף לניקוי.. ואם הבחורה מרגישה שבערב היא לא צריכה קרם לחות זה בסדר.. היא כולה בת 20, אין שום חוק שאומר שבלילה צריך לשים קרמים כבדים והזנה, אם העור טוב ובריא ומרגיש לה טוב גם ככה למה להעמיס סתם... לכן אני מתנגדת ל"להקפיד לסיים עם קרם לחות מזין"...

Another Girl

New member
הממ

אם יש כאלו-לא ידוע לי עליהם.
אשמח לשמוע פרטים נוספים על מוצר ספציפי. ולא אמרתי כבד-אמרתי מזין. ההפי דרם ממש, אבל ממש לא כבד,נספג צ'יק צק ואני מרגישה שהוא עושה את העבודה. נכון שהיא רק בת 20 אבל אף פעם לא מוקדם לשים קרם לחות. כמובן שתוך הכרות עם העור שלה- זו בחירה שלה בסופו של דבר.

whitetulip

New member
כן, אבל גם אם לא שמים קרם

לחות פעמיים ביום, ושמים רק בבוקר, ומרגישים ונראים טוב עם זה, זה בסדר.. העור גם אוהב לנשום.. תני לו קצת , תראי שהוא יאהב את זה :) לגבי מוצר ספציפי, המולטי אקטיב טונר של דרמלוג'יקה הוא hydrating mist משמע תרסיס מלחח.. :)

למעלה